Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Yumurtlama zamanından önceki ilişki oldu hamile kaldınız benimde 25 gün dongum adetten 4.5 gün sonra falan yumurtlama.gordum ve çatladı ovulasyon testi kullandım o günleri degerlendirdik

Yumurtlama zamanından önceki ilişki oldu hamile kaldınız benimde 25 gün dongum adetten 4.5 gün sonra falan yumurtlama.gordum ve çatladı ovulasyon testi kullandım o günleri degerlendirdik
Aynı o zaman bizim hadi bakalım inşallah Rabbim gönlümüze göre verir
Başka birşey yaptınız mı ve tek ilişki mi oldu

Aynı o zaman bizim hadi bakalım inşallah Rabbim gönlümüze göre verir
Başka birşey yaptınız mı ve tek ilişki mi oldu
Başka bişey yapmadım benim ilk çocuğum olsak Allah nasip ederse 2 aydır deniyoruz cinsiyet pekte farketmiyor benim için yumurtlama gününü birde çatlamayi değerlendirdik bir gün ara verdik çalışmalara devam etsemmi acaba tuttmu bilmiyorum

Tutmuştur inşallah erkek evlat da o kadar güzel ki herkes size evin prensesi gibi davranıyor
Ama bir tane de kızı olsun istiyor insan

Tutmuştur inşallah erkek evlat da o kadar güzel ki herkes size evin prensesi gibi davranıyor
Ama bir tane de kızı olsun istiyor insan
İnşallah Allah nasip ederse sağlıkla inşallah gonlunuE göre ama bu yumurtalamada bir iki ilişkide nasıl hamile kalan oluyor hala anlamiyorum

Ben yumurtlama testi yaptım ama hiç anlamiyorum ona göre de yapmadım hiç
Ne bileyim beceremedim bir türlü

Pikte iki çizgide koyu oluyor ertesi günde ben kasık ağrısı oldu akşamına baktım catlamis degerlendirdik
Ben testlerimi atsam yardımcı olurmusunuz hiç anlamadım ilk defa kullanıyorum bu ay denemek için yapıyorum ama catladigini nasıl anlıyorsunuz peki

Bide ilişkiden sonra sola yatincami kız olur diyorlar acaba onu anlamadım
Selamm gecen ay benim konumda konuşmuştuk hatırladın mı gebelikten şüphelenmiştik hemen Evet öyle diyorlar galiba ben de denedim onu bu sefer Yumurtlama tarihim yarın görünüyor bugün ve cuma günü değerlendirdik bu ay başka denemiycem tutar mı acaba bakalım

Aaa hatırladım evet bu ay tutar inşallah Bende ovulasyon kullandım çatladı cuma günü değerlendirdik bir gün boş gecti bugün segerlendirsek mi bilemedkm

Aaa hatırladım evet bu ay tutar inşallah Bende ovulasyon kullandım çatladı cuma günü değerlendirdik bir gün boş gecti bugün segerlendirsek mi bilemedkm
Ay ben ovulasyon kullanmıyorum henüz stres olacak gibi geldi Cinsiyet denemesini düşünmüyorsan değerlendirin bugünü de bence Bizim gelecek ay bi seyahat planımız var da gebelik olursa tam o tarihlere denk geliyor tehlikeli olur mu olmaz mı bilemediğimden bu ay akışına bıraktım ama gönlümden de kız geçtiği için bari yumurtlamadan önce bırakayım dedim kısmet olursa da

Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırız bu ay benimde gönlümden geçen kız ama
bide ilk önce de hamile kalmak

Ay hadi inşallah o zaman siz bugün de deneyin nolur nolmaz Adet döngünüzün kaçıncı günleri değerlendirdiniz sorması ayıp ama
Adetim 24 Şubat'ta bitti 26.28.29.1 bunları 1 Mart'ta çatlama görmüştüm benim dongum 25 falan erken yumurtluyorjm bide sanırım adet bitince 5
Gün pik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…