- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.521
Ovulasyon derken çatlamaya mı iki gün var?Selamlar biz de bu ay denemeye başladık
Ovulasyona 2 gün var programa göre salı günü doktorum muayene edecek orda net anlaşılır ama ben riske atmamak için bu geceyi değerlendirip bırakacağım. Yarın yumurtlama testi deneyebilirim.
Ben de uzun zamandır magnezyum takviyesi alıyorum. Bir kutu bitirdim.
Bakalım iki erkekten sonra kız bulabilecek miyiz? Gerçi hamile kalacağım da şüpheli ya neyse.
YumurtlamayaOvulasyon derken çatlamaya mı iki gün var?
Sadece bir gün mü degrrlendirdiniz ovulasyon testi kullanıyorum genelde catlamadan sonrada degerlendirme tabaiye ediliyor iki aydır gebelik olmadıMerhaba, benim de üç oğlum var. İkisi ikiz. Zamanlamalarıyla ilgili hiçbir fikrim yokfakat bir de Allah nasip ederse kızım olsun istediğim için geçen ay ovulasyon testi yaptım, yumurta çatlamadan iki gün öncesini değerlendirdim ve şu an hamileyim. Umarım olasılıklara göre benim bebeğim de kızdır
Sadece bir günü,o da çatlamadan yaklaşık 48 saat öncesini değerlendirdim. Erkek olma ihtimalini minimuma indirmek için. Ama eğer gebelik olsun da nasıl olursa olsun diye düşünseydim çatlama günü de dahil test pike yaklaştıktan sonraki her günü değerlendirirdimSadece bir gün mü degrrlendirdiniz ovulasyon testi kullanıyorum genelde catlamadan sonrada degerlendirme tabaiye ediliyor iki aydır gebelik olmadı
Ben denedim. Şu an 7haftalık hamileyim ama oğlum olacakmış gibi hissediyorumDeneyen varmı halen ?
Pik günü ve ondan iki öncesini birde bugün değerlendirdik çatlama olmuştur diye düşünüyorum daha ovulasyon yapmadım ama inşallah bu ay tutar yarında değerlendirmek gerekirmi sizce çatlama olduysa birde ilişkiden kaç saat sonra duşa girmek lazım 4 saat geçti ama gidip girmemekte kararsızımSadece bir günü,o da çatlamadan yaklaşık 48 saat öncesini değerlendirdim. Erkek olma ihtimalini minimuma indirmek için. Ama eğer gebelik olsun da nasıl olursa olsun diye düşünseydim çatlama günü de dahil test pike yaklaştıktan sonraki her günü değerlendirirdim
Pik günü ve ondan iki öncesini birde bugün değerlendirdik çatlama olmuştur diye düşünüyorum daha ovulasyon yapmadım ama inşallah bu ay tutar yarında değerlendirmek gerekirmi sizce çatlama olduysa birde ilişkiden kaç saat sonra duşa girmek lazım 4 saat geçti ama gidip girmemekte kararsızım
Pik günü ve ondan iki öncesini birde bugün değerlendirdik çatlama olmuştur diye düşünüyorum daha ovulasyon yapmadım ama inşallah bu ay tutar yarında değerlendirmek gerekirmi sizce çatlama olduysa birde ilişkiden kaç saat sonra duşa girmek lazım 4 saat geçti ama gidip girmemekte kararsızım
Teşekkür ederimTamamdır zaten daha değerlendireceğiniz gün kalmamış. Duş da alabilirsiniz, zaten yola girenler gitti bile
Az önce yaptım ovulasyon testi t çizgisi gene köyü ciktiTamamdır zaten daha değerlendireceğiniz gün kalmamış. Duş da alabilirsiniz, zaten yola girenler gitti bile
Benimde sat 12 Şubat bugün geldi ovulasyon testim t çizgisi çok hafif gün olarak 12. Gün henüz anlayamadım belki yumurtlama gerçekleşti siliklesiyorda olabilir hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Bu ay kendimi takip edip önümüzdeki ay düşüneceğimBen denedim. Şu an 7haftalık hamileyim ama oğlum olacakmış gibi hissediyorum
Ben de sizin gibi yaptımSadece bir günü,o da çatlamadan yaklaşık 48 saat öncesini değerlendirdim. Erkek olma ihtimalini minimuma indirmek için. Ama eğer gebelik olsun da nasıl olursa olsun diye düşünseydim çatlama günü de dahil test pike yaklaştıktan sonraki her günü değerlendirirdim
Bu arada ben hamileyim Allah nasip ederseBen de sizin gibi yaptım
2 kere ilişki oldu
Ama yumurtlamadan çok önce bıraktım
Şuan adetime 5 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?