Bir de baktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benden daha yeni evlisin, bende de ayni durum var, esim tanistigimizdan beri uzerimde hakimiyetini kurdu, onun haberi olmadan adim bile atamam, hatta ilk tanistigimizda facebook umu hackleyip, taa liseden selam vermek icin mesaj yazan erkek arkadaslar yuzunden benimle kavga etmis biri, ben korkardim esimden herseyi aynen senin gibi hemen anlatirdim ki haberi olsun, disardan duymasin, vicdanen rahat olayim gibisinden.

Ama zamanla gordum ki ben ufacik seyleri esimle paylasarak onemli hale getiriyorum. Yani sucunu itiraf eden cocuk gibi oluyorum, normalde suc sayilmayacak seyler bile anlatis tarzimdan, itirafimdan dolayi kiyametleri koparan olaylar haline geliyor. Bazi olaylarin uzerini ortmek lazim, kotu de olsa kendince ders cikarip, bir dahaki haraketlerine dikkat ederek icine atabilmelisin ki huzur kacmasin iyice.

Yasadigin durum bende de olsa ben de vicdan azabi duyardim ama insaniz, bazen dusunemeyip hata yapiyoruz, uzuluyoruz, daha da uzatmadan ustunu ort.
Duymadigi zaman esin de rahatsiz olmayacak, sen de belli bir zaman sonra kendine duzen verdiginden vicdanen rahatlayacaksin.

anladım tatlimda sen boyle yaptikca dha beter olmazmi sen o kadar vicdan yaptigina gore kusura bakma ama sendede bi abeslik var nerden ogrenecekte firt cektigini nerden ogrenecekte kotu niyetmidir degildir bişi dicek ohoooo.

çok büyütmüşünüz yahu.. o akdar abartacak ne var. Olayda birşey yok önemli olan niyettir ama sen bu konuyu böyle ciddi ciddi eşine açıp ciddi birşey varmış gibi bunu anlatırsan adamın aklına normal olmayan aslında var olmayan şeyler gelecek, komplo teorileri üretecektir.. bunu bana özellikle söylediğine göre birşey var diye. niyetiniz temizse takılmayın. birdaha böyle bir duruma mahal vermezsiniz olur biter. belki o da spontane bir şekilde attı eline sigaraya aynen senin orda ne yapsamda abes kaçmasam deyip hiç birşey yokmuş gibi devam etmen gibi. büyütme bence. birşey yok bunda. ama eşine de söyleme. yanlış kötü birşey yaptın onun için söyleme demiyorum sen bunu ona açtığında olmayan şeyleri düşünebilir. kafasında kurup takılabilir. hiç gerek yok. sen yanlış bişey yapmamışsın.

ben dikleniyorum giyimime filan hiç karışamaz mesela. ya da bazen bi yere çıkarım gezerim ama burnumdan getirir. vapurdan indim aradım söyledim yaa öyle mi niye söylemedin diye kızıyor ya Bismillah daha yeni vardım yani. neyse ama ben de uzaklığa bağlıyorum uzaklık bitince geçer diye düşünmüştüm demek geçmiyormuş şimdi gözümü daha korkuttun :18:

Ya bende artık suçluluk psikolojisi yaratıyor bu durum çünkü sürekli böyle rapor verince acaba yanlış bir şey mi yapıyorum diyor insan

benimki o hakimiyeti çok daha sessiz sakin bir şekilde kurdu nasıl yaptı bilmiyorum ama bir anda baktım şakır şakır sökülüyorum aynı şeyleri yaşamışız beni anlarsın

gerçi haklısın da şimdi gündelik hayatta aa oldu ya sigarası yokmuş bir fırt alıverdi gibi düşünülür ama gidip özellikle söyleyince bak bi halt ettim gel de bana kız gibi olacak zaten de özellikle vay hüpletti sigaramı aman da ne güzel diye içmedim

aynen yaa resmen suclu kötü hissedyrm kendımıı yaa... sürekli ben yanlısmısım gbi hissettiriyo.. snra özür diliyo sen bana katlanıosun ya sana ne yapsam azdır dio... güvenmiyo msn diyorum güvenmesem neden sennle evlenmek isteyeym sadece kıskanıyrm dio... valla uzaktaki durumdan daha az kıskanc oluyor ama uzaklık cok kotu ... özlemle brlestırıyo kıskanclıgı tamam... benımkı gıyım konusunda soyle, benm goguslerım baya baya belırgın dolgun. baslangıcı da ust kısımdan baslıyor bıraz acık gıysem belırgın duruyor... seni kimsenn boyle gormesını ıstemıyorum dıo... sımdı kızcam kızamıyrm bagırcam adam hemen sen erkeklerı bılmezsın dıo... ne dıcegmı sasırıyrm...

kıskanç çünkü kıskançç deli gibisinden hem de bazen beni delirteninden ya daha abes şeylerden olay çıkarttığı zamanları biliyorum bu yüzden taktım kafaya

Belki de sen yapiyosundur yada hosuna gidiyo demekki onun sana cikismasi vs vs yoksa her erkek bunu sorun eder neden cunku sen aslinda kendi kendini sikayet ediyomusun gibi bak ben bugun bunu yaptim hadi bana kiz der gibi belliki hosunuza gidiyor.
Yoksa durduk yere neden boyle bisey soylemenin alemi yok
Mesela suda var eger esin kalkipta olabilir dalginligina gelmistir derse bence bunu siz daha cok kafaya takarsiniz gibime geliyor

bence biraz sen de diklen arkadşım neden sesini çıkartmıyorsun ki? ben sana da üzüldüm şimdi kendime de üzüldüm. hayat zor geçiyor gerçekten kıskançlıkla

anlayamadim onun cektigi sigaradan sen cekince ayip birseymi oluyor yani opusmusmu sayiliyorsunuz
bence kendini bu kadar yipratacak bir durum yok ortada ,belliki samimiyetiniz dayanaraktan yapmis yada bilincsizce bir andaolan birsey
bana gayet normal geldi

en başta hoşuma gidiyordu kıskanması böyle aa çok tatlı diyordum ama şu an bunaltıcı olabiliyor ve gerim gerim geriliyorum ben bi yukardaki arkadaşla konuşmuşuz ya onun durumunu yaşıyorum çünkü benim metroya binmeden haber vermemem bile problem eve vardım dememem bile problem olduğu için kendimi yanlış yapmış hissediyorum bu suçlamaların altında ezildim

aklıma fıratın ağzından mı öpmüşü geldi :)
tabii ki hayır öpüşmek hisle, arzuyla yapılan bir şey.
eşimin problem ediceğini bildiğim için böyle bir şeyi yapmış olmak ve ondan saklamak huzursuz etti beni bu yüzden yıprattım
o da yıpratıyor çünkü

bence biraz sen de diklen arkadşım neden sesini çıkartmıyorsun ki? ben sana da üzüldüm şimdi kendime de üzüldüm. hayat zor geçiyor gerçekten kıskançlıkla

canım ben yapı geregı cok sınırlı bırı deglm hatta herkes peygamber sabrıvar sende der... kızıyorum ama o kzınca diklenmeyi bırak telefonu kapatmak uzaklasmak ıstyrm dırek... kızıyorum ama benım kızmamla onunkı aynı degerde olmuyor... benmkının 2 sınırlencegı sey var. 1 kıyafet 2 erkek meselesi... diger hersey tamam rahat..

ama insanın ömrünü yer ya bereket son 1 ay artık dedim beni paranoyak ettin huzurum kalmadı bağırdım çağırdım olmuyor dedim 1 aydır kuzu gibi işte
bunun için bağırmana hiç gerek yok böyle içine atarsan daha çok patlarsın alıp karşına güzel güzel anlat bence hislerini belki etkisi olur

dipnot: ben de targaryeni tutuyorum :)

Bosverin soyleyipte bi atasozu varya essegin aklina karpuz kabugu sokmayin diye
Huzurunuzu kacirmayi:)

bu kadar vicdanınızı rahatsız edecek bir şey göremedim ben, belki farkında olmadan yaptı, eşinize söylemek istiyorsanız söyleyin, insanların istediği gibi olmak zorunda değilsiniz kendinizi nasıl daha rahat hissedecekseniz öyle davranın.

tavsiyeme uymicaksin biliyorum ama bence esine hic birsey soyleme buyutebilir birde is arkadasina sarabilir
bence birkac gune unutursun huzursuz olacak birsey yok ama birazdaha rahatlarsin
eger arkadasinda birdaha buna benzer en ufak birsey yaparsada agzinin payini verir icini faha cok rahatlatirsin
bence yasananlari unutmaya calis
sen boyle dusunduysen kimbilir esine anlattiginda o neler neler dusunecek;

Son düzenleme:

bunun adı kıskanmak değil baskı kurmak, hep kendi dediğini yaptırmak sizi istediği kalıba sokmak, başlarda beni seviyor, sahipleniyor diye mutlu olursunuz sonrasında dozu arttıkça bana güvenmiyor mu acaba diye düşünmeye başlarsınız, kukla gibi bütün iplerinizi bir başkasının eline vermeyin sevdiğiniz olsa bile.

etmem tabii de o an düşünemedim şimdi içmesem yine buldumcuk kocacık vs dicekler diye bi de art niyet sezmedim kardeşim gibiydi evlenince sınır koydum

Art niyet olması gerekmiyor zaten, oda öyle düşünmemiştir muhtemelen samimiyetle yapılan düşüncesiz bir davranış sadece
Geç gitsin

öncelkle dipnotuna bayıldııım o zaten patlamamı beklıyor daha bızım 3 bucuk aylık bırlıktelıgımız... abartısız 7/24 beraberız mesafelere ragmen her dk konusyrz.. ders aralarında bıle konusuyrz.. msjlasıyrz... benım bı anda patladgmı da cook ii biliyor.. bunca her dk beraber olmamıza ragmen boyle kıskanclık yapıo... patlarsam haber vercem sana

malesef iste.. sevıyoruz dıye anlayıslı olduk icindeki öküze dur diyemedi simdi tüm ipleri istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…