Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
De silik çizgiyi gormusun ni hayet bende bi yumurtlamayi görsem bende de yumurta yok herhalde çizgi gene silik biraz daha beklerse adet olu cam zaten acaba ben adete yakın mi yumurtlucan

Bu ay kullandım ilk defa..Bat 19 martti.adetim gecikti bekliyorum.sanirim stresten..Testler ekte..İyidir sanirim

Eklentiler

• _20170319_134717.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 63
De silik çizgiyi gormusun ni hayet bende bi yumurtlamayi görsem bende de yumurta yok herhalde çizgi gene silik biraz daha beklerse adet olu cam zaten acaba ben adete yakın mi yumurtlucan
Canım yumurtlama öncesi siliklesiyor deniyor,benimde öyle olmuştu paniklemistim.yumurtlamiyormuyum diye..Eli kulagindadir

Olabilir cnm. Daha kacinci gunun bugun 13 galiba yada 14 olmasi lazim dimi? Bak Birdemetumut gec yumurtladi.

Aaa bak bu hic aklima gelmemisti. Oruc iyi bir adak olabilir. Peki olunca ne zmn tutacagiz?

İnsAllah tez zamanda canimmm Rabbim gonlune gore versin. İse baslarsan cocuklara kim bakacak zulus?

Ben keremkucuk.com dan aldim kapida odeme ile kargo ve kapida odeme bedeli yok.

Heeee alıntıları ekle yazıyormuş.teknoloji mahrumu ben :)))))) deneme yaptım kizlar

Olabilir cnm. Daha kacinci gunun bugun 13 galiba yada 14 olmasi lazim dimi? Bak Birdemetumut gec yumurtladi.
Sorma,adet olmadim..Diğer topikte geç yum. Diyorlar o yüzden adet gecikirmis...
Ovu testi kullananlara attım da sorayım diye..15-16 mart yumurtlama..Ee 19 battı gelen giden ses Seda yok :))))

Sorma,adet olmadim..Diğer topikte geç yum. Diyorlar o yüzden adet gecikirmis...
Ovu testi kullananlara attım da sorayım diye..15-16 mart yumurtlama..Ee 19 battı gelen giden ses Seda yok :))))
Ooo o zmn riskli sen birkac daha takip et bakalim. Bu aya ozel bir durummu gec yumurtlaman bakmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…