- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.961
Gunaydin canim anlasmamiza sevindim. İcin rahat en azindan. Kac gun kaldi testi bat yaklasiyorGunaydin kizlarrraksam esimle azcik tartistik millet allah belan versin diye beddua eder ben de jnsallah kizin olsun insallahh diye beddua demeyim duam bile kiz konusunda esimi uyardim ben kiz konusunda cok hassasim diye artik kizim napiyor diye soruyo kizdirmicak beni o konuda anlastik
Adak ne mesela kurban felan mi? Zaten akik kurbani kesiliyor ya. Defne kuzenimin kizinin adi. Bende elif su koyucam insAllah.Aa bi de size bise dicem adak adarsan da dilegin kabul olur kizlar ben adadim bile haberiniz olsunbi de kiz olursa adi belli mi ben hep defne dedim cok seviyorum defne ismini
Canim her sey olur illa kurban olmasi gerekmez olursa sunu yapicam demen yeterliAdak ne mesela kurban felan mi? Zaten akik kurbani kesiliyor ya. Defne kuzenimin kizinin adi. Bende elif su koyucam insAllah.
Gunaydin canim. Benim bugun 7'ci gun ve bugunden baslarak 10'cu gune kadar 1 test yapacagim 11'ci gunden itibarende 2 test yapmak istiyorum gunde pik oldugunu gorene kadar. Ve bi sonraki adete kadar devam edecegim hatta bi dahakine adetliykende yapmaya niyetim varHerkese gunaydin. Bugun testlerimizi duzguncee yapmaya baslayalim. Bakalim cizgi cikacak mi? Sizde durumlar nasil kizlar?
28 inde test yapicam bi hafta var testeGunaydin canim anlasmamiza sevindim. İcin rahat en azindan. Kac gun kaldi testi bat yaklasiyor
Ayy az kalmis ya ne guzel insAllah cok bekletmez kizcen canim.28 inde test yapicam bi hafta var teste
Ben yumurtlama ne zmn bilmedigim icin nasil bir yol izleyeyim bilemiyorum. Simdilik gubde 1 adet yapayim cift cizgide gunde iki tane yapayim diyorum.Gunaydin canim. Benim bugun 7'ci gun ve bugunden baslarak 10'cu gune kadar 1 test yapacagim 11'ci gunden itibarende 2 test yapmak istiyorum gunde pik oldugunu gorene kadar. Ve bi sonraki adete kadar devam edecegim hatta bi dahakine adetliykende yapmaya niyetim var
Adak ne mesela kurban felan mi? Zaten akik kurbani kesiliyor ya. Defne kuzenimin kizinin adi. Bende elif su koyucam insAllah.
hahah neyse canim olur oyle .. bende soylemedim bilmesin de zaten simdi dunyanin lafini eder neme gerekzuleyha83 hiii canimmm sen topik demişsin ben kız çocuk gibi okuduğumu degerlendirdim :))))
Topigi bilmiyor soylemem ne gerek var
Insallah canim hayırlısı ama pek bi farklilik yok ya sanki bise yok gibi yani oglumda belim cok agrimisti son 5_6 gun filanAyy az kalmis ya ne guzel insAllah cok bekletmez kizcen canim.
Bencede sen iki tane ile devam et ama bugun yaptigin tamamen siliksiz negatifse bi iki gun bekle derimBen yumurtlama ne zmn bilmedigim icin nasil bir yol izleyeyim bilemiyorum. Simdilik gubde 1 adet yapayim cift cizgide gunde iki tane yapayim diyorum.
Hayirlisi olsun canim bekleyelim bakalim zaman gosterecek .Insallah canim hayırlısı ama pek bi farklilik yok ya sanki bise yok gibi yani oglumda belim cok agrimisti son 5_6 gun filan
Ohh ne guzel tartismalar bile artik kiz uzerine .. esimkizdirirsa bende aynisini soyleyim bakalim ne teoki verecekGunaydin kizlarrraksam esimle azcik tartistik millet allah belan versin diye beddua eder ben de jnsallah kizin olsun insallahh diye beddua demeyim duam bile kiz konusunda esimi uyardim ben kiz konusunda cok hassasim diye artik kizim napiyor diye soruyo kizdirmicak beni o konuda anlastik
Merakla saat onu bekliyorum bakalim ne cikacak..Bencede sen iki tane ile devam et ama bugun yaptigin tamamen siliksiz negatifse bi iki gun bekle derim
Yumurtlamadan kac gun gectiInsallah canim hayırlısı ama pek bi farklilik yok ya sanki bise yok gibi yani oglumda belim cok agrimisti son 5_6 gun filan
Dunyadan zuluse dunyadan zuluse....Ya kizimin ismine karar verdim meryem koyacam ins . Meryem annemiz gibi iffetli imanli saliha bi kul olur ins ... kuzummm yerim ben onu yaa kucuk meryemim , hosuma gitti . Kizim meryemim gel annecigine prensesim ..
Allahimm kafayi yedim
Meryem ismi cok guzel canim Adiyla gelsin adiyla yasasin insAllah..Ya kizimin ismine karar verdim meryem koyacam ins . Meryem annemiz gibi iffetli imanli saliha bi kul olur ins ... kuzummm yerim ben onu yaa kucuk meryemim , hosuma gitti . Kizim meryemim gel annecigine prensesim ..
Allahimm kafayi yedim
Dunyadan zuluse dunyadan zuluse....
Zulus orda misin huuu
Arada ucmak lazim. Zulusum ya bu aralar kiz hevesim kacti nedendir acep? Sanki simdi yapsam oglum olucak ammaan bosver oglun olsun nolcak modundayim.Hahahah zuleyha ucusa gecti yazzik henuz cok gencti , siyirdim tamamen
InsaAlllahhhh, ay dusunsene keske yakin olsaydik kizlarimiz olunca tanistirirdik biz sizi bulana kadar ne cektik maceralarimizi anlatsak ne guzel olurduMeryem ismi cok guzel canim Adiyla gelsin adiyla yasasin insAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?