- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.381
Aaa bak hiç bakmıyordum buraya şimdi bakarım benm de 3. Oğlan olduSelam herkese üçüncüyü de oğlan bulunca ve oğlum 5 yaş olunca dördüncüyu denemek için yine buralardayım. Bakalım bu sefer ne çıkacak yumurtadan
Mrb ben de 2. İçin deniyordum ve sizin bu konunuzu 500 sayfalara kadar okudum ben de denemelere başladım ve size o kadar kanım kaynamisti ki konu keşke güncel olsa da beraber beklesek diye geçirmiştim içimden ve son mesajınızı okuyunca o kadar sevindim ki anlatamam.Selam herkese üçüncüyü de oğlan bulunca ve oğlum 5 yaş olunca dördüncüyu denemek için yine buralardayım. Bakalım bu sefer ne çıkacak yumurtadan
Reglim yeni bitti, gunleri degerlendirmeye basladim ovulasyon testlerine başladım çatlama olmadan 2 gün önce çalışmayı bitireceğim. Yeme içmeye pek dikkat edemiyorum eti çok sevdiğimden yoğurt yiyorum bol bol başka da dua ediyorum her aklıma geldiğinde peki siz neler yapıyorsunuz?Merhaba herkese
Neler denemeyi düsünüyorsunuz? Planlarimizi paylasirsak hepberaber fikir sahibi oluruz
Her gün mü degerlendiriyosunuz? Ben suan pek birsey yapmiyorum arastirmaktan baska. Ovu testlerini daha öncede kullanmis miydiniz?Reglim yeni bitti, gunleri degerlendirmeye basladim ovulasyon testlerine başladım çatlama olmadan 2 gün önce çalışmayı bitireceğim. Yeme içmeye pek dikkat edemiyorum eti çok sevdiğimden yoğurt yiyorum bol bol başka da dua ediyorum her aklıma geldiğinde peki siz neler yapıyorsunuz?
Yeni başladık her günü değerlendirmeye çalışacağım geçen ay kullandım ovu testlerini iki çizgi eşit olduğunda pik oluyor sonra siliklesmeye başladığı an çatlıyor pik olmadan bırakmak gerekiyor burada okuduğum kadarıyla kız olması için ama takdir tabiki Allahın.Her gün mü degerlendiriyosunuz? Ben suan pek birsey yapmiyorum arastirmaktan baska. Ovu testlerini daha öncede kullanmis miydiniz?
Vişne suyu ve kola da için derim, bulabiliyorsunuz kızılcık suyuReglim yeni bitti, gunleri degerlendirmeye basladim ovulasyon testlerine başladım çatlama olmadan 2 gün önce çalışmayı bitireceğim. Yeme içmeye pek dikkat edemiyorum eti çok sevdiğimden yoğurt yiyorum bol bol başka da dua ediyorum her aklıma geldiğinde peki siz neler yapıyorsunuz?
Catlamadan önceki 48-55 saat arası gibi bir sürede bırakmak gerekir.Yeni başladık her günü değerlendirmeye çalışacağım geçen ay kullandım ovu testlerini iki çizgi eşit olduğunda pik oluyor sonra siliklesmeye başladığı an çatlıyor pik olmadan bırakmak gerekiyor burada okuduğum kadarıyla kız olması için ama takdir tabiki Allahın.
Mrblar bende asitli şeylerin kolanın falan erkek bebek olması için icildigini duymuştumVişne suyu ve kola da için derim, bulabiliyorsunuz kızılcık suyu
Tam tersi vücudu asidik yapıyor kola, arkadaşım denedi hatta bolca icmistiMrblar bende asitli şeylerin kolanın falan erkek bebek olması için icildigini duymuştum
MerhabaTam tersi vücudu asidik yapıyor kola, arkadaşım denedi hatta bolca icmisti
Evet cnm sağlıkla gelsin ins gönül muradin olsunMerhababurda konuşmuştuk düşük oldu kızdı büyük ihtimalle rüyamda görmüştüm, şimdi tekrar hamileyim 6 haftalık. Çatlama olduğunda ay başakta olunca kız mı oluyor
Teşekkür ederim testle çatlama takip etmedim sadece tahmini ay başakta bi süre sonra teraziye geçiyor hayırlısı olur inşallahEvet cnm sağlıkla gelsin ins gönül muradin olsun
Selam Canım sen hamile değil misin?Selam kızlar üç cocukla buralara uğramak zor oluyor malum. Bata 5 gün var ve sabahtan beri kasik ağrım var. Usutmuste olabilirim dün şort giydim evde ilk defa bacaklarım mi üşüdü anlamadım. Bazen adet zamanına doğru kasik ağrım oluyor. Sizde ne var ne yok
Bu kızların da hiç tutunasi yok yaa. Benim de ucuncuden önce kalbi atmadı ve bende rüyamda kız görmüştüm patoloji sonucu da kız çıktı. Vücut mu kabul etmiyor nedir? Bir de bazı erkeklerin kız spermi yokmuş diye duydumCatlamadan önceki 48-55 saat arası gibi bir sürede bırakmak gerekir.
Benim arkadaşımın adeti 6 gün sürüyordu
9. Gün korunmalı ilişki olmuş
14. Gün sabah 8 de ilişki, 10.30 da testi esitliyor
15. Gün pic
16. Gün sabah 10.30 da çatlıyor
Yani catlamadan 50-51 saat öncesi ilişki olmuş oluyor, tek ilişki...sonuç kız tabi düşük yaptı, genetikte çıktı
Hayır değilim beklenen adet tarihime 5 gün var daha yani belki hamileyimdir ama sanmıyorum öyle hissetmiyorum çünkü farklılıklar yokSelam Canım sen hamile değil misin?
Ay ben seni hamilesin sandım Ocak annelerine yazıncaHayır değilim beklenen adet tarihime 5 gün var daha yani belki hamileyimdir ama sanmıyorum öyle hissetmiyorum çünkü farklılıklar yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?