- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.101
- 133
- 29
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.981
Canm hic icemcm ben onu ya kokusi tadi bile yetiyor mide bulandrmama sen o sayademi kaldn cnm:)Canim sogukken bir nefeste bitir onu yoksa miden bulaniyor ben bu ay basladim ama 6 kez icebildm tembellik ettim oglumda da kullanmistm sogan kuru
Aynen cnm ne guzel olurdu yaa bir yurtdisi sryahatinde yaniniza geliriz belli mi olurInsaAlllahhhh, ay dusunsene keske yakin olsaydik kizlarimiz olunca tanistirirdik biz sizi bulana kadar ne cektik maceralarimizi anlatsak ne guzel olurdu
Ben isim nuldum elisa erkege hic dusnmedm ama kzm olursa elisa cennet kapisinda bekleyen melek adiAa bi de size bise dicem adak adarsan da dilegin kabul olur kizlar ben adadim bile haberiniz olsunbi de kiz olursa adi belli mi ben hep defne dedim cok seviyorum defne ismini
Oluyo bazen canim ben bu aralar cok kiz modundayim hatta olurya benim kizim olur diye kendimi motive ediyorum derinlerde bir yerde kiz hissi var nedense.. sende kiz moduna donersin geri kisa bi sure geliyo oyle banada oluyo yaniArada ucmak lazim. Zulusum ya bu aralar kiz hevesim kacti nedendir acep? Sanki simdi yapsam oglum olucak ammaan bosver oglun olsun nolcak modundayim.
Valla buyrun gelin canim basim ustunde yeriniz var ..Aynen cnm ne guzel olurdu yaa bir yurtdisi sryahatinde yaniniza geliriz belli mi olur
Elisa guzel isim ben bekarken iranli bi kiz arkadasim vardi onun ismi elisaydi ozamanlar cok hosuma gidiyordu .. ama anlamlarindan emin olun cunki ismin anlami cok onemli bazen asli olmayan anlamlar yaziliyoBen isim nuldum elisa erkege hic dusnmedm ama kzm olursa elisa cennet kapisinda bekleyen melek adi
doğum yaptıktan sonra çıkma olurmu mirayı tanımak babasının abilerinin verdiği tepkileri bilmek istersiz herşeyden önce sosyal annleri oluruz acızık izin veirirsenGünaydın âmin inşallah canım yarın kontrolüm var sanırım 25 Nisa'n gibi alıcak mira hanım daha erken gelirse bilemem ama
Canm arastrmstm ama olmadi baska isim bulurum bilindik :) ama olsunda sonra isim kolay:)Elisa guzel isim ben bekarken iranli bi kiz arkadasim vardi onun ismi elisaydi ozamanlar cok hosuma gidiyordu .. ama anlamlarindan emin olun cunki ismin anlami cok onemli bazen asli olmayan anlamlar yaziliyo
doğum yaptıktan sonra çıkma olurmu mirayı tanımak babasının abilerinin verdiği tepkileri bilmek istersiz herşeyden önce sosyal annleri oluruz acızık izin veirirsen[/QUOTa arkadaşlar dün benim için okuyan herkesten Allah razı olsun bende bugün bitane okudum bide ardaemre buarada bende hamileyim kızına hamileyken neler yaşadın belirtilerinden bahserdermisin
Aslında sizin işin daha zor çünki iki taarafta istedimi beklenti daha yüksek oluyo inşllh kızdır canımBen kız çocuk olarak değil de,hep iki çocuğum olsun demisimdir.evlendigimden beri eşime derim iki çocuk diye,bu devirde mı diyordu..Ne var dedim..Aman aman masrafları olmuyor ben giymem onlara giydiririm,analık işte derim espirisine..Bıyık altı güler..
Oğlumun cinsiyetini öğrenmeye gittik ultrasyonda gördüm aaa bu aynı babası dedim sanki eşimi küçültüp karnıma dolmuşlar :)) doktor evet erkek dedi..Hastane merdiveninden çıkıyoruz tuhhh kız olsaydı demez mı..Bir kızdım Allah'tan hayırlısını dile diye..Sana sağlıklı bir evlat verdi yaradan bulamayani düşün dedim sustu..Ama içten içe kız sevdası var genelde her baba gibi..Babalarının aşkı kızları..Analarının aşkları erkekleri..
Allah'ım topigimize de nasip etsin inşallah
Çin takvimine inanamam fala hatta hiç inanma canımTemmuza kadarPamuk13 arkadasimizin insAllah cinsiyeti belli olur. Hayirlisi ile ilk kizimiz olsun Temmuzda bir deneme yapicam. Cin takvimi temmuza kiz diyor. Tutmazsa eylule deniyecegim. Hayirlisi ile. Dun esimle boyle konustuk. İnsAllah cok bekletmez minik kizcelerrt
GünaydınnnnnGünaydın canlar,gününüz aydınlık içinde saglik,huzur,bereket içinde geçsin
babalar ve kızları inşşalh oda olucak zülüş inşalllhEvet yaa benimkide ayni erkek olsun diyor ama kiz muhabbetide gecince yorumsuz kalmiyor.. hatta ucuncunun cinsiyetini birlikte giittik ogrenmeye ebe bakarken esim inceliyo , ben pipi goremedim bu kiz galiba dedi ebe erkek deyince surat ifadesi degisti . Gulerek kismet artik dorduncuye dedi elimi tutarak biliyordu kizi cok istedigimi
InsaAllah canim yaa
Kadın için çok faydalı hamilelik için olmasaa bile kadının knu senede bir yapması lazımmışCanm blyrm sogan kurunun hamile braktgni iciyim dedim icemedm midm cok bulandı brakmak zorunda kaldm cnm
Oyyyy adı gibi gelsin meryem inşşalh maşşşalj benimde aklımda kız iami var söylemeye bile kıskanıyorum inanYa kizimin ismine karar verdim meryem koyacam ins . Meryem annemiz gibi iffetli imanli saliha bi kul olur ins ... kuzummm yerim ben onu yaa kucuk meryemim , hosuma gitti . Kizim meryemim gel annecigine prensesim ..
Allahimm kafayi yedim
tatlım adını ve şifreni unutma büyüyünce ver okusun :)InsaAlllahhhh, ay dusunsene keske yakin olsaydik kizlarimiz olunca tanistirirdik biz sizi bulana kadar ne cektik maceralarimizi anlatsak ne guzel olurdu
14unde catladiYumurtlamadan kac gun gecti
Evet okudun nelerle ugrastigimi kiymetimi bilsin . Dogup birde babaci olursa kiskanirim ben haa .. kenardan koseden sevdirirse birde sirf illede babam derse yolarim o saclariniAslında sizin işin daha zor çünki iki taarafta istedimi beklenti daha yüksek oluyo inşllh kızdır canım
Çin takvimine inanamam fala hatta hiç inanma canım
Günaydınnnnn
babalar ve kızları inşşalh oda olucak zülüş inşalllh
Kadın için çok faydalı hamilelik için olmasaa bile kadının knu senede bir yapması lazımmış
Oyyyy adı gibi gelsin meryem inşşalh maşşşalj benimde aklımda kız iami var söylemeye bile kıskanıyorum inan
tatlım adını ve şifreni unutma büyüyünce ver okusun :)
Ayyy kiz olsunda bisürü güzel isimler var:)Evet okudun nelerle ugrastigimi kiymetimi bilsin . Dogup birde babaci olursa kiskanirim ben haa .. kenardan koseden sevdirirse birde sirf illede babam derse yolarim o saclarinineymis kiz aklindaki isim merak ettim
boşver be canım hele bi olsunnn haykırcaaammmmm inşşlh zaten aşkam moralim sıfırdı serap ın büyük oğlunda yanlış çıktıda rahatladım birazEvet okudun nelerle ugrastigimi kiymetimi bilsin . Dogup birde babaci olursa kiskanirim ben haa .. kenardan koseden sevdirirse birde sirf illede babam derse yolarim o saclarinineymis kiz aklindaki isim merak ettim
bnde çok severim asıl gelir bana züleyha ismiAyyy kiz olsunda bisürü güzel isimler var:)
Ben gene eski isimlerden yanayim
Ayse Meryem Zeynep hatta dünde dedimya Züleyhada cok hosuma gidiyor
Tabiki çıkmam fırsat buldukça girerimdoğum yaptıktan sonra çıkma olurmu mirayı tanımak babasının abilerinin verdiği tepkileri bilmek istersiz herşeyden önce sosyal annleri oluruz acızık izin veirirsen
Evet kızlar ben çok yaptım ve şükür hep kabul oldu ben oruç adiyorum 10 gün falanCanim her sey olur illa kurban olmasi gerekmez olursa sunu yapicam demen yeterli
Evet canim bende yeni isimler cok antik kuntukime geliyo eski isimler daha hos ve asil .. sana diyorum iste kizin olursa zuleyha koy hep beni hatirlarsinAyyy kiz olsunda bisürü güzel isimler var:)
Ben gene eski isimlerden yanayim
Ayse Meryem Zeynep hatta dünde dedimya Züleyhada cok hosuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?