Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Gunaydin canim anlasmamiza sevindim. İcin rahat en azindan. Kac gun kaldi testi bat yaklasiyor

Herkese gunaydin. Bugun testlerimizi duzguncee yapmaya baslayalim. Bakalim cizgi cikacak mi? Sizde durumlar nasil kizlar?
Gunaydin canim. Benim bugun 7'ci gun ve bugunden baslarak 10'cu gune kadar 1 test yapacagim 11'ci gunden itibarende 2 test yapmak istiyorum gunde pik oldugunu gorene kadar. Ve bi sonraki adete kadar devam edecegim hatta bi dahakine adetliykende yapmaya niyetim var

Ben yumurtlama ne zmn bilmedigim icin nasil bir yol izleyeyim bilemiyorum. Simdilik gubde 1 adet yapayim cift cizgide gunde iki tane yapayim diyorum.

Ohh ne guzel tartismalar bile artik kiz uzerine .. esimkizdirirsa bende aynisini soyleyim bakalim ne teoki verecek

Ya kizimin ismine karar verdim meryem koyacam ins . Meryem annemiz gibi iffetli imanli saliha bi kul olur ins ... kuzummm yerim ben onu yaa kucuk meryemim , hosuma gitti . Kizim meryemim gel annecigine prensesim ..
Allahimm kafayi yedim
Meryem ismi cok guzel canim Adiyla gelsin adiyla yasasin insAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…