Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bence de bana da adet gibi geliyor çünkü ruh durumum asabi gergin her yanım ağrımaya başlıyor adete yakinlasinca.
Aaa dördüncüyü mü dusunuyosunuz, benim de 2 oğlum var, geçen ay bebeğimin kalbi durunca kürtaj olmak zorunda kaldım, adetten sonra önümüzdeki ay denemek istiyorum, yumurtlama testi yapacağım, hadi inşallah hayırla sağlıkla bizim de kızımız olur

Aynı durumu yaşadım bende. İnşallah sağlıkla kızımiz olur aminn

Benim de bat 4 Haziran üç gün kaldı. Normal adet ağrılarım var arada kasık ağrısı arada göğüs ağrısı. Başka birsey yok.bu ay umudum yok ama bakalım hayirlisi

Kız istiyoruz yumurtlama günü 1 hazirandı bat 18 Haziran
Her gün ilişkiye girdik bu ay eğer yumurtlama öncesi ilişki kız bebek verirse önceden içeride olanlar yakalamıştır diye avutuyorum kendimi bakalım bekliyoruz gebelik vardır inşallah

benim öğrendiğim şekliyle

ay takvimine göre adet bitiminden 2 gün sonra yumurtlamaya 3 gün kala sadece dişil günlerde ilişkiye girilecek sonrası yok

Mrb arkadaşlar benimde iki oğlum var ve hiç bir yöntem denemedim ikisinde de kız yada erkek olsun diye ama sonradan çok araştırdım ve çevremde de gördüm bence hiç riske atmayın bazı Dr lar tedavi uyguluyormus kız yada erkek çocuğu olması için tabi %100 sonuç değil ama ihtimal daha yüksek bu yaptığınız ovulasyon testi gibi ama ona göre daha garanti tabi ve bı arkadaşım erkek çocuk istediği için tedavi olmuş ve oldu yani çünkü zaman eski zaman gibi değil çok çocuk doğurma şansımız yok düşünüyorsaniz Dr tedavisiyle hamile kalmanızı öneririm tabi yinede tercih sizin rabbim isteyen herkese en başta sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

O doktor kimmiş. Türkiye'de cinsiyet secimi yasal olmadığı için genelde doktor risk almaz

O doktor kimmiş. Türkiye'de cinsiyet secimi yasal olmadığı için genelde doktor risk almaz
O kendi memleketinde gitmiş bı Dr ama bulunduğunuz memlekette bildiğiniz Dr varsa Instagram sayfaları oluyor numaraları falan oluyor girmeden msj atın sorun böyle bişey yapıyormusunuz diye zaten kesin demiyorlar şans arttırıcı tedavi uyguluyoruz diyorlar diyet veren varmış bide ultrason dan yumurtlamayi takip ediyorlarmis tabiki önlemini alıp taktiri Allah'a bırakıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…