- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.021
Ben keremkucuk.com dan aldim kapida odeme ile kargo ve kapida odeme bedeli yok.
De silik çizgiyi gormusun ni hayet bende bi yumurtlamayi görsem bende de yumurta yok herhaldeSelam kizlar. Sabah testimde cok sukur silik cizgi cikti. Ayy ne korktuum bende lh yok diye neyse varmis
Hergun yapicam bakalim ne duruma gelicek bakalim ne zamann gidakliyuk
Birazdan Meryem suresi okuyacagim insAllah. Bugun bilgisayati acsam baska kiz calimasi uapip olan arkadas bulmayi dusunuyorum.
Canım yumurtlama öncesi siliklesiyor deniyor,benimde öyle olmuştu paniklemistim.yumurtlamiyormuyum diye..Eli kulagindadirDe silik çizgiyi gormusun ni hayet bende bi yumurtlamayi görsem bende de yumurta yok herhaldeçizgi gene silik biraz daha beklerse adet olu cam zaten acaba ben adete yakın mi yumurtlucan
Konusmustuk Cnm seninle.1 hafta arası diye demistim.senin ogkanda sendromda mı diye sormustunAaa benimki de 2015 ocak 23 :) 37+0 da dogdu gerci erkenci pisi...
Cuma gununden sali gunune kadar cok yogunuz canim kv deye gitcem orda da yaptiramam o yuzden 28 i iyi bence yokmus gibi sanki zaten pek umitli degilimCatladiktan 8 gun sonra kanda cikarmis cnm. Vuma bi test yaptirsan mi acaba?
Canım senin oğlana hamile kaldigin ay neydi..Aaa benimki de 2015 ocak 23 :) 37+0 da dogdu gerci erkenci pisi...
En kisa zamanda yapmak en makbulu canim ama istedigin zaman yapabilirsinAaa bak bu hic aklima gelmemisti. Oruc iyi bir adak olabilir. Peki olunca ne zmn tutacagiz?
Canim bana gonder biraz bugun hic o modsa degilim .
Olabilir cnm. Daha kacinci gunun bugun 13 galiba yada 14 olmasi lazim dimi? BakDe silik çizgiyi gormusun ni hayet bende bi yumurtlamayi görsem bende de yumurta yok herhaldeçizgi gene silik biraz daha beklerse adet olu cam zaten acaba ben adete yakın mi yumurtlucan
Aaa bak bu hic aklima gelmemisti. Oruc iyi bir adak olabilir. Peki olunca ne zmn tutacagiz?
İnsAllah tez zamanda canimmm Rabbim gonlune gore versin. İse baslarsan cocuklara kim bakacak zulus?
@zuleyha83
Kizlar cevapla yazan yerin yaninda coklu alinti yaziyor. Ona tikliyorsunuz. Herkese yatin simdi cevap zamani diyim yazi yazma yerine geliyorsunuz alintilari ekle yazan ikona tikliyoruz. Bu mesajlari alintila yazan yeri tikliyoruz ve hepsinin altina cvp yaziyoruzz
Ben keremkucuk.com dan aldim kapida odeme ile kargo ve kapida odeme bedeli yok.
Ayrintilari ekle butonu var canim yazi yazdigimiz yerde
Sorma,adet olmadim..Diğer topikte geç yum. Diyorlar o yüzden adet gecikirmis...Olabilir cnm. Daha kacinci gunun bugun 13 galiba yada 14 olmasi lazim dimi? BakBirdemetumut gec yumurtladi.
Kaçıncı gündü canım.epey silik heran koyulasabilirBugunku testim...
Ahhhh balik hafizaaaaammmKonusmustuk Cnm seninle.1 hafta arası diye demistim.senin ogkanda sendromda mı diye sormustun
30.01.2015. 39+1 de aldı Dr.epidural sezeryan ile...
Ooo o zmn riskli sen birkac daha takip et bakalim. Bu aya ozel bir durummu gec yumurtlaman bakmak lazimSorma,adet olmadim..Diğer topikte geç yum. Diyorlar o yüzden adet gecikirmis...
Ovu testi kullananlara attım da sorayım diye..15-16 mart yumurtlama..Ee 19 battı gelen giden ses Seda yok :))))
Bugun 8. Gun cnm. Benim hic yoktu ama 6. Gun hiic cizgi yoktu cizgim yeni.olustu daha :)Kaçıncı gündü canım.epey silik heran koyulasabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?