Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ben de yumurtlamadan iki gün önce hamile kaldım ama bazı kaynaklara göre üç gün önce hamile kalmak daha da yükseltiyormuş kız ihtimalini

Ben de yumurtlamadan iki gün önce hamile kaldım ama bazı kaynaklara göre üç gün önce hamile kalmak daha da yükseltiyormuş kız ihtimalini
Cinsiyeti ne acaba ? Yumurtlamadan 3 gün önce olursa hamile kalma şansı baya azalıyor :/ ben de kızım olsun çok istiyorum 2 aydır yumurtalamadan 2 3 gün önce denemeyi bırakıyoruz ama bu şekilde de hamile kalamıyorum

Henüz 6 haftalık. Ben ovulasyon testi kullandım. Çift çizgiyi gördüğüm ilk günün gecesini değerlendirdim. Ertesi gün çizgi daha da koyulaşmıştı. Bir sonraki gün akşama yumurta çatladı. Hala oğlum olacakmış gibi geliyor bana, bilemiyorum

Bence zamanlama gayet güzel neredeyse 2 gün olmuş

Allah gönlünüze göre versin. Bence kız olma ihtimali yüksek gibi. Sağlıkla kucağınıza alın da gerisi mühim değil ya

Bence sabret cnm burada bi bayanda okumuştum.8. Ayda tutturmuş kiz bebeği catlamaya 2 3 gün kala bırakıyormuş

Bence zamanlama gayet güzel neredeyse 2 gün olmuş
Mutlaka buradan bilgilendireceğim sonucu. Yumurta çatladıktan sonra da tüplere ulaşması 12 saati buluyor zaten. Çatladığı gibi döllenme olmuyor. Allah hepimizin gönlüne göre versin, kalbimizden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin inşallah

Ben yumurtlama günü hamile kaldım. 12 haftalık hamileyim Şuan cinsiyetimiz kız.

Ben de vajinayı asitlestiremedim. Ph ckagidi aldım 5-6 arası çıkıyor.ki beslenme tarzimi da değiştirdim. Sıradaki adetimden sonra ovulasyon testine basliycam.

Size sorum Instagram da cinsiyet belirleme yapanlar var. Pink&blue yöntemine göre. Paylaşımları umutlandiriyor ama guvenilemjyorum da. Yapan deneyen var midir acaba?

Evet mesela tek iliskiyle bi hamile kalmak biraz zormuş dimi
Aslında tek ilişkiden ziyade yumurta çatlamadan 3 gün öncesinde hamile kalmak zormuş. Çünkü yumurta çatladıktan sonra da tüplere ulaşması 12-18saat sürüyormuş. Spermin de o süre zarfında yaşıyor olması gerek. 3 çok çok nadir 4 gün yaşayan sperm vardır ancak istisnaymış . Dişi spermlerin 2-3,erkek spermlerin ortalama ömrü bir günmüş.Tabi cinsiyet bazında da kesinlik yok. Ben tek ilişkiyle hamile kaldım.

İyi geceler herkese eski mesajları okurken bu siteyi gördüm sat girince hamile kalınacak tarihler ve cinsiyet tahminler var.

Fikir olsun size de

Başka ne tüketiyorsunuz bende koz bebek için diyete başlayacağım ama her Bi okuduğum makale farklı kimi peynir serbest diyor kimi yasak bende ilaç kullanılır mı diye düşünüyordum ki sizin yorumunuz gördüm birde kesinlikle asla tüketme dediğiniz ne acaba

Bende ovulasyon testi almayı düşünüyorum fakat kız bebek için ovulasyona gerek yok diyor ama ben alacağım çünkü çatlama günümü bilmiyorum tam bilip emin olmam lazım bu bünye 4.erkek cocuğunu kaldırmaz artık

Valla çatlama gününe denk gelirse erkek olma ihtimali çok çok yüksek oluyor. Ovulasyon testi kullanmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…