- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.941
Ben kız çocuk olarak değil de,hep iki çocuğum olsun demisimdir.evlendigimden beri eşime derim iki çocuk diye,bu devirde mı diyordu..Ne var dedim..Aman aman masrafları olmuyor ben giymem onlara giydiririm,analık işte derim espirisine..Bıyık altı güler..Yaaa kizlar merak ettim topigimizden esinize bahsettinizmi ? Ettiysenztepkisi ne ??
Aminn insAllah canim.Ben kız çocuk olarak değil de,hep iki çocuğum olsun demisimdir.evlendigimden beri eşime derim iki çocuk diye,bu devirde mı diyordu..Ne var dedim..Aman aman masrafları olmuyor ben giymem onlara giydiririm,analık işte derim espirisine..Bıyık altı güler..
Oğlumun cinsiyetini öğrenmeye gittik ultrasyonda gördüm aaa bu aynı babası dedim sanki eşimi küçültüp karnıma dolmuşlar :)) doktor evet erkek dedi..Hastane merdiveninden çıkıyoruz tuhhh kız olsaydı demez mı..Bir kızdım Allah'tan hayırlısını dile diye..Sana sağlıklı bir evlat verdi yaradan bulamayani düşün dedim sustu..Ama içten içe kız sevdası var genelde her baba gibi..Babalarının aşkı kızları..Analarının aşkları erkekleri..
Allah'ım topigimize de nasip etsin inşallah
Burasi benim ozelim tabi ki bahsetmedim ben ama kk cook oncelerden beri girdigim icin kk yi biliyor baska birsey bilmiyor.
Günaydın canım evet sezeryan ay Yok ben yapamam gene oldu ikiside Buda genel olucak kısmetse korkuyorum öyle hissederim falan die inş Rabbim nasip etsinGunaydin tatlim. Ayy ne guzel heyecan masaAllah. Rabbim saglikla kavustursun. Sezeryan olacaksin sanirim genel mu dusunuyorsun? Benimde ikisi sezeryan ikincide spinal oldum bel agrisi kaldi. Ama kizima hamile kalirsam epidural istiyorum.onu ilk goren koklayan olmak istiyorum..ayyy yine heyecanlandim yaaaa
Yok ya hicbir sey hissetmiyorsun zaten anestezi dr basinda bekliyor fenalasirsan badiyo narkozu sorun olmuyor. Ben oglumu emzirdim bile cok keyifliydi normal dogum gibi. Hatta dogum bitmeye yakin karin zarimi dikerken midem bulandi az narkoz verdi dinlendim iyi geldi yani.Günaydın canım evet sezeryan ay Yok ben yapamam gene oldu ikiside Buda genel olucak kısmetse korkuyorum öyle hissederim falan die inş Rabbim nasip etsin
Bu aalar gecikme olabilir mevsim dongusundeyiz canim normal.Kızlar ben 19 da adet olmam gerekirdi olmadım bazen vaktinde gelir bazen gecikiyor anlamadım(
(hamile değilimdir)
Gunaydin tatlim.Günaydın canlar,gününüz aydınlık içinde saglik,huzur,bereket içinde geçsin
Hangi il desin canimGünaydın canım evet sezeryan ay Yok ben yapamam gene oldu ikiside Buda genel olucak kısmetse korkuyorum öyle hissederim falan die inş Rabbim nasip etsin
Evet yaa benimkide ayni erkek olsun diyor ama kiz muhabbetide gecince yorumsuz kalmiyor.. hatta ucuncunun cinsiyetini birlikte giittik ogrenmeye ebe bakarken esim inceliyo , ben pipi goremedim bu kiz galiba dedi ebe erkek deyince surat ifadesi degisti . Gulerek kismet artik dorduncuye dedi elimi tutarak biliyordu kizi cok istedigimiBen kız çocuk olarak değil de,hep iki çocuğum olsun demisimdir.evlendigimden beri eşime derim iki çocuk diye,bu devirde mı diyordu..Ne var dedim..Aman aman masrafları olmuyor ben giymem onlara giydiririm,analık işte derim espirisine..Bıyık altı güler..
Oğlumun cinsiyetini öğrenmeye gittik ultrasyonda gördüm aaa bu aynı babası dedim sanki eşimi küçültüp karnıma dolmuşlar :)) doktor evet erkek dedi..Hastane merdiveninden çıkıyoruz tuhhh kız olsaydı demez mı..Bir kızdım Allah'tan hayırlısını dile diye..Sana sağlıklı bir evlat verdi yaradan bulamayani düşün dedim sustu..Ama içten içe kız sevdası var genelde her baba gibi..Babalarının aşkı kızları..Analarının aşkları erkekleri..
Allah'ım topigimize de nasip etsin inşallah
Keske ankarada olsaydim :-(Kızlar Meryem Ana otu,bende 3 senedir var.bu ot normal dogumda açılmayı da sağlıyor.sanci başladığı an dua edilip su dolu kaba atılır,açıldıkça vajinada acilir
Canm blyrm sogan kurunun hamile braktgni iciyim dedim icemedm midm cok bulandı brakmak zorunda kaldm cnmİlk cocuğun olacak farketmez canım sağlıklı olsunda,erkeklerinde bere flour,kravat papyon,kemer,şapkası varonları da kız kadar olmasa da giydirebiliyorsun cici cici :) kısa vakit ins sende hamiş kalırsın
Canım ben bir ay 15 günlük soğan kürü yaptım.bekarligimda miyom vardı ufak ufak..Soğan kürü bitti 5-6 günde her gün ıhlamur gibi taze demleyerek testere dişli aslan pençesi otu içtim ertesi ay adetin ilk günü (ilk gün leke olarak belirti gelir) ilişki oldu ve öğrendim ki hamile kalmışım :))))
Soğan suyu sadece miyom kistlerde icilmiyor ben sonucu hamiş olarak aldımfikir olsun sanada..
Canim sogukken bir nefeste bitir onu yoksa miden bulaniyor ben bu ay basladim ama 6 kez icebildm tembellik ettim oglumda da kullanmistm sogan kuruCanm blyrm sogan kurunun hamile braktgni iciyim dedim icemedm midm cok bulandı brakmak zorunda kaldm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?