Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Patalojide cinsiyet çıkmıyormus ama genetik incelemede çıkarmış sağlıksız sperm ya da yumurtadan kaynaklıdır.ben vücudun erkek yada kız spermini kabul etmediğine inanmiyorum düşüklerde özellikle.x ve y vardır fakat fazlalik olarak birisi bir tık daha çoktur.
İnşallah gonlunuzce olsun.ovulasyon testi kullanacaksanız çatlama günü ve saati ay kız burcunda olsun derim.
Bu arada bir kaç arkadaşım catlamadan sonraki zamanda denedi kızı oldu.ornegin bugün öğlen çatlama olduysa, denemesi yarın sabah öğlen arası idi

Belirtiler adetle hemen hemen aynı o yüzden kafa karıştırıcı olabiliyor en iyisi adetin geçince test yap inşallah bir prensese gebesindir hadi bakalım
Bence de bana da adet gibi geliyor çünkü ruh durumum asabi gergin her yanım ağrımaya başlıyor adete yakinlasinca.

Benim 19 mayısı 20 Mayıs'a bağlayan gece oldu ilişki ne burcu oluyor o zaman mesela hiç anlamam o işlerden.

Bence de bana da adet gibi geliyor çünkü ruh durumum asabi gergin her yanım ağrımaya başlıyor adete yakinlasinca.
Bunlar gebeyken de oluyor, ben kaybettiğim bebeğimde ilişkiden itibaren kasıkta ufak batmalar, sonrası adet belirtileri gibi yaşadım ama göğüs hassasisiyeti de vardı anladım hamile olduğumu, ama bu sefer hiç anlamadım sadece adet olacağım sanıyordum emindim hatta 4 gün geçene kadar test bile yapmadım baharda gecikme olabilir dedim içimden ama 4. Gün bi test yapayım dedim içime şüphe düştü kopkoyu bir testle öğrendim

Valla ben takvime ona buna hiç inanmıyorum. İkincide çoğunda kız dedi takvimler hatta Dr bile kız dedi erkek oldu. Sonra üçüncüde 62 saat önce ilişki oldu erkek oldu kaç ay da takip ettim bütün belirtilerle birlikte. Kısmet işi mi bilmem ama bildiğim birşey var Rabbim ne yazdıysa o oluyor. Çok da takılmamak lazım

Batma evet olursa kesin hamileyim derim çünkü üç gebeligimde de aynı belirtiyo çok yaşadım. Ama benim batma değil biraz üşütme tarzında.

Her gebelik kendine özel

Batma evet olursa kesin hamileyim derim çünkü üç gebeligimde de aynı belirtiyo çok yaşadım. Ama benim batma değil biraz üşütme tarzında.
Canım demekki bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor bak benim oğlumda hiç batma olmadı yine yok, sadece düşük yaptığım gebeliğimde oldu batma yukarıda da yazdığın gibi bu işin matematiği yok nasibimizde ne varsa o oluyor ama insan istiyor da bi yandan engel olamıyor. Teoriler falan boş olacak olan olacak bakalım kız olursa yazarım buraya yine hayırlısı sen de hamileysen mutlaka gruba yaz

Aynen öyle en başı sağlıklı olsun. Yazım tabi ki sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…