Bir de baktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy kuzum allah aşkına takıldığın yerlere bir bak sanki cinayet işlemişsin gibi içmeseymişsin iyi olurmuş ama içmişsin ne var yani vicdan meselesi yapma kendine bukadar yüklenme

ayyy ne kadar abartmışsın tamam içmeseydin iyi olurmuş da içmişsin eee söylersende durduk yere huzurun kaçacak değer mi? insanlar sana bunu anlatmaya çalışmış sende vicdanda vicdan tutturmuşsun. sen artniyetli olmadıktan sonra vicdanın rahat eder bence sen söylemeye yer arıyorsun, cevaplarını okuyunca içim şişti walla

İyice psikolojim bozuldu oturup ağlıcam şimdi keşke içmeseydin yazmışsınız çoğunuz kendimi iğrenç kötü bir kadın gibi hissediyorum. kocamı aldatmış gibi

Ay ne olur saçmalama just ve abartma
Unut gitsin , tekrarlanmasına müsade etmezsen olur biter
Ne gerek var eşine anlatmaya falan

keşke hiç içmeseydiniz söyleseydiniz . eşinize söyleyin ama hiç yalan karıştırmadan aradaki masumiyet bozulmasın neyse o .

just kuzum eşini kıllandırmasan bu olayda kötü niyet yok ama eşine anlattığın an eşin kafasında kuracak aklına belki yanlış düşünceler gelecek

just kuzum eşini kıllandırmasan bu olayda kötü niyet yok ama eşine anlattığın an eşin kafasında kuracak aklına belki yanlış düşünceler gelecek

bi de benimkinden bahsediyoruz yani, biliyorsun. daralıyorum bazen

Ay ne olur saçmalama just ve abartma
Unut gitsin , tekrarlanmasına müsade etmezsen olur biter
Ne gerek var eşine anlatmaya falan

etmem tabii de o an düşünemedim şimdi içmesem yine buldumcuk kocacık vs dicekler diye bi de art niyet sezmedim kardeşim gibiydi evlenince sınır koydum

hayret bir şey yani bayan olsa dahi insan rahatsız olabilir bi sormak lazım dimi ya

Yani insan bazen ne yapacagini bilmeden birsey yapip, sonra cok pisman oluyor. Sen de pisman olmussun zaten. Icine at kesinlikle, sakin ha esine soyleme derim ben de. Cogunluk boyle dusunuyor. Ayrica arkadasin da ne rahatmis oyle hatta terbiyesizlik etmis.

hayret bir şey yani bayan olsa dahi insan rahatsız olabilir bi sormak lazım dimi ya

De ki sigara içip birseylerden konuşuyorduk benim sigaramdan içmiş farkında değilim bende ondan sonra tekrar içtim hic bilmiyordum.
Sonra arkadaşlarla sigaralardan konuşuyorduk kullandigim sigaranin markasini sordu sert değildi falan diye .
Bende nerden biliyorsun deyince içtiğini söyledi . de .

peki bir şey sorucam bu benim genelde yaşadığım bir sıkıntı. yani ufak şeyleri bile eşime söylemek. ben söylemeyince bir şey gizliyor ona haksızlık ediyor gibi hissediyorum. size böyle olmuyor mu ya da o sıkıntıyı nasıl aşıyorsunuz

söyleme bence canım ya.... söylersen sıkıntı cıkarır yaa... benmki konussam olay cıkarır bıde sigara falan... sennkini bilmiyrm ama anladıgımca kıskanc oda :18: söyleme canım önemli mevzu degl ya... sonra o adam sana asık mı hoslanıo mu dıyıp kendını doldurup adama hiddetlenmesi de var...

dalgamı geçiyorsun anlamdım bunda ne var dalıpta ısırılmış bir kurabiyedende yiyebilirsin bi de sigara tiryakilik isteyen bişi sigara kalmadiysa ortamda tabiki de ceker abes bişi yok ki neresini taktın onu da anlamadim. bunu kocana anlatmayı dusunuyosan o kadar kendini herkesin hayran oldugu bir itp durumuna getirmek istiyorsan soyle.de sacma bence

ceylin kuzum hiç gülesim yoktu nasıl yazdın sen bunu böyle ya

yani sen hatice değil netice aynı sigaradan içtiğini söyle sadece mantığını kullan diyorsun

hiç böyle hissetmedim. bu gibi durumla karşılaşmadığımdan olsa gerek. şanslıyım...

öf seninki de mi kıskanç böyle

hayır kıskanılmak güzel de dozunda ya yok onla muhatap olma şuraya gitme öyle mi yaptın böyle mi ettin niye otobüse binerken haber vermedin niye eve varınca yazmadın

peki sen napıyorsun böyle ufak tefek şeyler olduğunda bu bende genel probleme döndü rapor verme problemi baskı altında hissettğim için ufacık şeyde suçlu buluyorum kendimi bir de söylemeyince bir şey gizliyor gibi huzursuz oluyorum :44:

keisnlikle katılıyorum yahu bunda buyutelecek ne var ben hala anlamadım butun sayfaları okudum yorumlayanlarada anlam veremedim altı ustu bir fırt cekmis

kıskanç çünkü kıskançç deli gibisinden hem de bazen beni delirteninden ya daha abes şeylerden olay çıkarttığı zamanları biliyorum bu yüzden taktım kafaya

sormaaaaaa.................... ben su yasa kadar istedgmi yaptm istedgm gbi gezdm ailem bile böyle kısmadı... basta seker geliyorduu..ama isin dozu arttı... en basidi facebook degstrdm tum erkek arkadaslarımı sildi.... hadı onları gec liseli erkek ögrencileri bile kıskanmıs silmiş... uzaktayız die böyle sandım ama yok genel adamın durumu bu.. bende blmiyrm canım nasl ilerlcek... sürekli sıkıntılı bisi cıkıo.. en olmadık seyde saatlerce kızıyo uzatıo daralıyorum ... bildigin yeter artık sus uzunca bi sure uzak dur diyesm gelio.. bahanede seviyorum,seven kıskanır....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…