Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bence olsun canım çünkü silik daha ama ilişkiden önce testi yine yap,garantiye al.en son 20.00 diye biliyorum test saati

Bence olsun canım çünkü silik daha ama ilişkiden önce testi yine yap,garantiye al.en son 20.00 diye biliyorum test saati
Bende öyle düşündüm canim akşam üstü tekrar bir test yapayım yanlı z telefonun ışığından galiba silik çıkmış baya bi koyu c kadar olmasa da t de baya koyu ve ilk defa beklemeden 5 dakika içinde bu kadar belirdi

Bence vajinal dus yapiyorsun bu aksamda olsun yuzeysel olsun. Vajina ustune bosalsin esin. Sende elinle kenarlara siva meniyi. Biraz acik sacik oldu ama risksiz olur. Cunku x ler yumurtaya ulasana kadar oluyorlar cnm. Yinede sen bilirsin.

Aaa ben simdi cok heycanlandim..nisan mayis kiz miydi cinde..ben nisan diyodun kaldi benim..nasip diye bosuna demiyolar
Nisan mayis kiz haziran erkek temmuz kiz agustos erkek eylul kiz. Vallaha banada nedense garip bi huzur geldi stresim gitti sanki ya havada guzel aldim oglani a101 sok bim dolandim. Bayilirim ivir zivir seylere yine doldurdum posetleri geldim. Pek iyi geldi vala.

Hadi gozunaydin cnm kacinci gun bugun? Bence oglen bile yap bi tane. Benim boyle ciksa iki saatte bir yaparim riske girmemek icin.

Canım eşit koyuluk eli kulağında o zaman.aksam 8 gibi yap bakalım koyuluk eşitse ilişki olmasın değilse olur

Kızlar şu çin takvimine nerden bakıyorsunuz.otomatik mı hesaplatiyorsunuz yani dogum tarihi ve ay mı girip hesapliyorsunuz

Hadi gozunaydin cnm kacinci gun bugun? Bence oglen bile yap bi tane. Benim boyle ciksa iki saatte bir yaparim riske girmemek icin.
Sağ ol canım hiç olmucak zannettim ama sonu da yumurtluyorum bugün 15 gün zaten adetime az kaldi akintida baya var riske girmesemmi bilemedim saat 6 gibi tekrar test yapcam resmi atarım yorumlarsiniz ona göre degerlendiririz

Sağ ol canım hiç olmucak zannettim ama sonu da yumurtluyorum bugün 15 gün zaten adetime az kaldi akintida baya var riske girmesemmi bilemedim saat 6 gibi tekrar test yapcam resmi atarım yorumlarsiniz ona göre degerlendiririz
Simdi iyi dusunmek lazim riskede girmemek lazim. Eger aksam koyulasirsa yarin da koyu olsa ertesi gun pic olsa 3 gun once birakmis olursun dunku iliski ile bu da normal bence. Bugun hic riske girmesen daha iyi. Bu ay boyle denersin. Olmazsa onumuzdeki ay koyulasmaya baslayincada iliski olur. Yani bence oyle ama yinede senin icinden ne geciyor canim?

Ama ben dün akşam ilişkiye gir medim en son evelsi akşam olmuştu akşam çok kasiklarim agriyordu akintida baya vardı akşam üstü test yaptığımda baya koyuluk vardı bende riske atmadım bide dizi izlemeye kaldım kocam beni beklerken uyuşmuş

Bursalim 123 valahaa kiz geliyor ya hadi insAllah cok heyecanlandim ben senin adina sanki dunku yeterli gibi 4 gun once kesenler var iliskiyi ve kizlari var. Ay hadi insAllahhh
Canım inşallah beni nasıl mutlu ettin anlatamam inşallah allah Sana da bana da bütün isteyenlere kısmet etsin

O zmn kaba bir hesap yapalim. Diyelim ki bu aksam koyulasti. Yarin aksam da pic oldu yani catladi. 3 gun oncesi icerde sperm olur. Bir sonraki gun koyulasirsa 4 gun oncesi yine icerde sperm olabilir. Pic durumu onemli ne zmn pic olacak bmesela zuleyhanin 2 gun hep koyuyfu sonra pic oldu. Ozlemin koyuldu sonra hmn pic oldu. Sende ne zmn pic oldugunu bilmedigin icin bence korunmaya gec. Eger bu ay 2 gun pic duru ve hamile kalmazsan onumuzdeki ay bu koyulugu goruncede iliski olur. Benim fikrim boyle canim. Yinede en dogdru karari sen vereceksin. İstersen bir oglen istiharesi yap. Belki birsey gorursun. Ne biliyim aklima birsey gelmiyor baska

Ahh ahh en cok merak ettigim soru ya birden catlarsa..cnm kizlar ne dicek bakalim

Oh iyi yapmissin cnm.hav cok guzel evet...senin ne guzelmis bi ay kizsa bi ay erkek..

Sağ ol canım benim sizin fikirleriniz benim için önemli ben de öyle düşündüm işi riske atmak istemiyorum birden çatlar bide bu ay böyle olsun eğer tutmazsa gelecek ay ona göre değerlendiririm bide benim bu ay ilk test kullanisim keşke daha önce kullansayfim bilirdik ne zaman catlucagini eğer tutmasa önümüzdeki ay yapmayı düşünmüyorum çin takvimi erkek çünkü ben çin takvimine inanıyorum bence tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…