Bir çözüm bulmak istiyorum

mavigece07

Ruh eşini arıyor
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
1.225
170
688
Antalya
Merhaba sevgili bayanlar , benim problemim çoook uzun zamandır hayatımda kimse yok.En son 2003 yılında üniversitedeyken (18 yaşımda) bir çocukla çıktım o da çok kısa sürdü...Sebebide çocuk benimle daha teklif ettiği gün öpüşmek istedi...Onun bu davranışından dolayı sanırım bana çok itici geldi ve beni kullanmak istediğini düşünerek hemen bitirdim..Eğer öyle davranmasaydı belki bir ilişkim olucak tecrübe kazanıcaktım ama kısmet değilmiş...Sonra dedim ben üniversiteyi bitireyim hayata atılayım nasıl olsa karşıma çıkar evleneceğim biri..Ve böyle tavsiye üzerine görücü usulü görüşmeler dönemi başladı...Son 10 sene içinde belki toplamda 30-40 kişiyle tanışıp görüşmüşümdür...Ama ya onlar beni bi daha aramadılar ya da ben tekrar arayanlara ısınamadım... Hiç mi evet diyeceğim biri gelmez görücü usülünde...bu sene 29 yaşıma giricem hala bir gelişme yok...İş yerimde sürekli bakımlı ,fönlü olmama rağmen beni beğenen gözler olmasına rağmen çevremde hep beğendiğim kişilerin hayatında ya birileri var ya da evliler...Bana ilgi gösterenleri de ben ısınamıyorum...Şimdi sizde diyeceksiniz şans ver...Ama ben hiç bi şekilde o gözle bakamadığım insanlara nasıl şans vereyim ? Sonra o insanla oynamış gibi olurum... Artık herkesin bir beklentisi var benden özellikle anne babamın birini bulup ciddi bir yola girmemi istiyolar ... Ne yapacağımı bilemiyorum...Ve işin kötüsü aklımı bu konu tamamen meşgul etmiş durumda başka bişey düşünemez oldum... Aradığım gerçekten değer vericek eli yüzü düzgün niyeti ciddi biri.. İnternette bununla ilgili steler var ama oralardan bulmayada cesaret edemiyorum..Çünkü oradaki insanların niyetine güvenemiyorum....Bayan olunca bu konuda işler daha mı zor.... Lütfen bana tavsiyelerde bulunun ....

Ben de ayniyim, 27 yasindayim.

Bir tavsiyem yok, merhemim olsa kendi basima surerim

uzun sure yalniz kalinca, kalbin bos olunca ve sevgilisiyle el ele insanlari gorunce ister istemez mutsuz ve yalniz hissediyorum. Kader, kismet diyorlar artik onlara da inanamaz oldum ben. Bugunlerde iyice bunalimdayim ve igrenc hissediyorum. Evlenmeyi gectim, artik yalniz olmak istemiyorum.

Elinden geleni yapiyorsun, bence tavsiyelik veya yardimlik bir durum yok ortada, kim nasil yardim edebilir ki? Faldan falcidan medet umar oldum bugunlerde.

Keske bize yardim edebilecek birisi olsaydi diyorum bazen. Kimsenin bana yardim edebilecegini dusunmuyorum acikcasi.

Son düzenleme:

canım benim sen yine ne güzel yaştan kazanıyosun...ben 29 a giricem...çıldırıcam valla yaa...30 olmadan artık kendi düzenimi kurmak istiyorum... Bi çözüm bulmak istiyorum ...Nasıl olucak artık bende bilmiyorum ... Çıkan taliplerden birine evet diyip alışıp sevmeye çalışmakta bana göre değil kiiii ..hem hiç o gözle bakamama riskim var ...karşımdakine haksızlık etmek istemem...Ama hep mi beğendiğim kişilerin hayatında biri olur

Bu isler bence birazcik sansa da bakiyor. Mesela ofis arkadasim gayet yakisikli, 32 yasinda ve hayatinda kimse yok. Neden, ne yakisikli adamsin dedigimizde dek gelemedim istedigim gibi birine diyor. Seni ona verelim 27yle 29un hicbir farki yok bence.

Cidden cok mutsuuzm bu aralar, bazen dusunuyorum terapiye mi gitsem diye. Sonra diyorum terapist ne yapabilir, bana sevgili mi bulacak?

Son düzenleme:
Evet..Ben de öyle..Bir gezi sırasında tanıştığım biri var şu sıralar..Bir yıldır ilgisizliğiyle uğraştım.Şimdi daha iyi olacak gibi..Para kazanıp borçlarını ödeyip maddiyatını doğrultup gelecek tr...Tr'de mutlu olacak mı bakalım...Olacak mı o bile belli olmaz....Yaşım gidiyor,35'i aştım.

Ölme eşeğim yaz gelsin,sana yonca verecem..

tekliflere açığım ... herkesle tanışmaya hazırım yani ne diyim tanışmaktan zarar gelmez...

İşte en büyük problem ilgisizlik... Ya hem ilgili olup hemde canı gönülden evet denecek adam niye çıkmaz insanın karşısına.... Biz böyle düşünürken erkeklerin umrunda değil...Onlarında baba olma yaşı geçiyo

Biraz armudun sapı üzümün çöpü durumu seziyorum. Kimseye şans vermezseniz nerden bileceksiniz ki anlaşıp anlaşamayacğınızı??? O gözle bakamadığım insana nasıl şans vereyim demişsin o kısmı benim aklım pek almadı. İlla dış görünüş mü diyorsun yani? Neredeyse 30 yaşına gelmiş, olgun bir kadının da bu şekilde yaklaşması mantıklı gelmedi açıkçası. Karakterini kişiliğini de ilk buluşmada ya da bikaç buluşma da olsa çözemezsiniz ki. Bir insanı sevebilmek için önce zaman geçirmek lazım. İlk görüşte vurulayım diyorsanız olmaz o iş, daha çok yalnız kalırsınız. Her erkeğe potansiyel koca adayı diye bakarsanız da zor işiniz. önce bir arkadaş olun sonra gerisi gelir.

Bu arada eşimle internetten tanıştım ben :) öyle arkadaşlık sitesi, evlendirme sitesi falan değildi ama. Uzun süre arkadaş olduk, tanıdık birbirimizi sonra gerisi geldi. Ha kuzenim de ikinci evliliğini islami evlendirme sitesi gibi bi yerden tanıştığı bir adamla yaptı gerçi. Tanışıp bi kaç ay içinde evlendiler. Şimdi bebekleri bile var pek mutlular. Bir de şansınızı oralarda deneyin isterseniz.

Bende toplasan 10 kisiyle gorusmusumdur.bunlarin bazilari dedigin gibi beklentileri farkli olduğu icin aramadi bazilarida ben istemedim.yas 28 .kader böylemis.gencligim guzelligim curudu...benim neyim eksikti diyorum bazen.cok seciciydim ondan sanırım. .

Netten tanışıp o sitelerden tanışıp evlelenler şanslıymış ki iyi kişilerle karşılaşmışlar.Evlenmeleri bile iyi niyetli olduklarını gösteriri ,o derece..

E masallah surekli gorucu usulu tanisiyomussun cevrende insan yok degilmis zaten biri denk gelir illa ki..

Ben katilmiyorum size, bu isin bence dis gorunusle bir alakasi yok, cekim/elektrikle alakasi var. Hic cekilmediginiz, begenmediginiz, ilgi cekici bulmadiginiz biriyle zaman kaybeder miydiniz? Ben etmem, hoslanmak, begenmek, zorlamakla olmuyor bence. Mesele ilk goruste vurulmak degil, karsilikli bir cekim olmasi bence.

Son düzenleme:

yok armudun sapı üzümün çöpü olayı değil de nasıl desem görev gibi oluyo sanki... sırılsıklam aşık olayım gibi bi beklentim yok ama karışmdaki insanın gözlerinde o tanıma isteğini görsem direk etkilenicem zaten ... Onlarda birilerinin tavsiyesiyle görüşmeye geliyo .... İş görüşmesi gibi resmi geçiyo.. O ilk çıktığım çocukla doğum günümde dans etmiştik o danstan dolayı sanırım bi elektriklenme olmuştu o sebeple içimde heyecan olmuştu ve kabul etmiştim...

İnternettende bakmaktan zarar gelmez diyosun yani... tamam o zaman tamamen korkak davranmiyim...

Her siteye girme ama, hani böyle şehirler için ayrı ayrı olan var ya onlara bak. Çok kişi oralardan tanıştı.

E masallah surekli gorucu usulu tanisiyomussun cevrende insan yok degilmis zaten biri denk gelir illa ki..

ahh keşke...ya abuk sabuk benle alakası olmayan kişileri öneriyolar...e herkeslede olmuyo ki...ya birazda uyum olucak ...ne diyim bilmiyorum artık...ben anladım benim görücü olmuyo...ama kader yolundada karışalaşamıyorum

Ya gerçekten belli bi olgunluğa geldikten sonra kimseyi begenmiyo insan internetten bulma faln biraz garip olur ya sanki...
Her şeyin kismet oldgnu unutmayın ben şuan 25 yaşındayım ve 3.5yillik evliyim ahhh kafama tükürüym diyorum ben... asıl benim hayatım çürümüş arkadaşım yaa sen istediğin zamn hayata baslayabilirsin ama ya bi de yanlış bir seçim yapmış olsaydın inan böylesi çok daha zor varsın evlenmemis ya da hayatnda kimse yok desinler bi evliliği yürütemiyo demesinler de... bence hayatn tadını çıkar valla seveceğin biri mutlaka çıkar ama bnce anlasabilmek daha önemli karar verirken buna dikkat et saygı duycagn fedakar merhametli bi erkek olmasi yeter bence...cok zengin yakışıklı faln bas kriterin olmasın bi laf var mal gidince maymun kalir die

ßůšr@

Bu ne yaaa saçma sapan bişe alintilaniyoooo duzeltemedim kızlar yaa yanlış oldu:sly:

ßůšr@

Ya nerde ne zaman kopyalamsim bilmiyorum bu konuya girdigimi de hatırlamıyorum üstelik tlfndan pek beceremiyorum sanırım kusura bakma arkadaşım yazını alintilayamiyorum....ciddi bi yorum yapmıştım ama böyle oldu...

ßůšr@

simdi kizlar bazilarina garip gelir ama. 18 yasinda akli bir karis havada ilk goruste asik olabilicek. Hayati bir pembe bulut olarak goren yasta degilsiniz bu yuzden ister ister bazi hatalarini erkeklerin goruyorsunuz bu da size onlari itici yapiyor veya yaklasmiyorsunuz. Hani nasil derler artik herseyin daha iyi farkindasiniz bu yuzden ister istemez insan secici oluyor. Ve sunu soylemeliyim hic bir zaman hic bir erkekten 100% emin olamazsiniz. Her erkegin iyi ve kotu yonleri vardir. Sadece bu kotu yonleriyle yasayabilirmisiniz tahammul edebilirmisiniz bir omur boyu bunu dusunmelisiniz. sonucta 10 yil sevgili olup evlenince 2 ayda bosanan ciftler var. Hepimiz biliyoruz. Veya hic tanimadigii biriyle gorucu usulu tanisip evlenipte bir omur boyu mutlu olcan ciftler var. Bazi insani tanidikca seversin vakit gecirdikce hosuna gider. onun ic guzelligi bir sure sonra yuzude guzel gelmeye baslar

Bu isler biraz milli piyango gibi. Tabi bile bile lades demek olmaz. Ama fazlada mukemmeliyetci olmamali. ve ben suna inaniyorum eger nasibinizde var mutlaka vakti zamaninda o kisi sizin onunuze cikacak ve siz kabul ediceksiniz. Hayatta evlenemm dedigniz insan birdan gozunuze guzel gorunur. Veya umudu kestiginiz bir anda karsiniza cikabilir.

Sadece vaktini beklemek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…