Bir çözüm bulmak istiyorum

bende böyle relax olmak istiyorum... Karamsarlığın ilacı nedir ?

aslında insan ister istemez üzülüyor etrafına bakınca
ama daha beteri var diyorsun
elindeki nimetlere bakıyorsun
hayat öyle de geçer böyle de geçer diyorsun
fani dünya kader kısmet imtihan diyorsun
ömür geçiyor

benim durumumu aynen yazmissin tipatip okudugumda iste ben dedim. yapacak bisey yok sanirim beklemekten baska eger varsa kaderinde biri gelir bulur zaten diye dusunuyorum ben. (gelecegide yok ya)

benim durumumu aynen yazmissin tipatip okudugumda iste ben dedim. yapacak bisey yok sanirim beklemekten baska eger varsa kaderinde biri gelir bulur zaten diye dusunuyorum ben. (gelecegide yok ya)

İnşallah çok dua edelim ve olsun artık hayatımızda ciddi biri

gül meditasyonu yapın kızlar çook çook başarılı ilk elden ben yaptım oldu, arkadaşıma dedim o yaptı onunda bir haftada tuttu, netten araştırıp yapın

Yeni sevgili bulmak için pembe gül düşüneceksiniz, seveceginiz insanın her detayını belirlememeniz lazım.

ilk kez duyuyorum netten bi bakayim neymis :)

bende bakayım hemen

bukez kararlıyım ; kuzenimin üzüntüsüne son vereceğim... her şeye maydonoz oluyorum... gerkirse okuldan kızları arayıp gerekirse bu siteden yardım alıp biriyle tanıştıracagım garibimi...
evlenmek isteyen 25- 30 yaşındaki bekar ablalar arkadslar özele msj atın ; gerekirse kameralı görüşelim... antalya civarından... gerci abi dediğim kuzenimi nasıl ikna ederim bilmiyorum biraz utangac ya... neyse hele biz bi görüşel,m kuzenime bi,şeyler düşünürüz... özelime msj ya da rana sacan malumbooktan aratın :)

Cok secicisiniz.
Ve bu konuda sabit fikirlisiniz.
Degismesi lazim bu.
Yoksa 30 da olur 40 da olur 50 de olur bu yas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…