- 22 Ağustos 2024
- 593
- 433
- 18
- 28
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.661
Eğer 5 gün önce bırakmışsan canım çok erken bırakmışsın bence 3 gün önce bırakıp tutmadıysa 2 güne indir öyle dene Allahım hayırlı sağlıklı bir prenses bize de nasip etsin inşaAllahBende geçen ay uğramıştım bu konuya ama çok sessizdi, kendi anladıklarımdan hemen hemen 3,5 güne yakınken bırakmıştım tutmadı
Açıkçası bu ay hiçbir şey düşünmüyor ve planlamıyorum nasip diyelim
Selam kızlar , benim ablamın iki kızı var ikiside geç döllenme oldu sık ilişki ile o da erkek istiyor ama cesaret edemiyor sizce ne yapmalı
Canımm çok teşekkür ediyorumcanım yumurta çatladıktan sonra ilişkiye girmeli
3 buçuk gün önce kadar bırakmıştım olmadıEğer 5 gün önce bırakmışsan canım çok erken bırakmışsın bence 3 gün önce bırakıp tutmadıysa 2 güne indir öyle dene Allahım hayırlı sağlıklı bir prenses bize de nasip etsin inşaAllah
Eki Görüntüle 3470310
takvimim uygulamasında kalp olanlar ilişki günleri canım 16 yumurtam çatladı ovü takibi yaptım 21 korunmalı 22 si tekrar yumurtluyorum dedigim gün korunmasız ilişki oldu işte bugünde tuttu biz ne yaparsak yapalım Rabbimin dedigi oluyor çok şükürsağlıklı olsunda gerisi
Haklısın canım Allahın dediği olurYa aslında evet belki teorilerinde etkisi vardır ama bende tutmadı mesela benim resimde görüldüğü gibi 5 mayıs akşamı bu şekildeydi 2 3 gün pik sürüyor neredeyse 6 mayıs sabahı hala böyleysi ve ilişki oldu 7 mayıs sabahı silikleşmeye başladı yani 24 saat neredeyde bu pik halden sonra bile ilişki oldu artık hani kız olsun değil de tutsun dye yapmışız
Canım sen stres olmuşsundur oda etkiliyo çünkü Allah isteyen herkese nasip etsin inşaAllah üzme canını3 buçuk gün önce kadar bırakmıştım olmadıbilmiyorum canım bu ay hiçbir şey denemiyorum ovulasyonmuş tarihmiş falan nasip hepimiz için
Canım nadir de olsa var evet bi de protein ağırlıklı beslenmesi gerekiyor ilişki öncesi sert kahve içmeleri öneriliyorCanımm çok teşekkür ediyorumçatlama günü ilişkiye girip kızı olanda varmış ama o nasıl oluyor cinsel perhiz mi burda önemli olan ben burayı anlayamadım
Kesinlikleee hem de nasıl, sürekli şu saatte olmalı şu an erken ya da geç kaldık vs regl tarihini bekleyemeden kan testine gitmeler.. sonra neden zorluyorum ki bu kadar dedim saldımCanım sen stres olmuşsundur oda etkiliyo çünkü Allah isteyen herkese nasip etsin inşaAllah üzme canını
Haklısın yöntemlerini değiştir canım ve kendini strese sokacak şeyler yapma zaten Allahın takdiri olucaksa herşey bahaneKesinlikleee hem de nasıl, sürekli şu saatte olmalı şu an erken ya da geç kaldık vs regl tarihini bekleyemeden kan testine gitmeler.. sonra neden zorluyorum ki bu kadar dedim saldım
Sert kahve no o erkek bebek için öneriliyorCanım nadir de olsa var evet bi de protein ağırlıklı beslenmesi gerekiyor ilişki öncesi sert kahve içmeleri öneriliyor
Canım arkadaş erkek için sormuştu ona cevap verdim zatenSert kahve no o erkek bebek için öneriliyor
Vişne suyu kola olmalı
belli oldu mu acabaYok henüz bellii olmadı 12 haftalık söylemedi doktorum oluşmamış dedi 14 te çağırdı
Evet oldu kızımız olacak inşaallahbelli oldu mu acaba
Malesef dusuk yaptim 2 aylikkenMerhaba son durum nedir ? Adet kaç gün geçtikten sonra değeriniz kan da kaçtı
Bu arada eskiden çok aktifmiş burası son yılllarda değil
Bende tahmin alabilir miyim 7 haftalık karından görüntüsüKız gibi Canım 11 12. Haftalarda tekrar atarsın
Tahmin alabilir miyim 7 haftalık karından ultrasonKız
Gönlünce olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?