Bir çöküş hikayesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim aglarsa durumu kotulestirir. Bunu soyle sen ona. Care varken care aramaya bakin. Pes etmeyin yakin zmanda bir tanidgimiz. Pankreas kanseriydi toparladi
Her zaman söylüyorum
Bugün ağlayarak uyuduk, çocuk gibi
Benim omZumda ağladı sürekli
Kadın ölmüş gibi ağlama iyileşecek diyorum
Ne hissettiğimi biliyor musun diyor
O da haklı
Birşey diyemiyorum
Ama onu böyle görmek benim canımdan can alıyor :(

Ben bilmiyorum
Hiç yakınım ölmedi, bu duyguya çok yabancıyım
Annemi kaybetme düşüncesi bile acı veriyorken onun bu kadar keder içinde olduğunu görmek, tarif edilemez bir acı
Tek korkum o, bir gün son kez sarılacağım ama bu son sarılma ne zaman gelecek bilemeyeceğim. Zaten bir kere tadını aldım, sürekli sarılacağım anneciğime. :(
Canim hassas olman normal normal olmayan umitsiz olmak hepimize bir kader yazmis yaradan onu yasiyoruz bu yikik ruh halin annen icin iyi olmaz biraz toparlan lutfen

Rabbim annenize ve anneannenize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🙏🏻 Acınızı yazdıklarınızdan bile çok derin hissettim.. Rabbim yâr ve yardımcınız olsun inşallah.....🙏🏻

Canim hassas olman normal normal olmayan umitsiz olmak hepimize bir kader yazmis yaradan onu yasiyoruz bu yikik ruh halin annen icin iyi olmaz biraz toparlan lutfen
O beni dibe çekmese toplayacağım da
Ağlaması beni dibe çekiyor
Aslında biraz köy havası mı alsa, gezmeye mi gitse diyorum bilmiyorum

Her zaman söylüyorum
Bugün ağlayarak uyuduk, çocuk gibi
Benim omZumda ağladı sürekli
Kadın ölmüş gibi ağlama iyileşecek diyorum
Ne hissettiğimi biliyor musun diyor
O da haklı
Birşey diyemiyorum
Ama onu böyle görmek benim canımdan can alıyor :KK43:
Ayni zmanada psikolojik destek almasi lazim o zaman bu surec yipratir

Diyorum ya.
Ben hiç kaybetmedim yakınımı, hele annemi hiç hasta görmedim
Burada bir konum var, belki açıktır bilmiyorum
Bir gece çok hasta oldu, deli gibi ağlayıp buraya yazdım
Deli gibi korkuyorum gitmesinden. Daha çok yolu var gitmesin o, ben gideyim birşey olmaz. Ama o ölmesin. Ben dayanamam.
İnşallah iyileşir, bir an önce psikolojisini de sağlığını da toparlar. Kafam allak bullak cümleleri yanlış yazdıysam kusura bakmayın ne Olur, anneciğinize allahtan rahmet dilerim, mekanı cennet olsun inşallah :KK43:

Ben de senin gibiydim.
Yüzüne karşı sevdiğimi belki 1 2 kez söylemişimdir ancak, 25 yıllık hayatımda
Ama kaybetmekten deli gibi korkuyordum.

Acını deşmek, korkutmak asla istemem.
Ama sana birşey söylemek istiyorum. Hayatımda kendimden en çok tiksindiğim an neydi biliyor musun, yoğun bakımdayken elini tutup seni seviyorum anne dediğim andı. Kendimden tiksindim. Çünkü o beni duyamıyordu, ben duyduğu zamanlarda o cümleyi hiç söylemedim. Doya doya sarılmadım. Ertesi gün nikâhım varken yalvar yakar bu gece benimle uyu demişti de, ben son kez yatağımda yatmak istiyordum diye zorla yatmıştım yanında.

Annen için elinden geleni yaptığını biliyorum konularını okumuştum. Annene daha çok sarıl, sevgini göster. Onu sevdiğini söyle bol bol. Tek tavsiyem bu sana. İnşallah üzmem seni daha çok.

Annanemi kaybettiğimizde hayat durdu sandık.
Bir yıl çok ağır geçirdik.
Annem özellikle çok yıkıldı ve ben de evin annesi konumuna geçtim.
Dik durmak ne kadar önemliyse içine atmamakta önemli.
Anne ve kızın dayanışmasından daha güçlü bir bağ bilmiyorum ben.
Annemize dikkat edin ama . İnşallah o da kötüye gitmez.

Rabbim annenize ve anneannenize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🙏🏻 Acınızı yazdıklarınızdan bile çok derin hissettim.. Rabbim yâr ve yardımcınız olsun inşallah.....🙏🏻
Çok teşekkür ederim,amin inşallah. 🙏 Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Allah gönlünüz göre versin. 🍀

Ben de senin gibiydim.
Yüzüne karşı sevdiğimi belki 1 2 kez söylemişimdir ancak, 25 yıllık hayatımda
Ama kaybetmekten deli gibi korkuyordum.

Acını deşmek, korkutmak asla istemem.
Ama sana birşey söylemek istiyorum. Hayatımda kendimden en çok tiksindiğim an neydi biliyor musun, yoğun bakımdayken elini tutup seni seviyorum anne dediğim andı. Kendimden tiksindim. Çünkü o beni duyamıyordu, ben duyduğu zamanlarda o cümleyi hiç söylemedim. Doya doya sarılmadım. Ertesi gün nikâhım varken yalvar yakar bu gece benimle uyu demişti de, ben son kez yatağımda yatmak istiyordum diye zorla yatmıştım yanında.

Annen için elinden geleni yaptığını biliyorum konularını okumuştum. Annene daha çok sarıl, sevgini göster. Onu sevdiğini söyle bol bol. Tek tavsiyem bu sana. İnşallah üzmem seni daha çok.
Evet bende öyleydim. Önceden mızmız, huysuz. Biraz şımarık. Anlaşamazdık. Ama Allah biliyor ya, kavga ettiğimiz günün gecesi bile ona oturur sarma sarardım, sırf mutlu olsun da onun için uğraştığımı görsün diye.
Ama hiç seni seviyorum dememiştim.
Şimdi bol bol diyorum.
Bugün ilk kez sarıldım ağladım ona, kokusu güzelmiş, huzur verdi bana. 21 yaşından 2 yaşıma döndüm, meğer anne koynunda ağlamak ne büyük nimetmiş bunu anladım. Allah başımdan eksik etmesin canımın içini. Sende üzülme olur mu, hepimiz birgün sevdiklerimize kavuşacağız. Annen senin onu ne kadar sevdiğini biliyordur, böyle düşünüp kendini yıpratma :(

Evet bende öyleydim. Önceden mızmız, huysuz. Biraz şımarık. Anlaşamazdık. Ama Allah biliyor ya, kavga ettiğimiz günün gecesi bile ona oturur sarma sarardım, sırf mutlu olsun da onun için uğraştığımı görsün diye.
Ama hiç seni seviyorum dememiştim.
Şimdi bol bol diyorum.
Bugün ilk kez sarıldım ağladım ona, kokusu güzelmiş, huzur verdi bana. 21 yaşından 2 yaşıma döndüm, meğer anne koynunda ağlamak ne büyük nimetmiş bunu anladım. Allah başımdan eksik etmesin canımın içini. Sende üzülme olur mu, hepimiz birgün sevdiklerimize kavuşacağız. Annen senin onu ne kadar sevdiğini biliyordur, böyle düşünüp kendini yıpratma :KK43:

İnşallah canım, inşallah biliyordur.
Sen de annenle çok mutlu bir hayat sür inşallah. Torunları olsun, torunlarının çocukları olsun, hepsini görsün inşallah :)

Annanemi kaybettiğimizde hayat durdu sandık.
Bir yıl çok ağır geçirdik.
Annem özellikle çok yıkıldı ve ben de evin annesi konumuna geçtim.
Dik durmak ne kadar önemliyse içine atmamakta önemli.
Anne ve kızın dayanışmasından daha güçlü bir bağ bilmiyorum ben.
Annemize dikkat edin ama . İnşallah o da kötüye gitmez.
Yok yok o çok iyi, hastalığı ağır değil Allah'a bin şükür.
Şuan tek problemi sanki vefat etmiş gibi annemmm diyerek ağlaması. Öyle içten ağlıyor ki benim içimi yakıyorlar sanki. Kıyamam ya ben ona. Ne sen ne biz annelerimizi anlayamayız. Çünkü biz onları kaybetmedik. Ama onlar annelerini kaybetti/kaybetmenin eşiğinde. Bu yüzden anlayamıyorum ama içimi yakıyor bu hali. Kendi hastalığını da tetiklemez umarım. Biraz götürmek istiyorum onu buradan, sence nasıl olur? Biraz köy, belki biraz fındık toplamak. Sever o böyle şeyleri. Az da olsa unutmalı mı yoksa annesinin yanında kalmalı mı.. Bilemedim.

İnşallah canım, inşallah biliyordur.
Sen de annenle çok mutlu bir hayat sür inşallah. Torunları olsun, torunlarının çocukları olsun, hepsini görsün inşallah :)
İnşallah canım, Allah anneciğime ve hepimizin ailesine uzun ömürler versin inşallah. 🙏

Cnm öncelikle hem annene hemde anneannene çok geçmiş olsun. Evre 1 iyileşme ihtimali oldukça yüksek bir evredir kaldı ki daha ileri evrelerde bile iyileşen hastalar var. Doktorların neden olumsuz konuştuğunu anlamadım açıkçası. Babamda malign melanom var, en agresif cilt kanseri. Lenflerine kadar sıçramıştı ama toparladı çok şükür. Kayınvalidem bayram öncesi ameliyat oldu mesane kanseri teşhisi kondu. Erken teşhis olduğu için takip edilecek sadece. Lütfen moralinizi bozmayın, insan yaşarken en dibi görüyor ama hepside gelip geçiyor inan.

Cnm öncelikle hem annene hemde anneannene çok geçmiş olsun. Evre 1 iyileşme ihtimali oldukça yüksek bir evredir kaldı ki daha ileri evrelerde bile iyileşen hastalar var. Doktorların neden olumsuz konuştuğunu anlamadım açıkçası. Babamda malign melanom var, en agresif cilt kanseri. Lenflerine kadar sıçramıştı ama toparladı çok şükür. Kayınvalidem bayram öncesi ameliyat oldu mesane kanseri teşhisi kondu. Erken teşhis olduğu için takip edilecek sadece. Lütfen moralinizi bozmayın, insan yaşarken en dibi görüyor ama hepside gelip geçiyor inan.
Kağıtta evre 1 yazıyor.
Doktor çok umutsuz konuşuyor, evet bir kanser var ama bu kadar umutsuz vaka mı. Bizi yıkan bu. Ne olacak bilmiyorum inanın. Babanıza da kayınvalidenize de acil şifalar dilerim umarım iyileşirler. :(

Kağıtta evre 1 yazıyor.
Doktor çok umutsuz konuşuyor, evet bir kanser var ama bu kadar umutsuz vaka mı. Bizi yıkan bu. Ne olacak bilmiyorum inanın. Babanıza da kayınvalidenize de acil şifalar dilerim umarım iyileşirler. :KK43:

yine yazıyorum ama doktor neden olumsuz konuşuyor, açıklama yapmıyor mu?
1. Evreyse farklı organlara sıçramamıştır sanırım. Yaşından dolayı mı acaba anneannenin?

yine yazıyorum ama doktor neden olumsuz konuşuyor, açıklama yapmıyor mu?
1. Evreyse farklı organlara sıçramamıştır sanırım. Yaşından dolayı mı acaba anneannenin?
İşte bunu bizde anlamadık. Muayenede rahmin her tarafını sarmış ama diğer organlara sıçrayıp sıçramadığını ameliyatta anlarız dedi.
O zaman neden evre 1 yazıyor, daha yüksek olması gerekmez miydi. Yaşı 72.
Aynı hastalıktan babaannemi kaybettim onun evre 3tü ve 7 ay falan yaşadı.
Doktorlar ona bile kurtulma ihtimali var dedi ama anneanneme neden böyle söylediler bilmiyorum. Bu yüzden doktor değiştirmek istiyorum, mümkünse hastane.

İşte bunu bizde anlamadık. Muayenede rahmin her tarafını sarmış ama diğer organlara sıçrayıp sıçramadığını ameliyatta anlarız dedi.
O zaman neden evre 1 yazıyor, daha yüksek olması gerekmez miydi. Yaşı 72.
Aynı hastalıktan babaannemi kaybettim onun evre 3tü ve 7 ay falan yaşadı.
Doktorlar ona bile kurtulma ihtimali var dedi ama anneanneme neden böyle söylediler bilmiyorum. Bu yüzden doktor değiştirmek istiyorum, mümkünse hastane.

Bence de tek doktorla kalmayın.
Diğer organlara sıçramışsa eğer 3. Veya 4. Evre olduğunu söylemişti bize doktor. Akciğer kanserinde böyleydi yani. Daha detaylı görüşün doktorla bakalım, ya da farklı doktora gösterin. Tekrar geçmiş olsun.

Bence de tek doktorla kalmayın.
Diğer organlara sıçramışsa eğer 3. Veya 4. Evre olduğunu söylemişti bize doktor. Akciğer kanserinde böyleydi yani. Daha detaylı görüşün doktorla bakalım, ya da farklı doktora gösterin. Tekrar geçmiş olsun.
Sonuçları aldık, muayenesini bir de özel hastanede yaptıracağız bakalım. İyi olsun da gerisi önemli değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X