- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.401
Ya belirtileri unuttum ordan takip ediyorumAy ben seni hamilesin sandım Ocak annelerine yazıncahayırlısı olsun belki de vardır bebiş
Belirtiler adetle hemen hemen aynı o yüzden kafa karıştırıcı olabiliyor en iyisi adetin geçince test yap inşallah bir prensese gebesindir hadi bakalımYa belirtileri unuttum ordan takip ediyorumbeş sene oldu ya dogurali
Patalojide cinsiyet çıkmıyormus ama genetik incelemede çıkarmışBu kızların da hiç tutunasi yok yaa. Benim de ucuncuden önce kalbi atmadı ve bende rüyamda kız görmüştüm patoloji sonucu da kız çıktı. Vücut mu kabul etmiyor nedir? Bir de bazı erkeklerin kız spermi yokmuş diye duydum
Bence de bana da adet gibi geliyor çünkü ruh durumum asabi gergin her yanım ağrımaya başlıyor adete yakinlasinca.Belirtiler adetle hemen hemen aynı o yüzden kafa karıştırıcı olabiliyor en iyisi adetin geçince test yap inşallah bir prensese gebesindir hadi bakalım
Benim 19 mayısı 20 Mayıs'a bağlayan gece oldu ilişki ne burcu oluyor o zaman mesela hiç anlamam o işlerden.Patalojide cinsiyet çıkmıyormus ama genetik incelemede çıkarmışsağlıksız sperm ya da yumurtadan kaynaklıdır.ben vücudun erkek yada kız spermini kabul etmediğine inanmiyorum düşüklerde özellikle.x ve y vardır fakat fazlalik olarak birisi bir tık daha çoktur.
İnşallah gonlunuzce olsun.ovulasyon testi kullanacaksanız çatlama günü ve saati ay kız burcunda olsun derim.
Bu arada bir kaç arkadaşım catlamadan sonraki zamanda denedi kızı oldu.ornegin bugün öğlen çatlama olduysa, denemesi yarın sabah öğlen arası idi
İliski tarihi değil, ovulasyon da çatlama tarih saati önemliBenim 19 mayısı 20 Mayıs'a bağlayan gece oldu ilişki ne burcu oluyor o zaman mesela hiç anlamam o işlerden.
21 Mayıs Cat oldu öğle saatlerindeİliski tarihi değil, ovulasyon da çatlama tarih saati önemli
Hangi yıl21 Mayıs Cat oldu öğle saatlerinde
Bunlar gebeyken de oluyor, ben kaybettiğim bebeğimde ilişkiden itibaren kasıkta ufak batmalar, sonrası adet belirtileri gibi yaşadım ama göğüs hassasisiyeti de vardı anladım hamile olduğumu, ama bu sefer hiç anlamadım sadece adet olacağım sanıyordum emindim hatta 4 gün geçene kadar test bile yapmadım baharda gecikme olabilir dedim içimden ama 4. Gün bi test yapayım dedim içime şüphe düştü kopkoyu bir testle öğrendimBence de bana da adet gibi geliyor çünkü ruh durumum asabi gergin her yanım ağrımaya başlıyor adete yakinlasinca.
Ay ikizlerde olursa kız galiba21 Mayıs Cat oldu öğle saatlerinde
Hayır ikizler erkek burcu
Bu ay takvimi yüksek oranda tutuyor mu? Benim bebek sola yerleşmiş ramzi teorisine göre erkek diyorlar ama ay takvimine göre kız gibiHayır ikizler erkek burcu
Batma evet olursa kesin hamileyim derim çünkü üç gebeligimde de aynı belirtiyo çok yaşadım. Ama benim batma değil biraz üşütme tarzında.Bunlar gebeyken de oluyor, ben kaybettiğim bebeğimde ilişkiden itibaren kasıkta ufak batmalar, sonrası adet belirtileri gibi yaşadım ama göğüs hassasisiyeti de vardı anladım hamile olduğumu, ama bu sefer hiç anlamadım sadece adet olacağım sanıyordum emindim hatta 4 gün geçene kadar test bile yapmadım baharda gecikme olabilir dedim içimden ama 4. Gün bi test yapayım dedim içime şüphe düştü kopkoyu bir testle öğrendim
Her gebelik kendine özelBunlar gebeyken de oluyor, ben kaybettiğim bebeğimde ilişkiden itibaren kasıkta ufak batmalar, sonrası adet belirtileri gibi yaşadım ama göğüs hassasisiyeti de vardı anladım hamile olduğumu, ama bu sefer hiç anlamadım sadece adet olacağım sanıyordum emindim hatta 4 gün geçene kadar test bile yapmadım baharda gecikme olabilir dedim içimden ama 4. Gün bi test yapayım dedim içime şüphe düştü kopkoyu bir testle öğrendim
Çoğunlukla tutuyor gibiBu ay takvimi yüksek oranda tutuyor mu? Benim bebek sola yerleşmiş ramzi teorisine göre erkek diyorlar ama ay takvimine göre kız gibi
Canım demekki bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor bak benim oğlumda hiç batma olmadı yine yok, sadece düşük yaptığım gebeliğimde oldu batmaBatma evet olursa kesin hamileyim derim çünkü üç gebeligimde de aynı belirtiyo çok yaşadım. Ama benim batma değil biraz üşütme tarzında.
Aynen öyle en başı sağlıklı olsun. Yazım tabi ki sevgilerCanım demekki bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor bak benim oğlumda hiç batma olmadı yine yok, sadece düşük yaptığım gebeliğimde oldu batmayukarıda da yazdığın gibi bu işin matematiği yok nasibimizde ne varsa o oluyor ama insan istiyor da bi yandan engel olamıyor. Teoriler falan boş olacak olan olacak bakalım kız olursa yazarım buraya yine hayırlısı sen de hamileysen mutlaka gruba yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?