Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Yaaa kizlar merak ettim topigimizden esinize bahsettinizmi ? Ettiysenztepkisi ne ??
Ben kız çocuk olarak değil de,hep iki çocuğum olsun demisimdir.evlendigimden beri eşime derim iki çocuk diye,bu devirde mı diyordu..Ne var dedim..Aman aman masrafları olmuyor ben giymem onlara giydiririm,analık işte derim espirisine..Bıyık altı güler..
Oğlumun cinsiyetini öğrenmeye gittik ultrasyonda gördüm aaa bu aynı babası dedim sanki eşimi küçültüp karnıma dolmuşlar :)) doktor evet erkek dedi..Hastane merdiveninden çıkıyoruz tuhhh kız olsaydı demez mı..Bir kızdım Allah'tan hayırlısını dile diye..Sana sağlıklı bir evlat verdi yaradan bulamayani düşün dedim sustu..Ama içten içe kız sevdası var genelde her baba gibi..Babalarının aşkı kızları..Analarının aşkları erkekleri..
Allah'ım topigimize de nasip etsin inşallah

Temmuza kadar Pamuk13 arkadasimizin insAllah cinsiyeti belli olur. Hayirlisi ile ilk kizimiz olsun Temmuzda bir deneme yapicam. Cin takvimi temmuza kiz diyor. Tutmazsa eylule deniyecegim. Hayirlisi ile. Dun esimle boyle konustuk. İnsAllah cok bekletmez minik kizcelerrt

Aminn insAllah canim.

Günaydın canım evet sezeryan ay Yok ben yapamam gene oldu ikiside Buda genel olucak kısmetse korkuyorum öyle hissederim falan die inş Rabbim nasip etsin

Günaydın canım evet sezeryan ay Yok ben yapamam gene oldu ikiside Buda genel olucak kısmetse korkuyorum öyle hissederim falan die inş Rabbim nasip etsin
Yok ya hicbir sey hissetmiyorsun zaten anestezi dr basinda bekliyor fenalasirsan badiyo narkozu sorun olmuyor. Ben oglumu emzirdim bile cok keyifliydi normal dogum gibi. Hatta dogum bitmeye yakin karin zarimi dikerken midem bulandi az narkoz verdi dinlendim iyi geldi yani.

Kızlar Meryem Ana otu,bende 3 senedir var.bu ot normal dogumda açılmayı da sağlıyor.sanci başladığı an dua edilip su dolu kaba atılır,açıldıkça vajinada acilir

Eklentiler

• _20170321_083413.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 49
Evet yaa benimkide ayni erkek olsun diyor ama kiz muhabbetide gecince yorumsuz kalmiyor.. hatta ucuncunun cinsiyetini birlikte giittik ogrenmeye ebe bakarken esim inceliyo , ben pipi goremedim bu kiz galiba dedi ebe erkek deyince surat ifadesi degisti . Gulerek kismet artik dorduncuye dedi elimi tutarak biliyordu kizi cok istedigimi

InsaAllah canim yaa

Canm blyrm sogan kurunun hamile braktgni iciyim dedim icemedm midm cok bulandı brakmak zorunda kaldm cnm

Gunaydin kizlarrr aksam esimle azcik tartistik millet allah belan versin diye beddua eder ben de jnsallah kizin olsun insallahh diye beddua demeyim duam bile kiz konusunda esimi uyardim ben kiz konusunda cok hassasim diye artik kizim napiyor diye soruyo kizdirmicak beni o konuda anlastik

Aa bi de size bise dicem adak adarsan da dilegin kabul olur kizlar ben adadim bile haberiniz olsun bi de kiz olursa adi belli mi ben hep defne dedim cok seviyorum defne ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…