Bir çözüm bulmak istiyorum

aahh canım benim aynı benim düşüncelerimi yansıtmıssın ...ben bu konu hakkında konu açacacak olsam zorlanmam bu satırlarını kopyala yapıştır yaparım o derece ..düşüncelerimiz aynı,,, benim sevgilim oldu ama adam gibi çıkmadı hiç...internet sakın deneme ben tesadüfen biriyle tansımtım yok güvenilmiyor güvensen de sonradan basına kalkarlar canım bence :2:
Inşallahhhhh çıkar kıarşımıza ama ben allaha yakınlasmanın dua etmenin cok faydası olduguna inanıyorum şahsen... Bol bol dua

bol bol dua ediyorum canım...tefriciye grubu bile yaptık bu sitede....Ama bazen içimdeki yalnızlık büyüdükçe büyüyo... Bu devirde hiç bir erkek adım atmıyo... İş yerimde var bir sürü mühendis erkek desen çok ama ya yaşları küçük kendileri yanaşmıyo ya da hayatlarında birileri var.... Güzel bulmaya buluyolar arada belli ediyolar duygularını bende güler yüzle karşılık veriyorum ama anca o kadar devamı gelmiyo... Ben de bayan olarak karşı tarafa adım atmayı yanlış buluyorum çünkü havaya giriyolar.... Çıkamadım işin içinden... Hocalara gittim üzerimde bağlılıkmı var bi sorunmu var diye muska taşıyorum...falcılarda sadece umut tacirliği yapıyo... yok artık çözüm için ne yapayım bilmiyorum

Vallahi duzgun adamlar var ama bize dek gelmiyor bence.

Tanidigim 37 yasinda sirket sahibi bir abi var, hayatinin kadinini aramis. Neyse 30 yasindaki bir hatuna sirilsiklam asik oldu. Cok iyi bir adam, mukemmel, sevmeyi bilen, gezmeyi seven, sen sakrak,esprili, tatli. Kadin sevmiyor ama daha iyisini bulamam, daha zenginini bulamam demisti bana bir keresinde hayret etmistim Duzgun adamlar neden hep boyle garip tiplere vurulur bilmem. Nasil seviyor, nasil el ustunde tutuyor o murdar, para avcisi tipi gorseniz inanamazsiniz.

Yani sekerim bence ilgi gosteren, odun gibi durmayan, olmayan, guclu, kisiligi yerinde bir erkek olsa sen de begenirsin. Gorustuklerin bence sunepeymis. Soyle tanidiklarina sunepe olmasin

Son düzenleme:
konuna ben de yabancı değildim bir zamanlar ama artık öyle değil evet düşüncelerin katılıyorum. üzüm armut işi değil kısmet meselesi aslında. benim de hayatıma adamakıllı birileri girmedi hiç bekliyorum bekliyorum olmadı. dedim acaba kısmetim mi bağlandı :26: arkadaşlarım kızıyordu artık birine şans ver diye. sonra nişanlım tekrar görüşmek istemişti benimle o dönemler. ki ben nasıl bunalımdayım niye kimse olmuyor diye. bide hep hayal ederd,m 25 yaşında evlenirim diye velhasıl ben nişanlımı daha önce ısınamadım hoşlanmadım diye reddetmiştim bide. sonra o ısrar edince bi şans ver ne kaybedersin deyince şans verdim artık. belki biraz kumar gibi oldu ama. zamanla tanıdıkça sevdim.. çok şükür şimdi evlilik yolundayız. demem o ki, şans verin bişey kaybetmezsiniz...

Beni gerçekten tanımak isteyip ısrarcı olan biriyle daha tanışmadım...Yani hiç bi zaman bu çocuk beni gerçekten sevdi diyemedim bir insan için....

Karşımdaki insanlara iyi niyet güler yüzde gösteriyorum..Yeri geldikçe konuşkanda davranıyorum... Bakımlıda olmaya çalışıyorum sürekliii...Diyorum Allahımmmm ben nerde yanlış yapıyorum ... Mesela iş yerimde bir çocuk var benden 3 yaş küçük hatta boy olarakta belki 1-2 cm kısa ..ama çocuğu çok beğeniyorum sakinliği efendiliği gülüşü çok hoşuma gidiyo fakat kız arkadaşı var...bu durumda kolay ısınamayan ben yine kendimi geri çekmek zorunda kalıyorum.... Nasıl olucak gerçekten gel tanıyalım diyen bir adam çıkarmı sence....bu umutsuz ruh halimden çıkamıyorum

valla canım dediğim gibi kısmet işi. benim en yakın arkadaşımın da hayatında yok hala biri. biz de 28 yaşındayız. mesela o senin gibi görücülerle hep görüşüyor. önceden onları da istemezdi. şimdi yaş biraz ilerleyince.. ama naip kısmet yaa. çok kafaya takma dicem de olmuyor biliyorum seni çok iyi anlıyorum yani. netten falan tanışmaya çalış. arkadaşların da araştırsın biraz. ne bilim çevre ile de olan şeyler bunlar. nerede yaşıyorsun bu arada?

netten tanışmaya sıcak bakıyomusun? ben biraz netten tanışmaya korkuyorum ... ya kötü biri denk gelirse diye...Antalyada yaşıyorum ... Arkadaşlarımdanda herkese söyleyemyorum ya ...fesatlanıyolarmı ya da olurda kötü olursa arada kalmiyim mi diyolar anlamadım...hiç gel seni tanıştıralım diyen yok...

elbette. kötü bir yanı olduğunu düşünmüyorum. ki çocuk değiliz. az çok anlarız nasıl bir insan olduğunu? o zaman sana küçük bir sır vereyim biz nişanlımla twitterda tanıştık aklımda yokken kendini hayatıma dahil etti gıcık ayy bekar olan arkadaşları var bi iki tane de mühendis. Ankara'da olsan tanıştırmaya vesile olurdum :26:

aa gerçekten ilginçmiş...nasip meselesi galiba ya ... .... normal hayatta bana adım atan yok ya biri tanıştırıcak ya da internet ortamından karşılıklı karar verip tanışma olucak sanki... :26: ...

netten tanışmamı asla tavsıye etmem kısmet bu işler benım eşimin abısıde 30 yasında okdr kız baktı hatta bırıyle sözlendı hah tamam en sonunda dedık sonra attı yuzugu kısmet nasıp illakı kısmetın bıryerde beklıyordur bence yanlış yerlerde arama allah tez zamanda kavuştursun kısmetınle

aa gerçekten ilginçmiş...nasip meselesi galiba ya ... .... normal hayatta bana adım atan yok ya biri tanıştırıcak ya da internet ortamından karşılıklı karar verip tanışma olucak sanki... :26: ...

o zaman biraz kendine güvenin olmalı kuzum. biraz da cesaret güvenebileceğin arkadaşın hiç mi yok ara yapacak falan? ya da sen alttan alttan yer yapacaksın biraz. hiiiç kendini kötü hissetme. kısmette varsa gelir Yemen'den demişler.

Bence sanslisin, en azindan yardin eden cevren, ailen var birilerini tanistiran yardim etmeye calisan.

Ben Almanya'dayim, burda kimseye " ben de evlenmek istiyorum/ben de sevgili istiyorum ama cevremde kimse yok" diyemezsin, yuzune mal mal bakarlar, bizimki gibi hayirli islere vesile olma kulturu zaten yok.Aksine hicbir seye karismama kulturu var, sokakta adam olse kimse yardime tmez, ambulans cagirip yuruyup giderler.

Bir de soyle bir sey var ki, arkadas sandiklarin yardimci olmayip kostek olabilirler, benim cevremdeki herkes haset/fesat; guvenilecek kimsem de yok. gercek arkadasim yok mesela, sadece vakit gecirdigim eglendigim sosyal arkadas diyebilecegim insanlar var.......evet en kotu durumda olan benim

sanin çirkin şansına ihtiyacın var o zaman

Canim bence net isine bulaşma. Ordakilerin cogu cinsellil amaclari.ben tanismistim bir kisiyle adam yanasmayinca ona hemen birakti beni.daha ikinci bulusmada yatmak istedi benle.ve bu adam cok onemli bir universitede doçent düşün bole biri.bence net isi sakat uzulursun bos yere...

2013 un ağustosuna kadar sizinle aynı düşüncelerdeydim. Aşık olmak evlenmek yuva kurmak istiyordum. Aynen ben de 30 40 kişiyle gorusturuldum :) hiçbiri olmadı. O kadar saçma sapan insanlarla görüştüm o kadar umutsuzdum ki herhalde ben evlenemicem annemle yaşayıp annemle yaslanicam diyordum artık. Sonraaaa tesadüfen sevgilimle yani eşimle tanıştım. Aşık oldum çok güzel süren 4 aylık bir ilişki sonunda evlendim 31 yaşındayken . Inanirmisiniz eşimle kavga dahi etmedik 5 aylık evliligimiz boyunca o kadar güzel gidiyor Rabbim nazarlardan sakınsin. Yani diyeceğim o ki hayatın ne getireceğini bilemezsiniz. Sakın umutsuzluğa kapılmayın. 29 yaşındayken bana senin söyle bir ilişkin böyle bir evliliğin olacak deseler inanmazdim :) Ama oldu işte :) Eminim sizinde karşınıza mutlu olacağınız insan çıkacaktır. Biraz sabır bol dua :*

Son düzenleme:

etmeyin bayanlar biriniz 27 yaş biriniz 28 yaş ne çürümesi ne çökmesi
ben 33 yaşında bekarım o zaman boş mezar bulayım içine yatayım
önemli olan erken olması değil kaliteli olması
bakarsınız 1 sene içinde nişan düğün hepsi olmuş bitmiş

evet tabi bende en iyisini araya araya bu yaşa geldim . yok evi olsun arabası olsun kariyeri çok iyi olsun boylu poslu olsun sadık olsun şu olsun bu olsun diye diye yani bu yaşlara geldik . hayırlısı canım . benimde bir kuzenim var 35 yaşında bekar çokda güzel işi gücü var bakıml bir kız ama olmayınca olmuyor işte ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…