- 19 Mart 2015
- 47
- 21
- 88
- 35
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.481
TeşekkürlerOcak 2024'te Ay'ın evreleri, Ay Evresi Takvimi
Kızlar ay takvimi olarak bunu kullanıyorum. Saat dilimi ile hangi aya bakmak istiyorsanız üstteki sekmeleri girip bakabilirsiniz
Bencede takvimlere güven olmuyor.Zamanlama ile ph önemli ama tabiki Rabbim neyi nasip ederse .Allah sağlıklı sıhhatli gönlümüze göre evlatlar nasip etsinTeşekkürleryarını degerlendirmeyi düşünüyordum yumurtlamadan 3 gün öncesi diye ama ay terazide yani eril. Hepimiz için hayırlısı olsun. Bir takvim tutsa öbürü tutmuyor.
Hakkınızı helal edin sizin yorumlarınız dan çok faydalaniyorum. Elimizden geleni yapacağız Rabbim neyi uygun görürse hakkımızda hayirliysa o olur insBencede takvimlere güven olmuyor.Zamanlama ile ph önemli ama tabiki Rabbim neyi nasip ederse .Allah sağlıklı sıhhatli gönlümüze göre evlatlar nasip etsin
Helal olsun ne demekHakkınızı helal edin sizin yorumlarınız dan çok faydalaniyorum. Elimizden geleni yapacağız Rabbim neyi uygun görürse hakkımızda hayirliysa o olur insama ins bizim de bir kızımız olur
Merhaba, benim de üç oğlum var. İkisi ikiz. Zamanlamalarıyla ilgili hiçbir fikrim yokSelam kimse yok muuzun zamandır aktif olmamış bu konu ben hortlatayım bari 1 oğlum var ben de kızım olsun istiyorum o yüzden bu aralar buradayım
Ayy hayırlı olsun tebrik ederim.Saglikla kucagina alırsın inşallahMerhaba, benim de üç oğlum var. İkisi ikiz. Zamanlamalarıyla ilgili hiçbir fikrim yokfakat bir de Allah nasip ederse kızım olsun istediğim için geçen ay ovulasyon testi yaptım, yumurta çatlamadan iki gün öncesini değerlendirdim ve şu an hamileyim. Umarım olasılıklara göre benim bebeğim de kızdır
Maşallah Allah gönlünüze göre versinMerhaba, benim de üç oğlum var. İkisi ikiz. Zamanlamalarıyla ilgili hiçbir fikrim yokfakat bir de Allah nasip ederse kızım olsun istediğim için geçen ay ovulasyon testi yaptım, yumurta çatlamadan iki gün öncesini değerlendirdim ve şu an hamileyim. Umarım olasılıklara göre benim bebeğim de kızdır
Hadi inşallah hepimiz buraya hayırlıysa kızımız oluyor diye yazarız.benim reglim biteli 4 gün oldu.Dün ovulasyon testlerine başladım.Bakalim yarından itibaren değerlendirmelere baslayacagim .Cattan önce bıraktığım için tutması zor oluyor inşallah bu ay tutarHayırlı hadi ins. O güzel haberi buraya da yazarsiniz ins.ben bu ayı değerlendiremedim hep bı aksilik oldu. Diğer adetimi bekliyorum şimdi. İns buraya güzel haberleri de yazmak nasip olur.
Bu nasıl oluyor neye bakmamız gerekiyor ve doğruluğu var mı acaba ilk kez görüyorum bilgilendirme yaparmısınızOcak 2024'te Ay'ın evreleri, Ay Evresi Takvimi
Kızlar ay takvimi olarak bunu kullanıyorum. Saat dilimi ile hangi aya bakmak istiyorsanız üstteki sekmeleri girip bakabilirsiniz
Alman forumlarında okuduğum kadarıyla bu ay takvimini kullanıyorlar.Resimde kırmızı halka icinde olan burçlar kızı,mavi halka içinde olan burçlar erkeği simgeliyor.Orada saatler var ayin evresine göre değişiyor.Kiz burçlarının olduğu saatlerde ilişki olunca kız ihtimali yüksek oluyor deniliyor ama tabi kesin bisey degil.Kız bebek icin catlamadan öncesine,ph seviyesi gibi şeylere dikkat etmek lazım.Hepsi sadece ihtimalleri yükseltmek için tabiki Rabbım bilirBu nasıl oluyor neye bakmamız gerekiyor ve doğruluğu var mı acaba ilk kez görüyorum bilgilendirme yaparmısınız
Aa çok ilginç burçlara ilgiliyimdir ama bunu ilk kez duyuyorumAlman forumlarında okuduğum kadarıyla bu ay takvimini kullanıyorlar.Resimde kırmızı halka icinde olan burçlar kızı,mavi halka içinde olan burçlar erkeği simgeliyor.Orada saatler var ayin evresine göre değişiyor.Kiz burçlarının olduğu saatlerde ilişki olunca kız ihtimali yüksek oluyor deniliyor ama tabi kesin bisey degil.Kız bebek icin catlamadan öncesine,ph seviyesi gibi şeylere dikkat etmek lazım.Hepsi sadece ihtimalleri yükseltmek için tabiki Rabbım bilir
Eşim doktor benim, cinsel perhizin önemli olduğunu söyledi sperm kalitesi için.. Açıkçası yumurtlamadan önceki iki güne kadar sık ilişki olmadı. İki kere oldu.Ayy hayırlı olsun tebrik ederim.Saglikla kucagina alırsın inşallahpeki ilişki sıklığınız nasıldı,adetinizden kac gün sonra basladiniz
Tabi yazarım. Umarım Allah kalbimizden geçeni hakkımızda hayırlı eyler ve nesip ederHayırlı hadi ins. O güzel haberi buraya da yazarsiniz ins.ben bu ayı değerlendiremedim hep bı aksilik oldu. Diğer adetimi bekliyorum şimdi. İns buraya güzel haberleri de yazmak nasip olur.
Umarım gönlünüzden geçen olur. Ben de çatlamadan iki gün önce bıraktım. Hamileyim,bakalım cinsiyeti ne.. Umarım kızdırHadi inşallah hepimiz buraya hayırlıysa kızımız oluyor diye yazarız.benim reglim biteli 4 gün oldu.Dün ovulasyon testlerine başladım.Bakalim yarından itibaren değerlendirmelere baslayacagim .Cattan önce bıraktığım için tutması zor oluyor inşallah bu ay tutar
Çatlamadan ne kadar önce bırakıyorsunuz acaba? Ben iki gün önce bıraktım, şu an hamileyim ama bazı kaynaklara göre 4 gün önce bırakılmalıymış kız bebek için. Eşim doktor ve ona göre bu durumda gebe kalmak imkansız gibi bir şey. Tabi istisnalar kaideyi bozmaz diyorHadi inşallah hepimiz buraya hayırlıysa kızımız oluyor diye yazarız.benim reglim biteli 4 gün oldu.Dün ovulasyon testlerine başladım.Bakalim yarından itibaren değerlendirmelere baslayacagim .Cattan önce bıraktığım için tutması zor oluyor inşallah bu ay tutar
Çok teşekkür ederim bu arada.Eşim doktor benim, cinsel perhizin önemli olduğunu söyledi sperm kalitesi için.. Açıkçası yumurtlamadan önceki iki güne kadar sık ilişki olmadı. İki kere oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?