- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.501
Ben de yumurtlamadan iki gün önce hamile kaldım ama bazı kaynaklara göre üç gün önce hamile kalmak daha da yükseltiyormuş kız ihtimaliniBenim de en çok emin olamadigim ilişki günü. Kendi ogullarimdan biliyorum o zaman uygulamada gebelik yüksek yumurtlama günü diye ikisinde de yumurtlama günü hamile kaldım. İkincisi korunmasız tek ilişki yumurtlama günüydü. Bu ayı pas geçtik .cesaret edemedik gelecek ay bakalım hayırlısı ins. Ben diyete devam ediyorum bu arada bol yesillik az et bol süt seklinde. Ekstra olarak kalsiyum ve magnezyum hapı alıyorum.
Kizilcik ozu ve yaban mersini özü aldım ama tabi güvenilir değil onlar pek gıda boyası sırf
Cinsiyeti ne acaba ? Yumurtlamadan 3 gün önce olursa hamile kalma şansı baya azalıyor :/ ben de kızım olsun çok istiyorum 2 aydır yumurtalamadan 2 3 gün önce denemeyi bırakıyoruz ama bu şekilde de hamile kalamıyorumBen de yumurtlamadan iki gün önce hamile kaldım ama bazı kaynaklara göre üç gün önce hamile kalmak daha da yükseltiyormuş kız ihtimalini
Henüz 6 haftalık. Ben ovulasyon testi kullandım. Çift çizgiyi gördüğüm ilk günün gecesini değerlendirdim. Ertesi gün çizgi daha da koyulaşmıştı. Bir sonraki gün akşama yumurta çatladı. Hala oğlum olacakmış gibi geliyor bana, bilemiyorumCinsiyeti ne acaba ? Yumurtlamadan 3 gün önce olursa hamile kalma şansı baya azalıyor :/ ben de kızım olsun çok istiyorum 2 aydır yumurtalamadan 2 3 gün önce denemeyi bırakıyoruz ama bu şekilde de hamile kalamıyorum
Bence zamanlama gayet güzel neredeyse 2 gün olmuşHenüz 6 haftalık. Ben ovulasyon testi kullandım. Çift çizgiyi gördüğüm ilk günün gecesini değerlendirdim. Ertesi gün çizgi daha da koyulaşmıştı. Bir sonraki gün akşama yumurta çatladı. Hala oğlum olacakmış gibi geliyor bana, bilemiyorum
Allah gönlünüze göre versin. Bence kız olma ihtimali yüksek gibi. Sağlıkla kucağınıza alın da gerisi mühim değil yaHenüz 6 haftalık. Ben ovulasyon testi kullandım. Çift çizgiyi gördüğüm ilk günün gecesini değerlendirdim. Ertesi gün çizgi daha da koyulaşmıştı. Bir sonraki gün akşama yumurta çatladı. Hala oğlum olacakmış gibi geliyor bana, bilemiyorum
Bence sabret cnm burada bi bayanda okumuştum.8. Ayda tutturmuş kiz bebeği catlamaya 2 3 gün kala bırakıyormuşCinsiyeti ne acaba ? Yumurtlamadan 3 gün önce olursa hamile kalma şansı baya azalıyor :/ ben de kızım olsun çok istiyorum 2 aydır yumurtalamadan 2 3 gün önce denemeyi bırakıyoruz ama bu şekilde de hamile kalamıyorum
Mutlaka buradan bilgilendireceğim sonucu. Yumurta çatladıktan sonra da tüplere ulaşması 12 saati buluyor zaten. Çatladığı gibi döllenme olmuyor. Allah hepimizin gönlüne göre versin, kalbimizden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin inşallahBence zamanlama gayet güzel neredeyse 2 gün olmuş
3 gün kala tutarsa güzel ama çok düşük ihtimal. Eşim doktor ve gerçekten çok zayıf bir ihtimal olduğunu söylüyor.Bence sabret cnm burada bi bayanda okumuştum.8. Ayda tutturmuş kiz bebeği catlamaya 2 3 gün kala bırakıyormuş
Ben yumurtlama günü hamile kaldım. 12 haftalık hamileyim Şuan cinsiyetimiz kız.Cinsiyeti ne acaba ? Yumurtlamadan 3 gün önce olursa hamile kalma şansı baya azalıyor :/ ben de kızım olsun çok istiyorum 2 aydır yumurtalamadan 2 3 gün önce denemeyi bırakıyoruz ama bu şekilde de hamile kalamıyorum
Tam catlama günümü catladiktan sonra mi cnm.Normalde yumurta catladiktan 12 saat sonrada kiz ihtimali yüksek vajina asidiklestigi içinBen yumurtlama günü hamile kaldım. 12 haftalık hamileyim Şuan cinsiyetimiz kız.
Evet mesela tek iliskiyle bi hamile kalmak biraz zormuş dimi3 gün kala tutarsa güzel ama çok düşük ihtimal. Eşim doktor ve gerçekten çok zayıf bir ihtimal olduğunu söylüyor.
Çatlama günüTam catlama günümü catladiktan sonra mi cnm.Normalde yumurta catladiktan 12 saat sonrada kiz ihtimali yüksek vajina asidiklestigi için
Aslında tek ilişkiden ziyade yumurta çatlamadan 3 gün öncesinde hamile kalmak zormuş. Çünkü yumurta çatladıktan sonra da tüplere ulaşması 12-18saat sürüyormuş. Spermin de o süre zarfında yaşıyor olması gerek. 3 çok çok nadir 4 gün yaşayan sperm vardır ancak istisnaymış . Dişi spermlerin 2-3,erkek spermlerin ortalama ömrü bir günmüş.Tabi cinsiyet bazında da kesinlik yok. Ben tek ilişkiyle hamile kaldım.Evet mesela tek iliskiyle bi hamile kalmak biraz zormuş dimi
Başka ne tüketiyorsunuz bende koz bebek için diyete başlayacağım ama her Bi okuduğum makale farklı kimi peynir serbest diyor kimi yasak bende ilaç kullanılır mı diye düşünüyordum ki sizin yorumunuz gördüm birde kesinlikle asla tüketme dediğiniz ne acabaBenim de en çok emin olamadigim ilişki günü. Kendi ogullarimdan biliyorum o zaman uygulamada gebelik yüksek yumurtlama günü diye ikisinde de yumurtlama günü hamile kaldım. İkincisi korunmasız tek ilişki yumurtlama günüydü. Bu ayı pas geçtik .cesaret edemedik gelecek ay bakalım hayırlısı ins. Ben diyete devam ediyorum bu arada bol yesillik az et bol süt seklinde. Ekstra olarak kalsiyum ve magnezyum hapı alıyorum.
Kizilcik ozu ve yaban mersini özü aldım ama tabi güvenilir değil onlar pek gıda boyası sırf
Bende ovulasyon testi almayı düşünüyorum fakat kız bebek için ovulasyona gerek yok diyor ama ben alacağım çünkü çatlama günümü bilmiyorum tam bilip emin olmam lazım bu bünye 4.erkek cocuğunu kaldırmaz artıkHenüz 6 haftalık. Ben ovulasyon testi kullandım. Çift çizgiyi gördüğüm ilk günün gecesini değerlendirdim. Ertesi gün çizgi daha da koyulaşmıştı. Bir sonraki gün akşama yumurta çatladı. Hala oğlum olacakmış gibi geliyor bana, bilemiyorum
Valla çatlama gününe denk gelirse erkek olma ihtimali çok çok yüksek oluyor. Ovulasyon testi kullanmakta fayda var.Bende ovulasyon testi almayı düşünüyorum fakat kız bebek için ovulasyona gerek yok diyor ama ben alacağım çünkü çatlama günümü bilmiyorum tam bilip emin olmam lazım bu bünye 4.erkek cocuğunu kaldırmaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?