Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Eğer 5 gün önce bırakmışsan canım çok erken bırakmışsın bence 3 gün önce bırakıp tutmadıysa 2 güne indir öyle dene Allahım hayırlı sağlıklı bir prenses bize de nasip etsin inşaAllah

3 buçuk gün önce kadar bırakmıştım olmadı bilmiyorum canım bu ay hiçbir şey denemiyorum ovulasyonmuş tarihmiş falan nasip hepimiz için

Ya aslında evet belki teorilerinde etkisi vardır ama bende tutmadı mesela benim resimde görüldüğü gibi 5 mayıs akşamı bu şekildeydi 2 3 gün pik sürüyor neredeyse 6 mayıs sabahı hala böyleysi ve ilişki oldu 7 mayıs sabahı silikleşmeye başladı yani 24 saat neredeyde bu pik halden sonra bile ilişki oldu artık hani kız olsun değil de tutsun dye yapmışız

Eklentiler

• Screenshot_20240825_143337_Samsung Internet.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 80

Haklısın canım Allahın dediği olur

Canım sen stres olmuşsundur oda etkiliyo çünkü Allah isteyen herkese nasip etsin inşaAllah üzme canını
Kesinlikleee hem de nasıl, sürekli şu saatte olmalı şu an erken ya da geç kaldık vs regl tarihini bekleyemeden kan testine gitmeler.. sonra neden zorluyorum ki bu kadar dedim saldım

Kesinlikleee hem de nasıl, sürekli şu saatte olmalı şu an erken ya da geç kaldık vs regl tarihini bekleyemeden kan testine gitmeler.. sonra neden zorluyorum ki bu kadar dedim saldım
Haklısın yöntemlerini değiştir canım ve kendini strese sokacak şeyler yapma zaten Allahın takdiri olucaksa herşey bahane

Kizlar iki oğlum var ve 3. Çocuk düşünmeye başladım kızım olsun istiyorum sağlıkla inşallah. ovulasyon takibi için test aldım kullanımıyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum şuan adetimin 1. Günü düzenli adet olurum 28 günde bir nasıl kullanicaz bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum

Selam arkadaşlar, epey bi okudum ve yabancı kaynakları ve makaleleri de araştırdım ama bu ovülasyon takibiyle cinsiyet belirleme işi maalesef ki pek de efektif durmuyor Sanırım tutup tutmaması tamamen tesadüf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…