- 17 Şubat 2015
- 8.837
- 24.352
- 548
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.441
tmm işte ay takvimini kullanıyor o dişil günleri öneriyorBi tane astrolog var şu cinsiyet çocuk isteyen şu geceyi değerlendirsin falan yazıyor ben pek itimat etmem ama merak edenler için ismini bulmaya çalışırım
Dişil günlere göre oğlumun kız olması lazımdıtmm işte ay takvimini kullanıyor o dişil günleri öneriyor
Mrblar . Eski yorumlarda gördüm kim bu doktor kızlar yaaa bilen varsa bana yazabilir mi lütfenKızlar ankaradaki doktorun ne dediğini bende merakla bekliorum hatta 3. Bebegi Dusununce gitmeyi bile dusunuorum giden lütfen bilgi versin
tamamen kısmet ya artıkDişil günlere göre oğlumun kız olması lazımdı
Eril Burçlar:Koç İkizler Aslan Terazi Yay KovaKızlar lütfen yardımcı olurmusunuz ay takvimine bakıyorum Kristin demirci nin ama kız erkek günleri yanında yazmiyor siz nasıl anlıyorsunuz lütfen anlatabilirmisiniz ozel mesaj olsa bile bir türlü anlayamadım bunu
Çok teşekkür ederim Allah razi olsun sizden peki neden günler 2 şer 2 şer gidiyor bu takvimde 1 ağustos 3 ağustos 5 ağustos gibiEril Burçlar:Koç İkizler Aslan Terazi Yay Kova
Dişil Burçlar:Boğa Yengeç Başak Akrep Oğlak Balık
Ay 2/2bucuk gün bir burçta ilerliyorÇok teşekkür ederim Allah razi olsun sizden peki neden günler 2 şer 2 şer gidiyor bu takvimde 1 ağustos 3 ağustos 5 ağustos gibi
Emzirirken beneğe bulaşmadı mıPardon hamileyken gül hastalığı atlattım, zona emzirirken çıktıemzirirken de ilaç kullanamadığım için doğal ilaç hazırladım, yağlardan birer ölçü koydum cam bir kaba, sabah akşam sürdü eşim ve geçti zona. Daha sık sürme imkanım olmadı, olsa 3-4 kez sürün deniyor
Labquick marka al çok güzel beslenmeyle ph dusur asidik olmaya çalış ve ay takviminde kız günlerinde yumurtlamadan once ilişkiye girmen gerekiyormus ben de bu şekilde deniyorumSelamlar herkese benim de iki tane oğlum var 3. Yu düşünmeye başlayacağız nasipse. Ve de kızımız olsun çok istiyoruz. Yaşım artık geçiyor bir daha bebek dusunemeyecegim için köprüden önceki son çıkış
Buradaki yazışmaların çoğunu okudum. Bir kaç ay Ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz eczaneden mı alıyorsunuz internetten mi?
Bir de vajinal duş önerilmiş sirke ile. Bunu yapip kızı olan oldu mu?
Benim oğullarım da hep tek ilişki ile ovulasyon sonra ya da hemen adet sonrası oldu. Bu sefer elimden geleni yapmak istiyorum başka öneriler varsa beklerim
Senin kaçinci çocuk ?Labquick marka al çok güzel beslenmeyle ph dusur asidik olmaya çalış ve ay takviminde kız günlerinde yumurtlamadan once ilişkiye girmen gerekiyormus ben de bu şekilde deniyorum
Sizin cinsiyet belli oldu mu?Bu ay takvimi yüksek oranda tutuyor mu? Benim bebek sola yerleşmiş ramzi teorisine göre erkek diyorlar ama ay takvimine göre kız gibi
Evet Erkek benim ikinci deSizin cinsiyet belli oldu mu?
Nasip kısmet herşey allahin dediği oluyor sağlıkla gelsn kuzucuk hayırlı evlat olsun inşallahEvet Erkek benim ikinci dehiçbir teori tutmuyor nasip
Neler denediniz yumurtlama öncesi falan diyet vajinal duş bunları denediniz mi acaba hiçbiri tutmadı mıEvet Erkek benim ikinci dehiçbir teori tutmuyor nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?