- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.701
Bu gruba bende dahilim bir oğlum var iyi ki var onu çok seviyorum ama kızıda tatmak isterim tabikiMerhaba bir oğlum var bende bir kızım olsun çok istiyorum
Evet elbette bende aynı şekildeBu gruba bende dahilim bir oğlum var iyi ki var onu çok seviyorum ama kızıda tatmak isterim tabiki
Bi umut işte deniyoruz bakalım oğlumda shettles yöntemini denemiştim ne kadar doğru bilemem tesadüfte olabilir ama tutmuştuEvet elbette bende aynı şekilde
Oğluma aşığım
Ama bir kızımda olsa süper olacak
Ay neymiş ki merak ettimKizlar bir abla var kadın adet olduğun güne bağlı diyor son adet olduğun tarih neyse ona göre kız yada erkek oldu diyor kadın 20 senedir araştırmış nasıl oluyor bilmiyorum ama sorduğum kaç kişinin doğru çıktı bildi yani
Bu kadın adet olduğun günün sayıdan göre planlıyormus mesa ayın 1 de adet oldum veya 2 sinde her günün ayrı bir cinsiyetmis sayıların ama önceki ayın 30 yada 31 mi çekmiş ona göre hesaplıyor bana karışık geliyor ama kadın çocuğukla biliyor ve %95 Garanti veriyor yani çok yüksek bir ihtimal Instagram açmıştı ama kapandı sayfası tiktok da nejla aktay 04 girip bakın istersenizAy neymiş ki merak ettim
Arkadaşınız neye göre hesaplıyor adet döngüne göre nasıl anlayamadım tam olarak merak ettim her tuşa basmak istiyorum bu aşamadaArkadaşım cinsiyet planlaması yapıyo, adet döngüne göre 10 arkadaşıma baktı ve o aylarda hamile kaldıkları takdirde hepsinin sonucu tuttu. Instgrm sayfası var ordan yazmak isterseniz hesap ismini söyleyebilirim
Ay ücretliymiş neyse canı sağolsun da 1 aya öğreniriz herhaldeBu kadın adet olduğun günün sayıdan göre planlıyormus mesa ayın 1 de adet oldum veya 2 sinde her günün ayrı bir cinsiyetmis sayıların ama önceki ayın 30 yada 31 mi çekmiş ona göre hesaplıyor bana karışık geliyor ama kadın çocuğukla biliyor ve %95 Garanti veriyor yani çok yüksek bir ihtimal Instagram açmıştı ama kapandı sayfası tiktok da nejla aktay 04 girip bakın isterseniz
Babanın doğum tarihi annenin doğum tarihi ve son adet gününe göre özel takvim hazırlıyor. Tiktok hesabını paylaştığınız kiside büyük ihtimal aynıArkadaşınız neye göre hesaplıyor adet döngüne göre nasıl anlayamadım tam olarak merak ettim her tuşa basmak istiyorum bu aşamada
Sen hamilemisinAy ücretliymiş neyse canı sağolsun da 1 aya öğreniriz herhalde
14 eylülSon adet tarihiniz nedir peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?