Bir Daha Aynı şeyleri Yaşamak istemiyorum....

Ablam 30 yaşında evlendi 1 yıl çocuğu olmayınca bir aşılama 2 kez tüp bebek denediler olmadı. Doktor çok zor Kıbrıs'ta yumurta naklî deneyebilirsiniz dedi. Sonra 3. Tüp bebek tedavisi için bir ilaç kullanırken kendiliğinden hamile kaldı. 35 yaşında yeğenimi doğurdu yeğenim 9 aylıkken de ikinci kez hamile kaldı ve doğurdu.
Şu anda iki çocuklu mutsuz. Eniştem ile sürekli huzursuzluk yaşıyor. Hatta boşanmayı bile konuştular maalesef. Ne olacak sonları bilemiyorum.
Abim ve yengem de 30lu yaşlarda evlendiler. Onların da 3 yıl boyunca olmadı.. sonra bir aşılama 1 tüp bebek denemesi başarısız oldu.
1 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı. Yengem evlendikten 5 yıl sonra doğurdu yeğenimi.
Her şeyin sanırım bir zamanı var. Yaşınız genç. Tabi sorununuzu da bilemiyorum tam olarak. Bir de abim bir operasyon geçirdi doktor şart değil demişti aslında ama onlar da ellerinden geleni yapmak istediler .
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah.

Rabbim Annalı babalı büyütsün ins yeğeninizi Benim kilom gayet iyi beslenmede de bir sıkıntı yok düzenli ben hiç adet görmüyorum mesela sadece ilaçlarla oluyorum Buda en büyük etken tatlıya öyle bir düşkünlüğüm yok diğerlerine de yok yani

Ablan için Rabbim hayırlısı neyse onu yapsın ins Hersey nasip kısmet insan bilemez tabiki herseyin hayırlısı

Cok saol Teşkür ederim ilgine ama orası bana çok uzak kalıyor varsa anadolu tarafında daha iyi olur

İlk çocukta devlet ücretsiz tüp bebek yapıyor eğer sizin ya da eşinizin sigorta durumu uyuyorsa isterseniz önce biraz ilaç deneyin soruna da tüp bebek sonuçta tüp bebek denemek dünyanın sonu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…