yaş kaç? zip zip mode onKızlar ben çok içime kapanık biriyim.Ama rahat olduğum ve ailem in olduğu ortamda çok rahatım.Ben bu sorunu nasıl çözebilirim?Bunun yüzünden çoğu etkinlikten men kalıyorum ...
küçüksün daha zamanla açılırsın tabi sosyal ortamlara bol bol gir çık bir kaç sosyal arkadaş edin seni alıştırırlar kendilerine benzetirler
Kimden niye cekiniyorsun? Niye kendini kasiyorsun? Sanarsin herkes bir Einstein, bir Tanpinar. Senin benim gibi siradan ortalama insanlar sadece...Kızlar ben çok içime kapanık biriyim.Ama rahat olduğum ve ailem in olduğu ortamda çok rahatım.Ben bu sorunu nasıl çözebilirim?Bunun yüzünden çoğu etkinlikten men kalıyorum ...
Eee bak yas genc aşılmayacak bi sorun degil basta kafanda cozefeksin tatlim kendine guveneceksin arkadaslarinla kalabalik ortamlardan kacma sende git yeni arkadaslar edin mesela bi kursa gitmekle basla spor olur muzik olur faliyet bul orda yeni insanlar tanirsin bunu simdi cozmelisin ilerde asosyal olmamak icin..bence sanada iyi gelir
Galiba asosyalim ..Eee bak yas genc aşılmayacak bi sorun degil basta kafanda cozefeksin tatlim kendine guveneceksin arkadaslarinla kalabalik ortamlardan kacma sende git yeni arkadaslar edin mesela bi kursa gitmekle basla spor olur muzik olur faliyet bul orda yeni insanlar tanirsin bunu simdi cozmelisin ilerde asosyal olmamak icin..bence sanada iyi gelir
Ay İnşAllah hep sosyal olmak istiyorum yaOrtamlara gire gire, insanlarla konuşa konuşa… Kısa dönemli işler sizi geliştirebilir mesela. İnsanlarla iletişim halinde olacağınız işler. Ama iş çok da elzem değil. Bende de vardı çekingenlik. Konuşa konuşa çözdüm. Esnafla falan muhabbete girerdim o çok işime yaradı. Bir açıldım pir açıldım diyeyim size. Hiç çekinmeyin siz de.
Zaten sürekli otobüs kullanıcıysanız bir yerden sonra ister istemez açılıyorsunuz. "Pardon bu hangi yöne gider?", "kaptaaağğğnn orta kapııııı", "düğmeye basar mısınız acaba", "pardon akbilimi uzatabilir misiniz", "yana kayabilir misiniz?" diye diye envai çeşit meramınızı dile getire getire gayet rahat birisine dönüşüyorsunuz zaten
Oz guven eksikliginden olabilir ama daha genc bir kizsin birazdaha ortamlara girin benceKızlar ben çok içime kapanık biriyim.Ama rahat olduğum ve ailem in olduğu ortamda çok rahatım.Ben bu sorunu nasıl çözebilirim?Bunun yüzünden çoğu etkinlikten men kalıyorum ...
Ay İnşAllah hep sosyal olmak istiyorum ya
Kendimde hiçbir şeyi sevmiyorum desemKendinde beğenmediğin birsey mi var, saçların, yüzün, kilon vs
Kendimde hiçbir şeyi sevmiyorum desem
İnşAllah ruhumu seviyorumAh canım o yaşta p kadar normal ki, insan içine girince sanıyorsun ki herkes sana bakıyo seni inceliyor, zamanla aşacaksın bunları ama aşana kadar yıpratıyo işte insanı
Fiziksel olan hersey değiştirilebilir bunu unutma olur mu, ağız burun saç baş her şey...sen kendine yatırım yap bolca oku takip et bil, böylece ortamlarda edecek iki çift lafın olur, bikaç sene daha kendini sevmezsin sonrası rahat :)
Bak o zaman ergen derler sana bizim kizlar.Kendimde hiçbir şeyi sevmiyorum desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?