Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Teşekkürler yarını degerlendirmeyi düşünüyordum yumurtlamadan 3 gün öncesi diye ama ay terazide yani eril. Hepimiz için hayırlısı olsun. Bir takvim tutsa öbürü tutmuyor.
Bencede takvimlere güven olmuyor.Zamanlama ile ph önemli ama tabiki Rabbim neyi nasip ederse .Allah sağlıklı sıhhatli gönlümüze göre evlatlar nasip etsin

Bencede takvimlere güven olmuyor.Zamanlama ile ph önemli ama tabiki Rabbim neyi nasip ederse .Allah sağlıklı sıhhatli gönlümüze göre evlatlar nasip etsin
Hakkınızı helal edin sizin yorumlarınız dan çok faydalaniyorum. Elimizden geleni yapacağız Rabbim neyi uygun görürse hakkımızda hayirliysa o olur insama ins bizim de bir kızımız olur

Hakkınızı helal edin sizin yorumlarınız dan çok faydalaniyorum. Elimizden geleni yapacağız Rabbim neyi uygun görürse hakkımızda hayirliysa o olur insama ins bizim de bir kızımız olur
Helal olsun ne demekbakın bakalım ay takviminde kiz günleriniz ne zaman o günleri değerlendirirsiniz artikAminnn Allah herkesin gonlundekilerini kolaylıkla hayirlisiyla versin.Insallah bizde burdan birbirimiza kizlarimizin olacağı günlerin haberini veririz

Selam kimse yok mu uzun zamandır aktif olmamış bu konu ben hortlatayım bari 1 oğlum var ben de kızım olsun istiyorum o yüzden bu aralar buradayım
Merhaba, benim de üç oğlum var. İkisi ikiz. Zamanlamalarıyla ilgili hiçbir fikrim yok fakat bir de Allah nasip ederse kızım olsun istediğim için geçen ay ovulasyon testi yaptım, yumurta çatlamadan iki gün öncesini değerlendirdim ve şu an hamileyim. Umarım olasılıklara göre benim bebeğim de kızdır

Ayy hayırlı olsun tebrik ederim.Saglikla kucagina alırsın inşallah peki ilişki sıklığınız nasıldı,adetinizden kac gün sonra basladiniz

Maşallah Allah gönlünüze göre versin inşallah hepimiz kavuşuruz kızlarımıza

Hayırlı hadi ins. O güzel haberi buraya da yazarsiniz ins. ben bu ayı değerlendiremedim hep bı aksilik oldu. Diğer adetimi bekliyorum şimdi. İns buraya güzel haberleri de yazmak nasip olur.

Hayırlı hadi ins. O güzel haberi buraya da yazarsiniz ins. ben bu ayı değerlendiremedim hep bı aksilik oldu. Diğer adetimi bekliyorum şimdi. İns buraya güzel haberleri de yazmak nasip olur.
Hadi inşallah hepimiz buraya hayırlıysa kızımız oluyor diye yazarız.benim reglim biteli 4 gün oldu.Dün ovulasyon testlerine başladım.Bakalim yarından itibaren değerlendirmelere baslayacagim .Cattan önce bıraktığım için tutması zor oluyor inşallah bu ay tutar

Bu nasıl oluyor neye bakmamız gerekiyor ve doğruluğu var mı acaba ilk kez görüyorum bilgilendirme yaparmısınız
Alman forumlarında okuduğum kadarıyla bu ay takvimini kullanıyorlar.Resimde kırmızı halka icinde olan burçlar kızı,mavi halka içinde olan burçlar erkeği simgeliyor.Orada saatler var ayin evresine göre değişiyor.Kiz burçlarının olduğu saatlerde ilişki olunca kız ihtimali yüksek oluyor deniliyor ama tabi kesin bisey degil.Kız bebek icin catlamadan öncesine,ph seviyesi gibi şeylere dikkat etmek lazım.Hepsi sadece ihtimalleri yükseltmek için tabiki Rabbım bilir

Eklentiler

• Screenshot_20240204-223639_WhatsApp.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 93
Aa çok ilginç burçlara ilgiliyimdir ama bunu ilk kez duyuyorum teşekkür ederim bilgiler için rabbim doğru zamanda sağlıklı sıhhatli ve kolaylıkla versin bir bebek inşallah

Erkek veya kız-cinsiyetin nasıl etkilendiği
Bu soru birçok çifti endişelendiriyor ve en azından çocuklarının cinsiyetini öğrendikleri zaman kadar heyecan verici. Bununla birlikte, bu konuda birçok maceracı söylenti dolaşıyor. Bu sayfada, öncelikle çocuğunuzun cinsiyetini belirlemenize yardımcı olabilecek bilimsel Teorileri tanıtmak istiyoruz.

Bebek isteğinde cinsel ilişki zamanı
Bebek isteğinde cinsiyet etkisi konusundaki en güvenilir Teori, yumurtlama ve doğum günü arasındaki ilişkiye dayanmaktadır. Harvard Üniversitesi'nden Amerikalı bilim adamları Lendran B. Shettls ve David M. tarafından yapılan araştırmalar, bir kızın gebe kalmasından sorumlu olan bir k kromozomuna sahip spermlerin, bir erkek için önemli olan bir Y kromozomuna sahip olanlardan daha uzun yaşadığını ortaya koymuştur. İkincisi daha hızlıdır, ancak bir günden fazla yaşamazlar.

Çalışmalar, Ejakülatta ortalama olarak bir y-kromozomundan daha fazla sperm bulunduğunu ve bu Fazlalığın cinsel ilişki sırasında spermin asidik vajinal ortama girmesiyle azaldığını göstermiştir. Bu durumda, spermler Y Spermlerinden daha uzun süre hayatta kalırlar.

Yumurtlama ne kadar yakın olursa, vajinal sekresyon o kadar alkali olur, bu da bir y – spermi (erkek) ile döllenme olasılığını arttırır. Sonuç olarak: cinsel ilişki yumurtlamadan 2-3 gün önce gerçekleşirse, vajinanın ortamı asidiktir ve bu nedenle sperm hücreleri (kızlar) için özellikle elverişlidir. Cinsel ilişki yumurtlamadan hemen önce veya tam olarak yumurtlama gününde gerçekleşirse, bir çocuğun gebe kalma şansı özellikle iyidir.

Bebek sahibi olmak isteyen bir kız çocuğu varsa, yumurtlamadan 2-4 gün önce cinsel ilişki önerilir. Bu durumda, bir kızı doğuran daha canlı sperm, Fallop tüpünde döllenecek yumurtayı bekleyebilir.

Bebek isteğinde orgazm
Kadın Orgazmının da çocuğun cinsiyeti üzerinde etkisi vardır: Eğer kadın erkekten önce doruğa ulaşırsa, bu durum alkalin bir vajinal ortama neden olur ve bir erkek çocuğu doğurma olasılığı daha yüksektir. Kadın cinsel ilişki sırasında orgazm olmazsa, bir kız için olasılık artar.

Bebek isteğinde cinsel ilişki sıklığı
Bebek isteğinde bir erkek tercih edilirse, y-sperm konsantrasyonunu arttırmak için gebe kalmadan 4-7 gün önce seks yapmamak önemlidir. Yüksek sıcaklıklar ağırlıklı olarak daha küçük ve daha az viskoz Y spermleri için elverişsizdir, bu nedenle erkeklerin cinsel ilişkiden önce bir erkek doğurmak için bebek sahibi olmak istiyorlarsa sıcak banyo yapmamaları ve çok sıkı kıyafetler giymemeleri önerilir.

Bebek sahibi olmak isteyen bir kız çocuğu planlanıyorsa, Shettels'in tavsiyesine göre, cinsel ilişki en iyi şekilde her gün yapılmalıdır – Menstruasyonun son gününden yumurtlamadan 2-4 gün öncesine kadar (yumurtlama). Bu, Ejakülattaki Y Sperminin (genç) azaltılmasını sağlar.

Bebek isteğinde cinsel ilişki pozisyonu
Bebek sahibi olmak isteyen bir oğlanın gebe kalması için, erkeğin kadının Vajinasına arkadan girdiği tergo pozisyonu önerilir, çünkü boşalma serviksin yakınında gerçekleşir.

Eğer bir kız istiyorsanız, Misyoner pozisyonunda cinsel ilişkiye girmelisiniz. Bu pozisyonda, Seminal sıvı hemen servikse ulaşmaz ve spermler asidik ve dolayısıyla K-spermleri (kızlar) için elverişli vajinal ortamla vajinada daha uzun süre hareket eder.

Gebe kalmadan önce kalori alımı bebek isteğinde önemli olabilir
Son zamanlarda, İngiliz bilim adamları 740 hamile kadın üzerinde yapılan bir çalışmada, kadının gebe kalmadan önce yeme alışkanlıklarının bebeğin cinsiyetini belirleyebileceğini gösterdi. Bu nedenle, hamilelikten önce çok miktarda kalori tüketirseniz, bir çocuk için umut edebilirsiniz. Bununla birlikte, düşük kalorili yiyecekler yiyorsanız Veya diyet yapıyorsanız, bebeğinizin kız olması daha olasıdır. Bilim adamlarına göre, günde 180 kalori daha fazla fark yaratabilir - bu bir Muzun kalori değerine eşittir.

Bebek isteğinde partnerle ilişki
Dünyanın önde gelen sanayileşmiş ülkelerinde artık daha az erkek doğuyor. Bilim adamları nedenleri araştırdılar ve annenin hamilelikten önce beslenmesine ek olarak, partnerle olan ilişkinin ve aile durumunun bebeğin cinsiyeti için önemli faktörler olabileceğini keşfettiler. Amerikalı bilim adamı Karen Norberg, 61.000'den fazla aileyi araştıran büyük ölçekli bir araştırmada, istikrarlı bir ilişkinin bir oğul doğurma olasılığını %14 artırdığını buldu. Norberg bunun diğer nedenlerin yanı sıra, ortaklar arasında daha sık cinsel temas ve bunun sonucunda ortaya çıkan hormonal değişikliklerden kaynaklandığını düşünüyor. Görünüşe göre zaten çocuk sahibi olan kadınlar genellikle sağlam bir ortaklıkta olduklarında erkek doğururlar. Bunun evrimde nedenleri olabilir, çünkü burada erkek yavruların yetiştirilmesi daha zor kabul edilir. Bununla birlikte, kadın hamileliği sırasında bekar bir Ebeveynse, bebek isteğinin bir kız çocuğu doğurma olasılığı daha yüksektir.

Bebek isteğinde kadının yaşam koşulları
İngiliz bilim adamları, kadının hayata bakış açısını, bebeğin cinsiyetini etkileyebilecek başka bir faktör olarak görüyorlar. Evrimsel biyologlar bir süredir kriz durumlarında ortalama olarak erkeklerden daha fazla kız doğduğunu gözlemlemişlerdir. Bunu, evrimsel tarih açısından, kadınların kriz durumlarında hayatta kalmak için daha önemli oldukları gerçeğiyle açıklıyorlar, çünkü yavruları doğuruyor ve yetiştiriyorlar. Bununla birlikte, günümüzde belirleyici olabilecek psikolojik faktörlerdir: bir kadın uzun bir yaşam süreceğine inanıyorsa ve Sağlığı ve çevresi hakkında iyimser ise, antropolog Sarah Jones bir erkek çocuğu doğurma olasılığının yüksek olduğunu buldu. Bununla birlikte, kötü yaşam koşulları yaşayan ve çok fazla stres yaşayan kadınlar, ortalama olarak Oğullardan daha fazla kız doğurmaktadır. Bu teori, yoksulluk ve yetersiz beslenme dönemlerinde kadınların oğullarından daha fazla kız doğurma olasılığının istatistiksel olarak yüksek olduğu gelişmekte olan ülkelerde yapılan çok sayıda araştırma ile doğrulanmıştır.

Bebek isteğinde ay takvimi
Ay takvimi genellikle yaşamın günlük alanlarında tavsiye için kullanılır ve bu nedenle Dr. Eugen Jonas gibi bazı doktorlar Ayın farklı evrelerinin de bebeğin isteği ve cinsiyeti üzerinde bir etkisi olduğunu varsaymaktadır. Farklı ay takvimlerinde, yılın hangi günlerinin bir kız veya erkek çocuğu almak için özellikle uygun olduğunu görebilirsiniz. Ancak bu yöntemin bebek isteğinde işe yarayıp yaramadığı tartışmalıdır.

Bebek isteğini etkileyen bir faktör olarak sigara içmek
Çeşitli çalışmalar, sigara içmenin çocuğun cinsiyetini de etkileyebileceğini göstermiştir. Sigara içen kadınlar, sigara içmeyen kadınlara göre ortalama olarak daha fazla erkek doğurmaktadır. Bununla birlikte, nikotinin anne ve doğmamış çocuk üzerindeki zararlı etkilerinin yaygın olarak bilindiğini ve nikotinin doğurganlığı kısıtladığını, böylece belirli bir cinsiyeti getirmek yerine bebek isterken hamileliği engellediğini belirtmek isteriz.

Sonuç olarak, doğmamış bir çocuğun gebe kalması için cinsiyet prognozunun %80-85 olasılıkla yumurtlamanın belirlenmesine bağlı olduğu söylenmelidir. Çoğu durumda, kadın Yumurtlamasını fark etmez. Vakaların sadece %10-15'inde, kadınlar folikül patladığında alt karın bölgesinde kısa bir ağrı hissederler.

Bir yumurtlama testi, verimli günlerin sınırlandırılmasına ve yumurtlamanın tahmin edilmesine yardımcı olur, yani biz de Yumurtlamada cinsiyet tahmini ve bebek isteğiniz konusunda size yardımcı olabiliriz.

Ayy hayırlı olsun tebrik ederim.Saglikla kucagina alırsın inşallah peki ilişki sıklığınız nasıldı,adetinizden kac gün sonra basladiniz
Eşim doktor benim, cinsel perhizin önemli olduğunu söyledi sperm kalitesi için.. Açıkçası yumurtlamadan önceki iki güne kadar sık ilişki olmadı. İki kere oldu.

Tabi yazarım. Umarım Allah kalbimizden geçeni hakkımızda hayırlı eyler ve nesip eder

Umarım gönlünüzden geçen olur. Ben de çatlamadan iki gün önce bıraktım. Hamileyim,bakalım cinsiyeti ne.. Umarım kızdır

Çatlamadan ne kadar önce bırakıyorsunuz acaba? Ben iki gün önce bıraktım, şu an hamileyim ama bazı kaynaklara göre 4 gün önce bırakılmalıymış kız bebek için. Eşim doktor ve ona göre bu durumda gebe kalmak imkansız gibi bir şey. Tabi istisnalar kaideyi bozmaz diyor

Benim de en çok emin olamadigim ilişki günü. Kendi ogullarimdan biliyorum o zaman uygulamada gebelik yüksek yumurtlama günü diye ikisinde de yumurtlama günü hamile kaldım. İkincisi korunmasız tek ilişki yumurtlama günüydü. Bu ayı pas geçtik .cesaret edemedik gelecek ay bakalım hayırlısı ins. Ben diyete devam ediyorum bu arada bol yesillik az et bol süt seklinde. Ekstra olarak kalsiyum ve magnezyum hapı alıyorum.
Kizilcik ozu ve yaban mersini özü aldım ama tabi güvenilir değil onlar pek gıda boyası sırf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…