Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Açıkçası sayfalarca eski gonderileri okudum. Çok dikkat edip diyet yapıp erkek olan da var hiç bişey yapmayıp kızı olanda var iş %50 meselesine geliyor.
Ama benim içim rahat etsin diye et mercimek tahıl çay kahve yi minimuma indirdim.
Bazı yazılarda yumurta tavsiye edilirken bazılarında yasak listesinde. Peynir de öyle mesela. O yüzden yumurtayı da azalttım.
Pilav makarna en çok tukettiklerim denk geldikçe de ispnak pirasa vb.

Fazlasıyla Süt ve yoğurt tüketiyorum.
Kalsiyum ve magnezyum hapları alıyorum.icim rahat etsin diye yapıyorum. Allah'ın dediği olur elbet
Geçmiş sayfaları okuyunca yaptıklarımız boş gibi düşünüyorum nasipten ötesi yok
İlişki gününü ayarlamakta korkuyorum.

Selamlar biz de bu ay denemeye başladık
Ovulasyona 2 gün var programa göre salı günü doktorum muayene edecek orda net anlaşılır ama ben riske atmamak için bu geceyi değerlendirip bırakacağım. Yarın yumurtlama testi deneyebilirim.

Ben de uzun zamandır magnezyum takviyesi alıyorum. Bir kutu bitirdim.

Bakalım iki erkekten sonra kız bulabilecek miyiz? Gerçi hamile kalacağım da şüpheli ya neyse.

Ovulasyon derken çatlamaya mı iki gün var?

Merhaba kızlar bende bugün reglim bitiyor test sipariş verip bu ay kendimi takip etmek istiyorum hangi testi kullanıyorsunuz ?

Sadece bir gün mü degrrlendirdiniz ovulasyon testi kullanıyorum genelde catlamadan sonrada degerlendirme tabaiye ediliyor iki aydır gebelik olmadı

Sadece bir gün mü degrrlendirdiniz ovulasyon testi kullanıyorum genelde catlamadan sonrada degerlendirme tabaiye ediliyor iki aydır gebelik olmadı
Sadece bir günü,o da çatlamadan yaklaşık 48 saat öncesini değerlendirdim. Erkek olma ihtimalini minimuma indirmek için. Ama eğer gebelik olsun da nasıl olursa olsun diye düşünseydim çatlama günü de dahil test pike yaklaştıktan sonraki her günü değerlendirirdim

Pik günü ve ondan iki öncesini birde bugün değerlendirdik çatlama olmuştur diye düşünüyorum daha ovulasyon yapmadım ama inşallah bu ay tutar yarında değerlendirmek gerekirmi sizce çatlama olduysa birde ilişkiden kaç saat sonra duşa girmek lazım 4 saat geçti ama gidip girmemekte kararsızım

Ben denedim. Şu an 7haftalık hamileyim ama oğlum olacakmış gibi hissediyorum
Benimde sat 12 Şubat bugün geldi ovulasyon testim t çizgisi çok hafif gün olarak 12. Gün henüz anlayamadım belki yumurtlama gerçekleşti siliklesiyorda olabilir hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Bu ay kendimi takip edip önümüzdeki ay düşüneceğim

Kızlar dün basladim ovulasyon testine son adet tarihim 17 Şubat dün geldi testler bugün pikmi olmuş oluyor yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

Ben de sizin gibi yaptım
2 kere ilişki oldu
Ama yumurtlamadan çok önce bıraktım
Şuan adetime 5 gün var

Kızlar yardım edermisiniz bu ay test yaptım ama dün oglen gördüm çift çizgi koyu gece 1 de yaptım gene biraz daha koyuydu az önce gene yaptım siliklesmis yani şimdi catlamami oluyor siliklesince pikten 3 gün oncemi bırakmak gerekiyor yani onu anlamadım

Ben de sizin gibi yaptım
2 kere ilişki oldu
Ama yumurtlamadan çok önce bıraktım
Şuan adetime 5 gün var
Bu arada ben hamileyim Allah nasip ederse
Şuan çok küçük
Bakalım sonuç ne olacak
Ben yumurtlama tarihimi bilmiyorum ancak
Adet bitti 1 gün ara verdik ve 2 gün korunmasız ilişki oldu bir daha da olmadı
Buna göre ne olacak bakalım
Bu arada ben 25 günde bir adet oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…