Bir de baktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
İşteyken öğle arasında çay içiyorduk ve iş arkadaşımla (kardeşim gibidir aslında ama evlenince biraz mesafe koymak zorunda kaldım) planlar üzerinde konuşuyorduk ben kalem kağıt uğraşırken o benim küllükteki sigaramı almış bir baktım çekti öyle bir fırt (yani çekti mi bilmiyorum ama elindeydi sigaram emin olamıyorum tam görmedim ağzında bir şey ıyk yaptı sevmediği tarzdaymış sanırım ondan) ya kötü niyetli baktığım biri değil başka sigaram yoktu onun da yoktu ondan çekmiştir ama karşı cins olunca ben çok rahatsız oldum çaktırmamak için de içmeye devam ettim ama kendimi baya suçlu hissettim ya eşime itiraf etmek zorunda hissediyorum bunu da uf içim bir kötü çok mu saçmalıyorum sizce yoksa ben kötü bir kadın mıyım :26: ama söylersem de kıyametler kopacak böyle de yaramazlık yapmış çocuk gibi gerginim :26:

edit: iyice psikolojim bozuldu birçoğunuz keşke yapmasaydın demiş kendimi iğrenç kötü bir kadın gibi hissettim eşimi aldatmış gibi oturup ağlamak istiyorum

KOCAMANedit: Tamam kendimi topladım. Şöyle düşünüyorum 1.5 saate filan evde olur eşim. Ben de o arada düşüneceğim senaryoyu. Ama söyleyeceksem şöyle diyebilirim. "X var ya iş yerinde son bir sigaram vardı, öğle arasında projeye çalışıyorduk baktığımda sigaramdan denemişti, kötü niyetli değildir biliyorum ama ben şaşkınlıkla ne yapacağımı bilemedim, bu durum beni huzursuz etti. sana söylemek istedim. anlayışlı olursan sevinirim" derim

SON EDIT: Söyledim ki az önce durdum durdum söyledim
Sana kızmadım ama bir bayanın sigarasını alıp içmek hoş değil yabancı biri olsaydı sana da kızardım dedi
Kıskandı ama çok komik laflar etti güldürdü beni kafana takma ama hastalık falan vardır bulaşır bir daha kadın bile olsa kimsenin içtiğinden yediğinden alma dedi
Aslan kocam ya kızmadı bak nasıl sevindim

Son düzenleme:
Soyleyipte huzursuzluk cikarma bence..karsi tarafin dengesizligi.keske tavrini koyup icmeseydin

işe mi başladın just? hayırlı olsun öncelikle..
konuya gelicek olursak bence çok seviyesizce, art niyetli bir hareket. bir bayanın içtiği sigarayı alıp içmek nedir yahu? keşke içmeye devam etmeseydin. eşine söylemeni tavsiye etmem. adamı huzursuz etmeye değmez ama kendini geri çekmelisin.

Soyleyipte huzursuzluk cikarma bence..karsi tarafin dengesizligi.keske tavrini koyup icmeseydin

zaten herkesten uzak ve soğuk duruyorum diye laf ediyorlar kezban filan dicekler diye çekindim
onu bayan arkadaşım yapsa ondan da rahatsız olurum da bundaki rahatsızlık işte daha çok oluyor :120:

Bu kadar takıntılı ve sorgulayacı olmaktan vaz geç artık diyorum..

evet canım bu şahsı da tanıyorum 2 senedir falan arkadaşımdı ondan çekinmemiştir benden ama ben biraz kişisel sınırlar konusunda rahatsız bir insanım. ben anlamadım ki küllüğe bırakmıştım bir baktım o sigara gitmiş şimdi söyleme diyorsun ama çok huzursuzum suç işlemiş gibi :18: ama valla kötü niyetim yoktu ki benim :44:

Bu kadar takıntılı ve sorgulayacı olmaktan vaz geç artık diyorum..

sen olsan rahatsız olmaz mısın peki? ne biliyim sevgilin içse bir kızsın sigarasından ya da sen içsen o olmaz mı? :44:

üzerimde baskı var, rapor vermek zorunda kalıyorum :44:

bence de söyleme.huzursuzluk çıkmasın başkasının yaptığı yüzünden

bence de söyleme.huzursuzluk çıkmasın başkasının yaptığı yüzünden

vicdanım rahat etmiyor aynısını onda düşünüyorum sinir olurum

bu söyleme diyenler peki nasıl rahat edicek içim ki söylemezsem :26:

Canım insan tabi ki rahatsız olur, ama keşke rahatsızlığını tepki olarak ortaya koysaydın
Bence eşine söyleyecek kadar büyük bir şey yok ortada

Canım insan tabi ki rahatsız olur, ama keşke rahatsızlığını tepki olarak ortaya koysaydın
Bence eşine söyleyecek kadar büyük bir şey yok ortada

koyamadım sanki bana laf edicekler gibi düşündüm çünkü hiçbiri benim gibi değil bu konuda sen çok takıyorsun eşini diyorlar. ben de o kadar rahat değilim :44:

koyamadım sanki bana laf edicekler gibi düşündüm çünkü hiçbiri benim gibi değil bu konuda sen çok takıyorsun eşini diyorlar. ben de o kadar rahat değilim :44:

Her zaman kendin gibi ol canım, o an tepki koymak istiyosan tepki koy. Çünkü karşı tarafın yaptığı çok çok ayıp bişey
Sen millete değil millet sana uysun. Sen kendi kurallarını kendin belirle ve taviz verme
Eşine söylememeni de şu yüzden söyledim, boş yere huzurun bozulur. Tamam vicdanen rahatsız olursun tabi ki ama söylersen de eşin seni suçlayabilir. Tabi ki karar senin, içinden ne geliyorsa onu yap

Onlar bana göre biraz daha rahatlar. bekar olmalarının da etkisi var ama anlamıyorlar işte benim de düşünce yapım bu haklısın ama söylemek konusu fena gerecek bizi ya :18: söylememek için mantıklı sebep arıyorum ama vicdan susmuyor hay bendeki vicdanı ya

sen olsan rahatsız olmaz mısın peki? ne biliyim sevgilin içse bir kızsın sigarasından ya da sen içsen o olmaz mı? :44:

üzerimde baskı var, rapor vermek zorunda kalıyorum :44:

Bir kere karşındaki insanda sorun var.
Sigarası olmayabilir bunu uygun bir dille dile getirse sanki sen vermeyeceksin gibi içtiğin sigarayı alıp içiyor..
Ne derece yakınsınız bilemiyorum ama belki yakınlığınızdan arkadaşlığınızdan almış olabilir bu cesareti..

Rapor verdiğinde ne olacağını biliyorsun custım..
Ben senin yerinde olsam o anda şaşkın bakışlarla tepkimi vermek yerine, açıkça sigaran mı yok diye sorar ve yeni bir sigara paketi alır veririm..
Bu sorumlada anlardı ne kadar ayıp bir şey yaptığını..

İş arkadaşınızın yaptığı hiç hoş olmamış, ama siz de devam etmeyip sen iç bitir falan deseydiniz.
Eşini çok takıyorsun falan demişler ama takmakla alakası yok bana da ters gelir böyle şeyler.

Hic soyleyip huzur bozma
Soyledigine cok pisman olursun o mal herif de niye oyle yapmis pesss
En samimi Arkadasim olsa bile icemez sigaramdan

evet canım 2 senedir tanıyorum diyorum ya o rahat ondan takmamıştır diye
ben o an hareket edemedim doğru şekilde biliyorum
çok mu kötü bir şey yapmışım yahu
kötü bir kadın gibi hissettim
vicdanımı susturabilirsem zaten söylemem...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…