Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bi tane astrolog var şu cinsiyet çocuk isteyen şu geceyi değerlendirsin falan yazıyor ben pek itimat etmem ama merak edenler için ismini bulmaya çalışırım

Kızlar lütfen yardımcı olurmusunuz ay takvimine bakıyorum Kristin demirci nin ama kız erkek günleri yanında yazmiyor siz nasıl anlıyorsunuz lütfen anlatabilirmisiniz ozel mesaj olsa bile bir türlü anlayamadım bunu

Eril Burçlar:Koç İkizler Aslan Terazi Yay Kova
Dişil Burçlar:Boğa Yengeç Başak Akrep Oğlak Balık

Emzirirken beneğe bulaşmadı mı

hanımlar merhaba, ben de kız bebek için şansımı deniyorum. benim regli döngüm 32 gün sürüyor, son reglim 4 ağustos'tu. yani 22'sinde yumurtlama günüm olması lazım takvime göre. reglim bittiğinden beri sık ilişki deniyoruz, hatta 17'si 18'i ve 19'u günde iki defa biri dışarı diğeri içeri şeklinde oldu. bir yandan da ovulasyon testi yapıyorum ama hala çift çizgi göremedim. ama 3-5 gün kala bırakılması gerektiğini söylüyorlar kız bebek için. o yüzden bırakalım mı yoksa çift çizgi görene kadar devam mı edelim anlamadım bir fikir verir misiniz?

Selamlar herkese benim de iki tane oğlum var 3. Yu düşünmeye başlayacağız nasipse. Ve de kızımız olsun çok istiyoruz. Yaşım artık geçiyor bir daha bebek dusunemeyecegim için köprüden önceki son çıkış

Buradaki yazışmaların çoğunu okudum. Bir kaç ay Ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz eczaneden mı alıyorsunuz internetten mi?
Bir de vajinal duş önerilmiş sirke ile. Bunu yapip kızı olan oldu mu?

Benim oğullarım da hep tek ilişki ile ovulasyon sonra ya da hemen adet sonrası oldu. Bu sefer elimden geleni yapmak istiyorum başka öneriler varsa beklerim

Labquick marka al çok güzel beslenmeyle ph dusur asidik olmaya çalış ve ay takviminde kız günlerinde yumurtlamadan once ilişkiye girmen gerekiyormus ben de bu şekilde deniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…