- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.001
Evet sakin cikma biz burda sosyal medya anneleri sayiliriz gormek isteriz kizimizi annesii ..Tabiki çıkmam fırsat buldukça girerim
Burda danimarkalilar suleya derler ve cok begenirler ismimiboşver be canım hele bi olsunnn haykırcaaammmmm inşşlh zaten aşkam moralim sıfırdı serap ın büyük oğlunda yanlış çıktıda rahatladım biraz
Ama ne kadar rahatlama bilemiyorum bazgeçiçem bu gidişle
bnde çok severim asıl gelir bana züleyha ismi
Yaa bu herkese ayni anda cevabi nasil veriyorsunuz bi turlu cozemedimboşver be canım hele bi olsunnn haykırcaaammmmm inşşlh zaten aşkam moralim sıfırdı serap ın büyük oğlunda yanlış çıktıda rahatladım biraz
Ama ne kadar rahatlama bilemiyorum bazgeçiçem bu gidişle
bnde çok severim asıl gelir bana züleyha ismi
Bende sanki hamileyim karnimda kizim varda boyle kipir kipirimBugun nedense kiz modundayim ben de
O günlerde gelir inşallah canimBende sanki hamileyim karnimda kizim varda boyle kipir kipirim
Aslında sizin işin daha zor çünki iki taarafta istedimi beklenti daha yüksek oluyo inşllh kızdır canım
Çin takvimine inanamam fala hatta hiç inanma canım
Canım
Günaydınnnnn
babalar ve kızları inşşalh oda olucak zülüş inşalllh
Kadın için çok faydalı hamilelik için olmasaa bile kadının knu senede bir yapması lazımmış
Oyyyy adı gibi gelsin meryem inşşalh maşşşalj benimde aklımda kız iami var söylemeye bile kıskanıyorum inan
tatlım adını ve şifreni unutma büyüyünce ver okusun :)
Canım 2015 ocak sonu dogurdum 2 yaşında oğlum :))))Aslında sizin işin daha zor çünki iki taarafta istedimi beklenti daha yüksek oluyo inşllh kızdır canım
Çin takvimine inanamam fala hatta hiç inanma canım
Günaydınnnnn
babalar ve kızları inşşalh oda olucak zülüş inşalllh
Kadın için çok faydalı hamilelik için olmasaa bile kadının knu senede bir yapması lazımmış
Oyyyy adı gibi gelsin meryem inşşalh maşşşalj benimde aklımda kız iami var söylemeye bile kıskanıyorum inan
tatlım adını ve şifreni unutma büyüyünce ver okusun :)
Bende sanki hamileyim karnimda kizim varda boyle kipir kipirim
Bende CozemedimYaa bu herkese ayni anda cevabi nasil veriyorsunuz bi turlu cozemedim
Benim innoviata.gittigidiyordan aldimYumurtlama testi markasi verirmisiniz kizlar siparis vericem
Ay canimsin saol bitanem. İstanbula gelirseniz bende mutlaka beklerim.Valla buyrun gelin canim basim ustunde yeriniz var ..
Catladiktan 8 gun sonra kanda cikarmis cnm. Vuma bi test yaptirsan mi acaba?14unde catladi
Aaa bak bu hic aklima gelmemisti. Oruc iyi bir adak olabilir. Peki olunca ne zmn tutacagiz?Evet kızlar ben çok yaptım ve şükür hep kabul oldu ben oruç adiyorum 10 gün falanve yine adadim kızım olursa inşallah
Canim bana gonder biraz bugun hic o modsa degilim .Bugun nedense kiz modundayim ben de
İnsAllah tez zamanda canimmm Rabbim gonlune gore versin. İse baslarsan cocuklara kim bakacak zulus?Bende sanki hamileyim karnimda kizim varda boyle kipir kipirim
Aaa benimki de 2015 ocak 23 :) 37+0 da dogdu gerci erkenci pisi...Canım 2015 ocak sonu dogurdum 2 yaşında oğlum :))))
Bende Cozemedim
Ben keremkucuk.com dan aldim kapida odeme ile kargo ve kapida odeme bedeli yok.Yumurtlama testi markasi verirmisiniz kizlar siparis vericem
Benim innoviata.gittigidiyordan aldim[/QUOT
Memnunmusun peki iyi sonuc werriyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?