- Konu Sahibi mavigece07
-
merhaba sevgili bayanlar , benim problemim çoook uzun zamandır hayatımda kimse yok.en son 2003 yılında üniversitedeyken (18 yaşımda) bir çocukla çıktım o da çok kısa sürdü...sebebide çocuk benimle daha teklif ettiği gün öpüşmek istedi...onun bu davranışından dolayı sanırım bana çok itici geldi ve beni kullanmak istediğini düşünerek hemen bitirdim..eğer öyle davranmasaydı belki bir ilişkim olucak tecrübe kazanıcaktım ama kısmet değilmiş...sonra dedim ben üniversiteyi bitireyim hayata atılayım nasıl olsa karşıma çıkar evleneceğim biri..ve böyle tavsiye üzerine görücü usulü görüşmeler dönemi başladı...son 10 sene içinde belki toplamda 30-40 kişiyle tanışıp görüşmüşümdür...ama ya onlar beni bi daha aramadılar ya da ben tekrar arayanlara ısınamadım... Hiç mi evet diyeceğim biri gelmez görücü usülünde...bu sene 29 yaşıma giricem hala bir gelişme yok...iş yerimde sürekli bakımlı ,fönlü olmama rağmen beni beğenen gözler olmasına rağmen çevremde hep beğendiğim kişilerin hayatında ya birileri var ya da evliler...bana ilgi gösterenleri de ben ısınamıyorum...şimdi sizde diyeceksiniz şans ver...ama ben hiç bi şekilde o gözle bakamadığım insanlara nasıl şans vereyim ? Sonra o insanla oynamış gibi olurum... Artık herkesin bir beklentisi var benden özellikle anne babamın birini bulup ciddi bir yola girmemi istiyolar ... Ne yapacağımı bilemiyorum...ve işin kötüsü aklımı bu konu tamamen meşgul etmiş durumda başka bişey düşünemez oldum... Aradığım gerçekten değer vericek eli yüzü düzgün niyeti ciddi biri.. Internette bununla ilgili steler var ama oralardan bulmayada cesaret edemiyorum..çünkü oradaki insanların niyetine güvenemiyorum....bayan olunca bu konuda işler daha mı zor.... Lütfen bana tavsiyelerde bulunun ....
aahh canım benim aynı benim düşüncelerimi yansıtmıssın ...ben bu konu hakkında konu açacacak olsam zorlanmam bu satırlarını kopyala yapıştır yaparım o derece ..düşüncelerimiz aynı,,, benim sevgilim oldu ama adam gibi çıkmadı hiç...internet sakın deneme ben tesadüfen biriyle tansımtım yok güvenilmiyor güvensen de sonradan basına kalkarlar canım bence :2:
Inşallahhhhh çıkar kıarşımıza ama ben allaha yakınlasmanın dua etmenin cok faydası olduguna inanıyorum şahsen... Bol bol dua
konuna ben de yabancı değildim bir zamanlar ama artık öyle değilevet düşüncelerin katılıyorum. üzüm armut işi değil kısmet meselesi aslında. benim de hayatıma adamakıllı birileri girmedi hiç bekliyorum bekliyorum olmadı. dedim acaba kısmetim mi bağlandı :26: arkadaşlarım kızıyordu artık birine şans ver diye. sonra nişanlım tekrar görüşmek istemişti benimle o dönemler. ki ben nasıl bunalımdayım niye kimse olmuyor diye. bide hep hayal ederd,m 25 yaşında evlenirim diye velhasıl ben nişanlımı daha önce ısınamadım hoşlanmadım diye reddetmiştim bide. sonra o ısrar edince bi şans ver ne kaybedersin deyince şans verdim artık. belki biraz kumar gibi oldu ama. zamanla tanıdıkça sevdim.. çok şükür şimdi evlilik yolundayız. demem o ki, şans verin bişey kaybetmezsiniz...
Beni gerçekten tanımak isteyip ısrarcı olan biriyle daha tanışmadım...Yani hiç bi zaman bu çocuk beni gerçekten sevdi diyemedim bir insan için....
Karşımdaki insanlara iyi niyet güler yüzde gösteriyorum..Yeri geldikçe konuşkanda davranıyorum... Bakımlıda olmaya çalışıyorum sürekliii...Diyorum Allahımmmm ben nerde yanlış yapıyorum ... Mesela iş yerimde bir çocuk var benden 3 yaş küçük hatta boy olarakta belki 1-2 cm kısa ..ama çocuğu çok beğeniyorum sakinliği efendiliği gülüşü çok hoşuma gidiyo fakat kız arkadaşı var...bu durumda kolay ısınamayan ben yine kendimi geri çekmek zorunda kalıyorum.... Nasıl olucak gerçekten gel tanıyalım diyen bir adam çıkarmı sence....bu umutsuz ruh halimden çıkamıyorum
valla canım dediğim gibi kısmet işi. benim en yakın arkadaşımın da hayatında yok hala biri. biz de 28 yaşındayız. mesela o senin gibi görücülerle hep görüşüyor. önceden onları da istemezdi. şimdi yaş biraz ilerleyince.. ama naip kısmet yaa. çok kafaya takma dicem de olmuyor biliyorum seni çok iyi anlıyorum yani. netten falan tanışmaya çalış. arkadaşların da araştırsın biraz. ne bilim çevre ile de olan şeyler bunlar. nerede yaşıyorsun bu arada?
netten tanışmaya sıcak bakıyomusun? ben biraz netten tanışmaya korkuyorum ... ya kötü biri denk gelirse diye...Antalyada yaşıyorum ... Arkadaşlarımdanda herkese söyleyemyorum ya ...fesatlanıyolarmı ya da olurda kötü olursa arada kalmiyim mi diyolar anlamadım...hiç gel seni tanıştıralım diyen yok...
elbette. kötü bir yanı olduğunu düşünmüyorum. ki çocuk değiliz. az çok anlarız nasıl bir insan olduğunu? o zaman sana küçük bir sır vereyimbiz nişanlımla twitterda tanıştık aklımda yokken kendini hayatıma dahil etti gıcık ayy bekar olan arkadaşları var bi iki tane de mühendis. Ankara'da olsan tanıştırmaya vesile olurdum :26:
netten tanışmaya sıcak bakıyomusun? ben biraz netten tanışmaya korkuyorum ... ya kötü biri denk gelirse diye...Antalyada yaşıyorum ... Arkadaşlarımdanda herkese söyleyemyorum ya ...fesatlanıyolarmı ya da olurda kötü olursa arada kalmiyim mi diyolar anlamadım...hiç gel seni tanıştıralım diyen yok...
aa gerçekten ilginçmiş...nasip meselesi galiba ya ....... normal hayatta bana adım atan yok ya biri tanıştırıcak ya da internet ortamından karşılıklı karar verip tanışma olucak sanki... :26: ...
Bence sanslisin, en azindan yardin eden cevren, ailen var birilerini tanistiran yardim etmeye calisan.
Ben Almanya'dayim, burda kimseye " ben de evlenmek istiyorum/ben de sevgili istiyorum ama cevremde kimse yok" diyemezsin, yuzune mal mal bakarlar, bizimki gibi hayirli islere vesile olma kulturu zaten yok.Aksine hicbir seye karismama kulturu var, sokakta adam olse kimse yardime tmez, ambulans cagirip yuruyup giderler.
Bir de soyle bir sey var ki, arkadas sandiklarin yardimci olmayip kostek olabilirler, benim cevremdeki herkes haset/fesat; guvenilecek kimsem de yok. gercek arkadasim yok mesela, sadece vakit gecirdigim eglendigim sosyal arkadas diyebilecegim insanlar var.......evet en kotu durumda olan benim
sanin çirkin şansına ihtiyacın var o zaman
Bende toplasan 10 kisiyle gorusmusumdur.bunlarin bazilari dedigin gibi beklentileri farkli olduğu icin aramadi bazilarida ben istemedim.yas 28 .kader böylemis.gencligim guzelligim curudu...benim neyim eksikti diyorum bazen.cok seciciydim ondan sanırım. .
Ahahahha aksam aksam sesli guldum ya, cok tatlisin
etmeyin bayanlar biriniz 27 yaş biriniz 28 yaş ne çürümesi ne çökmesi
ben 33 yaşında bekarım o zaman boş mezar bulayım içine yatayım
önemli olan erken olması değil kaliteli olması
bakarsınız 1 sene içinde nişan düğün hepsi olmuş bitmiş
Ahahahha aksam aksam sesli guldum ya, cok tatlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?