Bir çözüm bulmak istiyorum

Doğru, oluyor elbette. Bende 27 yaşında evlendim az çok anlıyorum durumu. Ama biraz tevekkel olmak, hayırlısını dilemek ve konunun üstüne çok düşmemek gerek bence.

keşke bende Antalya gelsem birlikte dil kursuna vs bir yerlere takılsak kendiliğinden ortam oluşur aslında ama :) ama maleseff antalayada yasamıyorum & yalnızımm

ortam oluşmuyo ... bu son çalıştığım iş yerimde de o potansiyel var gel gör ki kimsede cesaret yok... haziranın ortasında şirketin yaza merhaba partisi var ... bakalım bir ortam olursa o zaman olur... bi de arkadaşımın kınası var....nerde etkinlik görsem katılıyorum da...nasip ...vakit gelmeden..Allah ol demeden olmuyo

merhaba bende 19 yaşındayım sırf size yazabilmek için üye oldum :) benım sorunum erkekler değil, hangi şehirde oturuyorsunuz? dayım var 36 yaşında çok ilgili sabırlı biridir. Sigarası yoktur ve inançlıdır. Üniversite mezunu ilginizi çekerse konuşturmak isterim :)

Ay benim esim de takmiyor altin yuzuk oldugu icin ama kendini bekar gostermek gibi bir niyeti yok :) zaten is ortami pek musait degil bu duruma :86:
Biz esimle gorucu usulu tanistik cok anlamsiz durgun bir zamanimda ustelik. isinmadim ilk gorusmede sonra o gorev yaptigi yere döndü telefonda konustuk bu gorusmeler artti ve hayatimin anlami, diger yarim oldugunu anladim:) dort dortluk denebilecek ideal bir erkek bulmusum megerse 9 ay sonra evlendik. 26 yasindaydim evlendigimde.
Tanistiginiz insanlara size gore olumsuz bir tarafi huyu yoksa firsat verin, uzun sureye yayin tanimayi. Ben iyi ki de kestirip atmamisim su an 2 cocugumuz war Allah bozmasin cok mutluyum:)
Allah sana da ayni durumda olanlara da istediginiz evlliligi nasip etsin

Hahaa super ya:)) super cesaret ama once guvenirliligi kanitlamak icap eder

Amin canım yaaaa ne kadar güzel...Vakit geldimi oluyo gerçekten ...bir de evlenen arkadaşlarıma bakıyorum böyle birlikte oldukları kişilerle sanki sima olarak birbirlerine benziyolar....hatta bazıları var ki dersin acaba bunlar kardeşmi ... Allah herkesin karşısına uyumlu olacağı insanı çıkarsın

Ben antalyada yaşıyorum... Olursa reel de olsun canım ya... Kimseyi kırmak istemem ....

Şu üzerine meyve suyu döken bay ve bayan gibi olaylar kendiliğinden gelişse ... bilinçli tanışmalarda olmuyo...Bi ortamda tanımak lazım

Evet oyle olur birbirine benzeyen ciftler iyi anlasir derler lakin biz esimle hic benzemiyoruz biz istisnayiz demek ki :)) bu arada esimin is arkadaslarindan da cok war ama yas olarak uymuyor sana az kucukler :)

anladım ne demek istediğnizi ama 19 yaşındayım ve aşkın kendiliğinden geleceğine inanmıyorum :) Belkıde ınsanlara biraz daha fazla gülümsememiz gerekir çünkü illakı bi kısmetimiz vardir

Kiz bi sor ne is falan yapiyo hangi sehir:)) hemen kestirip atma :)

anladım ne demek istediğnizi ama 19 yaşındayım ve aşkın kendiliğinden geleceğine inanmıyorum :) Belkıde ınsanlara biraz daha fazla gülümsememiz gerekir çünkü illakı bi kısmetimiz vardir

aynı şehirdeysek tabiki görüşmek isterim... ben antalyada yaşıyorum... ama şimdi başka şehirde olan biriylede sanalda tanışıp tanımaya çalışmak biraz riskli geliyo...evlilik siteleri vs. lerde kendi şehrini aratabiliyosun ben o yüzden olur mu diye merak etmiştim... Yoksa biz buranın yerlisiyiz ...bütün akrabalarım antalyada ...başka şehirde yaşiamak içinde gerçekten sevmek istemek lazım...yoksa gurbetlik çok zor

kısmet bağdat ta da olsa şans vermek gerekir bence Ankaradayız bizde konuşulup nlaşılırsa mesafelerin pek önemi yok çalışan olgun insanlarsınız her gün görüşcek değilsiniz yaa hem mesafeler hasreti pekiştirir

Ben de oyle diyordum gurbetlik zor eskisehirde yasarim sadece:) ama simdi esimle il il dolasiyorum :))

Farklı şehirlerden birbirini nasıl tanıyabilir insanlar..ben sürekli görüşmek istiyorum...farklı şehir olursa ayda bir iki kez görüşülür... o da ne kadar sağlıklı olur ? ...

Ben de oyle diyordum gurbetlik zor eskisehirde yasarim sadece:) ama simdi esimle il il dolasiyorum :))

önce aynı şehirde tanıyıp evlenip sonra şehir şehir gezmekte sıkıntı yok...benim kuzenim inegölden kız aldı...ama aynı ünv. de birbirlerini 5 yıl boyunca tanıdılar flört ettiler...sonra kızı istemeye inegöle gittik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…