peki bir şey sorucam bu benim genelde yaşadığım bir sıkıntı. yani ufak şeyleri bile eşime söylemek. ben söylemeyince bir şey gizliyor ona haksızlık ediyor gibi hissediyorum. size böyle olmuyor mu ya da o sıkıntıyı nasıl aşıyorsunuz
sormaaaaaa.................... ben su yasa kadar istedgmi yaptm istedgm gbi gezdm ailem bile böyle kısmadı... basta seker geliyorduu..ama isin dozu arttı... en basidi facebook degstrdm tum erkek arkadaslarımı sildi.... hadı onları gec liseli erkek ögrencileri bile kıskanmıs silmiş...uzaktayız die böyle sandım ama yok genel adamın durumu bu.. bende blmiyrm canım nasl ilerlcek... sürekli sıkıntılı bisi cıkıo.. en olmadık seyde saatlerce kızıyo uzatıo daralıyorum ... bildigin yeter artık sus uzunca bi sure uzak dur diyesm gelio.. bahanede seviyorum,seven kıskanır....
Benden daha yeni evlisin, bende de ayni durum var, esim tanistigimizdan beri uzerimde hakimiyetini kurdu, onun haberi olmadan adim bile atamam, hatta ilk tanistigimizda facebook umu hackleyip, taa liseden selam vermek icin mesaj yazan erkek arkadaslar yuzunden benimle kavga etmis biri, ben korkardim esimden herseyi aynen senin gibi hemen anlatirdim ki haberi olsun, disardan duymasin, vicdanen rahat olayim gibisinden.
Ama zamanla gordum ki ben ufacik seyleri esimle paylasarak onemli hale getiriyorum. Yani sucunu itiraf eden cocuk gibi oluyorum, normalde suc sayilmayacak seyler bile anlatis tarzimdan, itirafimdan dolayi kiyametleri koparan olaylar haline geliyor. Bazi olaylarin uzerini ortmek lazim, kotu de olsa kendince ders cikarip, bir dahaki haraketlerine dikkat ederek icine atabilmelisin ki huzur kacmasin iyice.
Yasadigin durum bende de olsa ben de vicdan azabi duyardim ama insaniz, bazen dusunemeyip hata yapiyoruz, uzuluyoruz, daha da uzatmadan ustunu ort.
Duymadigi zaman esin de rahatsiz olmayacak, sen de belli bir zaman sonra kendine duzen verdiginden vicdanen rahatlayacaksin.
ben dikleniyorum giyimime filan hiç karışamaz mesela. ya da bazen bi yere çıkarım gezerim ama burnumdan getirir. vapurdan indim aradım söyledim yaa öyle mi niye söylemedin diye kızıyor ya Bismillah daha yeni vardım yani. neyse ama ben de uzaklığa bağlıyorum uzaklık bitince geçer diye düşünmüştüm demek geçmiyormuş şimdi gözümü daha korkuttun :18:
Ya bende artık suçluluk psikolojisi yaratıyor bu durum çünkü sürekli böyle rapor verince acaba yanlış bir şey mi yapıyorum diyor insan
kıskanç çünkü kıskançç deli gibisinden hem de bazen beni delirteninden ya daha abes şeylerden olay çıkarttığı zamanları biliyorum bu yüzden taktım kafaya
aynen yaaresmen suclu kötü hissedyrm kendımıı yaa... sürekli ben yanlısmısım gbi hissettiriyo.. snra özür diliyo sen bana katlanıosun ya sana ne yapsam azdır dio... güvenmiyo msn diyorum güvenmesem neden sennle evlenmek isteyeym sadece kıskanıyrm dio... valla uzaktaki durumdan daha az kıskanc oluyor ama uzaklık cok kotu ... özlemle brlestırıyo kıskanclıgı tamam... benımkı gıyım konusunda soyle, benm goguslerım baya baya belırgın dolgun. baslangıcı da ust kısımdan baslıyor bıraz acık gıysem belırgın duruyor... seni kimsenn boyle gormesını ıstemıyorum dıo... sımdı kızcam kızamıyrm bagırcam adam hemen sen erkeklerı bılmezsın dıo... ne dıcegmı sasırıyrm...
Belki de sen yapiyosundur yada hosuna gidiyo demekki onun sana cikismasi vs vs yoksa her erkek bunu sorun eder neden cunku sen aslinda kendi kendini sikayet ediyomusun gibi bak ben bugun bunu yaptim hadi bana kiz der gibi belliki hosunuza gidiyor.
Yoksa durduk yere neden boyle bisey soylemenin alemi yok
Mesela suda var eger esin kalkipta olabilir dalginligina gelmistir derse bence bunu siz daha cok kafaya takarsiniz gibime geliyor
anlayamadim onun cektigi sigaradan sen cekince ayip birseymi oluyor yani opusmusmu sayiliyorsunuz
bence kendini bu kadar yipratacak bir durum yok ortada ,belliki samimiyetiniz dayanaraktan yapmis yada bilincsizce bir andaolan birsey
bana gayet normal geldi
bence biraz sen de diklen arkadşım neden sesini çıkartmıyorsun ki? ben sana da üzüldüm şimdi kendime de üzüldüm. hayat zor geçiyor gerçekten kıskançlıkla
canım ben yapı geregı cok sınırlı bırı deglm hatta herkes peygamber sabrıvar sende der... kızıyorum ama o kzınca diklenmeyi bırak telefonu kapatmak uzaklasmak ıstyrm dırek... kızıyorum ama benım kızmamla onunkı aynı degerde olmuyor... benmkının 2 sınırlencegı sey var. 1 kıyafet 2 erkek meselesi... diger hersey tamam rahat..
en başta hoşuma gidiyordu kıskanması böyle aa çok tatlı diyordum ama şu an bunaltıcı olabiliyor ve gerim gerim geriliyorum ben bi yukardaki arkadaşla konuşmuşuz ya onun durumunu yaşıyorum çünkü benim metroya binmeden haber vermemem bile problem eve vardım dememem bile problem olduğu için kendimi yanlış yapmış hissediyorum bu suçlamaların altında ezildim
tavsiyeme uymicaksin biliyorum ama bence esine hic birsey soyleme buyutebilir birde is arkadasina sarabiliraklıma fıratın ağzından mı öpmüşü geldi :)
tabii ki hayır öpüşmek hisle, arzuyla yapılan bir şey.
eşimin problem ediceğini bildiğim için böyle bir şeyi yapmış olmak ve ondan saklamak huzursuz etti beni bu yüzden yıprattım
o da yıpratıyor çünkü
sormaaaaaa.................... ben su yasa kadar istedgmi yaptm istedgm gbi gezdm ailem bile böyle kısmadı... basta seker geliyorduu..ama isin dozu arttı... en basidi facebook degstrdm tum erkek arkadaslarımı sildi.... hadı onları gec liseli erkek ögrencileri bile kıskanmıs silmiş...uzaktayız die böyle sandım ama yok genel adamın durumu bu.. bende blmiyrm canım nasl ilerlcek... sürekli sıkıntılı bisi cıkıo.. en olmadık seyde saatlerce kızıyo uzatıo daralıyorum ... bildigin yeter artık sus uzunca bi sure uzak dur diyesm gelio.. bahanede seviyorum,seven kıskanır....
etmem tabii de o an düşünemedim şimdi içmesem yine buldumcuk kocacık vs dicekler diye bi de art niyet sezmedim kardeşim gibiydi evlenince sınır koydum
ama insanın ömrünü yer ya bereket son 1 ay artık dedim beni paranoyak ettin huzurum kalmadı bağırdım çağırdım olmuyor dedim 1 aydır kuzu gibi işte
bunun için bağırmana hiç gerek yok böyle içine atarsan daha çok patlarsın alıp karşına güzel güzel anlat bence hislerini belki etkisi olur
dipnot: ben de targaryeni tutuyorum :)
bunun adı kıskanmak değil baskı kurmak, hep kendi dediğini yaptırmak sizi istediği kalıba sokmak, başlarda beni seviyor, sahipleniyor diye mutlu olursunuz sonrasında dozu arttıkça bana güvenmiyor mu acaba diye düşünmeye başlarsınız, kukla gibi bütün iplerinizi bir başkasının eline vermeyin sevdiğiniz olsa bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?