Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Aa bi de size bise dicem adak adarsan da dilegin kabul olur kizlar ben adadim bile haberiniz olsun bi de kiz olursa adi belli mi ben hep defne dedim cok seviyorum defne ismini
Ben isim nuldum elisa erkege hic dusnmedm ama kzm olursa elisa cennet kapisinda bekleyen melek adi

Arada ucmak lazim. Zulusum ya bu aralar kiz hevesim kacti nedendir acep? Sanki simdi yapsam oglum olucak ammaan bosver oglun olsun nolcak modundayim.
Oluyo bazen canim ben bu aralar cok kiz modundayim hatta olurya benim kizim olur diye kendimi motive ediyorum derinlerde bir yerde kiz hissi var nedense.. sende kiz moduna donersin geri kisa bi sure geliyo oyle banada oluyo yani

Ben isim nuldum elisa erkege hic dusnmedm ama kzm olursa elisa cennet kapisinda bekleyen melek adi
Elisa guzel isim ben bekarken iranli bi kiz arkadasim vardi onun ismi elisaydi ozamanlar cok hosuma gidiyordu .. ama anlamlarindan emin olun cunki ismin anlami cok onemli bazen asli olmayan anlamlar yaziliyo

Günaydın âmin inşallah canım yarın kontrolüm var sanırım 25 Nisa'n gibi alıcak mira hanım daha erken gelirse bilemem ama
doğum yaptıktan sonra çıkma olurmu mirayı tanımak babasının abilerinin verdiği tepkileri bilmek istersiz herşeyden önce sosyal annleri oluruz acızık izin veirirsen

Elisa guzel isim ben bekarken iranli bi kiz arkadasim vardi onun ismi elisaydi ozamanlar cok hosuma gidiyordu .. ama anlamlarindan emin olun cunki ismin anlami cok onemli bazen asli olmayan anlamlar yaziliyo
Canm arastrmstm ama olmadi baska isim bulurum bilindik :) ama olsunda sonra isim kolay:)

Ar

Aslında sizin işin daha zor çünki iki taarafta istedimi beklenti daha yüksek oluyo inşllh kızdır canım
Çin takvimine inanamam fala hatta hiç inanma canım
Günaydın canlar,gününüz aydınlık içinde saglik,huzur,bereket içinde geçsin
Günaydınnnnn
babalar ve kızları inşşalh oda olucak zülüş inşalllh

Canm blyrm sogan kurunun hamile braktgni iciyim dedim icemedm midm cok bulandı brakmak zorunda kaldm cnm
Kadın için çok faydalı hamilelik için olmasaa bile kadının knu senede bir yapması lazımmış
Ya kizimin ismine karar verdim meryem koyacam ins . Meryem annemiz gibi iffetli imanli saliha bi kul olur ins ... kuzummm yerim ben onu yaa kucuk meryemim , hosuma gitti . Kizim meryemim gel annecigine prensesim ..
Allahimm kafayi yedim
Oyyyy adı gibi gelsin meryem inşşalh maşşşalj benimde aklımda kız iami var söylemeye bile kıskanıyorum inan
InsaAlllahhhh, ay dusunsene keske yakin olsaydik kizlarimiz olunca tanistirirdik biz sizi bulana kadar ne cektik maceralarimizi anlatsak ne guzel olurdu
tatlım adını ve şifreni unutma büyüyünce ver okusun :)

Evet okudun nelerle ugrastigimi kiymetimi bilsin . Dogup birde babaci olursa kiskanirim ben haa .. kenardan koseden sevdirirse birde sirf illede babam derse yolarim o saclarini neymis kiz aklindaki isim merak ettim

Evet okudun nelerle ugrastigimi kiymetimi bilsin . Dogup birde babaci olursa kiskanirim ben haa .. kenardan koseden sevdirirse birde sirf illede babam derse yolarim o saclarini neymis kiz aklindaki isim merak ettim
Ayyy kiz olsunda bisürü güzel isimler var:)
Ben gene eski isimlerden yanayim
Ayse Meryem Zeynep hatta dünde dedimya Züleyhada cok hosuma gidiyor

boşver be canım hele bi olsunnn haykırcaaammmmm inşşlh zaten aşkam moralim sıfırdı serap ın büyük oğlunda yanlış çıktıda rahatladım biraz
Ama ne kadar rahatlama bilemiyorum bazgeçiçem bu gidişle
bnde çok severim asıl gelir bana züleyha ismi

Evet canim bende yeni isimler cok antik kuntukime geliyo eski isimler daha hos ve asil .. sana diyorum iste kizin olursa zuleyha koy hep beni hatirlarsin . Hem esimde diyo kiz ismini sen koy diyo ama oyle tuaf tuaf isimleri koyma diyo oda zehra ismini cok begeniyo babaannesinin ismi ama aile icinde koyanlar oldu o yuzden ben koymak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…