- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.541
Yumurtlama zamanından önceki ilişki oldu hamile kaldınız benimde 25 gün dongum adetten 4.5 gün sonra falan yumurtlama.gordum ve çatladı ovulasyon testi kullandım o günleri degerlendirdikBu arada ben hamileyim Allah nasip ederse
Şuan çok küçük
Bakalım sonuç ne olacak
Ben yumurtlama tarihimi bilmiyorum ancak
Adet bitti 1 gün ara verdik ve 2 gün korunmasız ilişki oldu bir daha da olmadı
Buna göre ne olacak bakalım
Bu arada ben 25 günde bir adet oluyorum
Aynı o zaman bizim hadi bakalım inşallah Rabbim gönlümüze göre verirYumurtlama zamanından önceki ilişki oldu hamile kaldınız benimde 25 gün dongum adetten 4.5 gün sonra falan yumurtlama.gordum ve çatladı ovulasyon testi kullandım o günleri degerlendirdik
Başka bişey yapmadım benim ilk çocuğum olsak Allah nasip ederse 2 aydır deniyoruz cinsiyet pekte farketmiyor benim içinAynı o zaman bizim hadi bakalım inşallah Rabbim gönlümüze göre verir
Başka birşey yaptınız mı ve tek ilişki mi oldu
Tutmuştur inşallahBaşka bişey yapmadım benim ilk çocuğum olsak Allah nasip ederse 2 aydır deniyoruz cinsiyet pekte farketmiyor benim içinyumurtlama gününü birde çatlamayi değerlendirdik bir gün ara verdik çalışmalara devam etsemmi acaba tuttmu bilmiyorum
Banada yardımcı olurmusunuz ben halen pikmiyim anlayamadımTutmuştur inşallaherkek evlat da o kadar güzel ki herkes size evin prensesi gibi davranıyor
Ama bir tane de kızı olsun istiyor insan
İnşallah Allah nasip ederse sağlıkla inşallah gonlunuE göreTutmuştur inşallaherkek evlat da o kadar güzel ki herkes size evin prensesi gibi davranıyor
Ama bir tane de kızı olsun istiyor insan
Pikte iki çizgide koyu oluyor ertesi günde ben kasık ağrısı oldu akşamına baktım catlamis degerlendirdikBanada yardımcı olurmusunuz ben halen pikmiyim anlayamadım
Bir yumurta bir sperm yetiyorİnşallah Allah nasip ederse sağlıkla inşallah gonlunuE göreama bu yumurtalamada bir iki ilişkide nasıl hamile kalan oluyor hala anlamiyorum
Bide ilişkiden sonra sola yatincami kız olur diyorlar acaba onu anlamadımBir yumurta bir sperm yetiyor
Ben testlerimi atsam yardımcı olurmusunuz hiç anlamadım ilk defa kullanıyorum bu ay denemek için yapıyorum ama catladigini nasıl anlıyorsunuz pekiPikte iki çizgide koyu oluyor ertesi günde ben kasık ağrısı oldu akşamına baktım catlamis degerlendirdik
Selamm gecen ay benim konumda konuşmuştuk hatırladın mı gebelikten şüphelenmiştik hemenBide ilişkiden sonra sola yatincami kız olur diyorlar acaba onu anlamadım
Aaa hatırladım evetSelamm gecen ay benim konumda konuşmuştuk hatırladın mı gebelikten şüphelenmiştik hemenEvet öyle diyorlar galiba ben de denedim onu bu sefer Yumurtlama tarihim yarın görünüyor bugün ve cuma günü değerlendirdik bu ay başka denemiycem tutar mı acaba bakalım
Ay ben ovulasyon kullanmıyorum henüz stres olacak gibi geldiAaa hatırladım evetbu ay tutar inşallah Bende ovulasyon kullandım çatladı cuma günü değerlendirdik bir gün boş gecti bugün segerlendirsek mi bilemedkm
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırız bu ay benimde gönlümden geçen kız amaAy ben ovulasyon kullanmıyorum henüz stres olacak gibi geldiCinsiyet denemesini düşünmüyorsan değerlendirin bugünü de bence Bizim gelecek ay bi seyahat planımız var da gebelik olursa tam o tarihlere denk geliyor tehlikeli olur mu olmaz mı bilemediğimden bu ay akışına bıraktım ama gönlümden de kız geçtiği için bari yumurtlamadan önce bırakayım dedim kısmet olursa da
Ay hadi inşallah o zaman siz bugün de deneyin nolur nolmazHadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırız bu ay benimde gönlümden geçen kız ama
bide ilk önce de hamile kalmak
Adetim 24 Şubat'ta bitti 26.28.29.1 bunları 1 Mart'ta çatlama görmüştüm benim dongum 25 falan erken yumurtluyorjm bide sanırım adet bitince 5Ay hadi inşallah o zaman siz bugün de deneyin nolur nolmazAdet döngünüzün kaçıncı günleri değerlendirdiniz sorması ayıp ama
Çatlama gününü değerlendirdim cuma günü. Birdaha ilişki olmadi bendede inşallah tutarÇatlama günü
Anladımm hadi inşallah tutar güzel haberlerini bekliyorumAdetim 24 Şubat'ta bitti 26.28.29.1 bunları 1 Mart'ta çatlama görmüştüm benim dongum 25 falan erken yumurtluyorjm bide sanırım adet bitince 5
Gün pik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?