- Konu Sahibi mavigece07
-
Hıım,anladım haklısınız o zaman.O sarışın mühendis çocuğun oluru yokmuş zaten ama bence kim olursa olsun direkt işin içine aileleri katmayın amacınız evlilik de olsa.Çünkü bu niyeti ciddi erkeklerin bile tırsmasına neden olur.İlişkilere başladığınızda ciddi düşünün ama direkt evlilik endeksli gibi görünmeyin ama belirtin ciddi bir ilişki istiyorum diye ama 'evlilik' kelimesini ağzınıza almayın;o kelime erkekleri çok ürkütür ve uzaklaştırabilir.Bu arada 29 yaş çok genç bence,yani umutsuzluğa kapılmaya gerek yok,içinizi ferah tutun siz.Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
Sizin sorununuz su kisiyrle gidemem guvenmiyorum suna bakamam begenmiyorum. Boyle olmazki bakip taniyacaksin. Bi erkegin tipini begenmezsin ama oyle gulusu vardirki seni senden alir. Yada cok yakisiklidir dusunce tarzini begenmezsin. Cirkindir dusunce tarzini begenirsin. Uzaktan kavun degil ki koklayipta alasin.
Bir ablam var 30 una kadar bekledi sonra sinemada uzerine meyvesuyu doken adamla tartisirken asik olduaskin nasil nerde yakalayacagi belli.olmaz yeterki insanlara uzak durma
ya keşke banada meyva suyu dökseler aniden gelişse kendiliğinden... Blinçli görüştürmelerde bişey olmuyo ki ... Ama herşey bendede bitmiyo...Sadece ben beğenmiyorumda olmuyorum gibi bi durum yok..Karşıma gelen adamlarda isteksiz...Bazen sadece benim adım attığım laf arasında kendimi bi yerlere davet ettirmeye çalıştığım oluyo ama karşı taraftan bişey olmayınca bende ne yapabilirim onu bilmiyorum...
doğru haklısın yaa.... en iyisi gerçek hayattan bulmak...
ya keşke banada meyva suyu dökseler aniden gelişse kendiliğinden... Blinçli görüştürmelerde bişey olmuyo ki ... Ama herşey bendede bitmiyo...Sadece ben beğenmiyorumda olmuyorum gibi bi durum yok..Karşıma gelen adamlarda isteksiz...Bazen sadece benim adım attığım laf arasında kendimi bi yerlere davet ettirmeye çalıştığım oluyo ama karşı taraftan bişey olmayınca bende ne yapabilirim onu bilmiyorum...
Ay nerde yasiyosun ki etrafimda cok bekar abim varsaka biyana vardir rabbimin bi bildigi en guzel.en ozelini yasatsin insallah
Geçenlerde sanal kurbanı biriyle dertleştik çocuk 30 yaşında sohbet sitesinden bir bayanla tanışıp yazışmışlar onun ifadesiyle çıkmışlar sevgili olmuşlar evlilik için planlar bile yapmışlar çıkmışlar diyorum Real'de bir görüşme gerçekleşmemiş kendince çıkmış camda bir birlerini görmüşler kızla sesli ve görüntülü bir konuşma yapmış kıza demiş ailemle Yaşar mısın kız demiş seni dünyaya getiren annenin babanın kölesi olurum yani tabi yaşarım kurban o an delice aşık olmuş bu devirde bu düşüncede kaç bayan olabilir istemeye geleceğiz çocuk demiş kız bakmış iş ciddi sonra açıklamış evli olduğunu ve çocukları olduğunu kurban inanmamış bayan düğün resimlerini göstermiş kurban sinir krizi geçirmiş silahla kendini vurmaya kalkmış akrabaları mani olmuş sonra tedavi olmak için hastaneye sakın aldanmayın sanala günümüzde neler oluyor neler tanımadığınız görmediğiniz bir insanla neyi paylaşa bilirsiniz bu arada halen daha evli olduğuna inanmıyor kurban 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam bu olaya odaklanmak biraz insanı itici gösteriyo canım
bneden tavsiye ilgilendiğin insanlardan ilgi bekle
ben erkeklerin çok ısrarcı kızlardan hoşlandıklarını düşünmüyorum
biraz bu olaydan uzaklaşın herkese evlenebilecek adam mı diye bakmayın
böyle yapan arkadaşlarımı gözlemlediğim için söylüyorum bende 29 yaşımda evlendim
hemde görücü usulü eşimi ilk gördüğümde aşık olmadım hatta yeni ciddi bir ilişkiden çıkmıştım
ama eşimi gördüğümde bu adam beni mutlu eder demiştim ve şuana kadar hiç yanıltmadı
sonra sonra sevdim eşimi iyiki hatta çok şükür iyiki bu adamla evlendim
inşallah Allah sizin karşınıza da iyi insan çıkarsın
evet doğru güven yok... nerdeyse 10 senedir internet kullanıcısıyım ama o sitelerden tanışmaya cesaret edemiyorum...Güvenilir gibi gelmiyo...İyisi vardır ama bana denk gelirmi tamamen piyango...risk almak istemiyorum...en iyisi gerçekte yüz yüze ortamlardan tanışmak ....
Ben ilk bakışta aşkla başlayan ilişkilerimi hatırlıyorum da ne kısa sürmüşlerdi :) oysa şimdiki sevgilimi ilk gördğümde hissettiğim tek şey " ay çok komikmiş bu" idi. Birkaç ay hiçbirşdy hissetmedim sadece uğraştı. Sonra hafif ısındım derkeen şimdi onsuz nasıl olurum diyorum. Yani inanmazdım ama zaman çok etkiliymiş :) tavsiyem denemeniZdir
Belli bir yasa gelince cogu erkegin aslinda ayni oldugunu hissediyorsun. Beyaz atli prens diye biri yok. O yuzden daha fazla irdelemeden biriyle tanisip evlenmeni tavsiye ederim. Bu demek degildir ki , onune gelen bekar biriyle evlen. Sadece gozune hos gelen, ortak noktalariniz olan, seni incitmeyecek, ruhu ruhuna uyumlu biri olmali.
işte o son cümlendeki kişiyle tanışsam bişeyler olucak ta.... nasıl çözüm bulucağım... nasıl ortamlara girsem ...
Rahat olamıyorum caniko ya ... Valla kafamı nasıl başka şeye yönlendiricem bilmiyorum....Çevremde bunu hatırlatıcak insanlar olunca...Ilgi alanlarini bilmiyorum ama bir dil kursu, yeni bir hobi, spor salonu bile ise yarayabilir. Birde sunu ekleyeyim hayatindan mumkun oldugunca zevk almaya bak. Bir erkekle tanismak icin bu tur seylere baslama. Sen kendini rahat biraktikca onlar sana gelir zaten, sen bile sasirirsin.
Rahat olamıyorum caniko ya ... Valla kafamı nasıl başka şeye yönlendiricem bilmiyorum....Çevremde bunu hatırlatıcak insanlar olunca...
bugün dil kursuna başlıyorum...Ama amacım birini bulayım diye değil..İş yerimde herkes akıcı ingilizce konuşuyo ben hala temel seviyedeyim geliştirmek istiyorum... Zamanındada hep kurslara gittim ama hep bayan ağırlıklı olur öyle kurslar...Neyse bugün görücez artık nasıl bir ortam olucak...
Bizim üniversite de çok hoş bi kız vardı. Bakımlı alımlı bi kız. Ama o kadar çok istiyordu ki sevgilisi olmasını. Habire birileriyle tanışmaya uğraşıyordu, erkeklere sinyal göndermeler falan.. o güzelim kıza uzaktan bayilan erkekler bir kere konuşunca bucak bucak kaçardı. Israrcı olmayın, mevzudan biraz uzak durun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?