- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.441
Aaa ben simdi cok heycanlandim..nisan mayis kiz miydi cinde..ben nisan diyodun kaldi benim..nasip diye bosuna demiyolarHerkese gunaydin canlar
Evet aksam esimle konustuk. Nisan ve mayista deneme yapmaya karar verdik. Hakkimizda hayirlisi olsun insAllah.
Bence olsun canım çünkü silik daha ama ilişkiden önce testi yine yap,garantiye al.en son 20.00 diye biliyorum test saatiKızlar yumurtlamam yaklaştı galiba hiç bu kadar ikinci çizgiyi net görmemiştim sizce yakın mıdır bu akşamda ilişki olsa mi dünden beri kasiklarim agriyodu tahmin etmiştim akintida var yoksa riske girmeden beklesemmi birden catlarsaEki Görüntüle 1972177
Bende öyle düşündüm canim akşam üstü tekrar bir test yapayım yanlı z telefonun ışığından galiba silik çıkmış baya bi koyu c kadar olmasa da t de baya koyu ve ilk defa beklemeden 5 dakika içinde bu kadar belirdiBence olsun canım çünkü silik daha ama ilişkiden önce testi yine yap,garantiye al.en son 20.00 diye biliyorum test saati
Bence vajinal dus yapiyorsun bu aksamda olsun yuzeysel olsun. Vajina ustune bosalsin esin. Sende elinle kenarlara siva meniyi. Biraz acik sacik oldu ama risksiz olur. Cunku x ler yumurtaya ulasana kadar oluyorlar cnm. Yinede sen bilirsin.Kızlar yumurtlamam yaklaştı galiba hiç bu kadar ikinci çizgiyi net görmemiştim sizce yakın mıdır bu akşamda ilişki olsa mi dünden beri kasiklarim agriyodu tahmin etmiştim akintida var yoksa riske girmeden beklesemmi birden catlarsaEki Görüntüle 1972177
Nisan mayis kiz haziran erkek temmuz kiz agustos erkek eylul kiz. Vallaha banada nedense garip bi huzur geldi stresim gitti sanki ya havada guzel aldim oglani a101 sok bim dolandim. Bayilirim ivir zivir seylere yine doldurdum posetleri geldim. Pek iyi geldi vala.Aaa ben simdi cok heycanlandim..nisan mayis kiz miydi cinde..ben nisan diyodun kaldi benim..nasip diye bosuna demiyolar
Hadi gozunaydin cnm kacinci gun bugun? Bence oglen bile yap bi tane. Benim boyle ciksa iki saatte bir yaparim riske girmemek icin.Bende öyle düşündüm canim akşam üstü tekrar bir test yapayım yanlı z telefonun ışığından galiba silik çıkmış baya bi koyu c kadar olmasa da t de baya koyu ve ilk defa beklemeden 5 dakika içinde bu kadar belirdi
Bende öyle düşündüm canim akşam üstü tekrar bir test yapayım yanlı z telefonun ışığından galiba silik çıkmış baya bi koyu c kadar olmasa da t de baya koyu ve ilk defa beklemeden 5 dakika içinde bu kadar belirdi
Bu tabloyu sen mı yaptın canım yoksa hesaplayinca Çinliler kendimi çıkarıyor
Sağ ol canım hiç olmucak zannettim ama sonu da yumurtluyorum bugün 15 gün zaten adetime az kaldi akintida baya var riske girmesemmi bilemedim saat 6 gibi tekrar test yapcam resmi atarım yorumlarsiniz ona göre degerlendiririzHadi gozunaydin cnm kacinci gun bugun? Bence oglen bile yap bi tane. Benim boyle ciksa iki saatte bir yaparim riske girmemek icin.
Simdi iyi dusunmek lazim riskede girmemek lazim. Eger aksam koyulasirsa yarin da koyu olsa ertesi gun pic olsa 3 gun once birakmis olursun dunku iliski ile bu da normal bence. Bugun hic riske girmesen daha iyi. Bu ay boyle denersin. Olmazsa onumuzdeki ay koyulasmaya baslayincada iliski olur. Yani bence oyle ama yinede senin icinden ne geciyor canim?Sağ ol canım hiç olmucak zannettim ama sonu da yumurtluyorum bugün 15 gün zaten adetime az kaldi akintida baya var riske girmesemmi bilemedim saat 6 gibi tekrar test yapcam resmi atarım yorumlarsiniz ona göre degerlendiririz
Canım inşallah beni nasıl mutlu ettin anlatamam inşallah allah Sana da bana da bütün isteyenlere kısmet etsinBursalim 123 valahaa kiz geliyor ya hadi insAllah cok heyecanlandim ben senin adina sanki dunku yeterli gibi 4 gun once kesenler var iliskiyi ve kizlari var. Ay hadi insAllahhh
O zmn kaba bir hesap yapalim. Diyelim ki bu aksam koyulasti. Yarin aksam da pic oldu yani catladi. 3 gun oncesi icerde sperm olur. Bir sonraki gun koyulasirsa 4 gun oncesi yine icerde sperm olabilir. Pic durumu onemli ne zmn pic olacak bmesela zuleyhanin 2 gun hep koyuyfu sonra pic oldu. Ozlemin koyuldu sonra hmn pic oldu. Sende ne zmn pic oldugunu bilmedigin icin bence korunmaya gec. Eger bu ay 2 gun pic duru ve hamile kalmazsan onumuzdeki ay bu koyulugu goruncede iliski olur. Benim fikrim boyle canim. Yinede en dogdru karari sen vereceksin. İstersen bir oglen istiharesi yap. Belki birsey gorursun. Ne biliyim aklima birsey gelmiyor baskaAma ben dün akşam ilişkiye gir medim en son evelsi akşam olmuştu akşam çok kasiklarim agriyordu akintida baya vardı akşam üstü test yaptığımda baya koyuluk vardı bende riske atmadım bide dizi izlemeye kaldım kocam beni beklerken uyuşmuş
Ahh ahh en cok merak ettigim soru ya birden catlarsa..cnm kizlar ne dicek bakalimKızlar yumurtlamam yaklaştı galiba hiç bu kadar ikinci çizgiyi net görmemiştim sizce yakın mıdır bu akşamda ilişki olsa mi dünden beri kasiklarim agriyodu tahmin etmiştim akintida var yoksa riske girmeden beklesemmi birden catlarsaEki Görüntüle 1972177
Oh iyi yapmissin cnm.hav cok guzel evet...senin ne guzelmis bi ay kizsa bi ay erkek..Nisan mayis kiz haziran erkek temmuz kiz agustos erkek eylul kiz. Vallaha banada nedense garip bi huzur geldi stresim gitti sanki ya havada guzel aldim oglani a101 sok bim dolandim. Bayilirim ivir zivir seylere yine doldurdum posetleri geldim. Pek iyi geldi vala.
Sağ ol canım benim sizin fikirleriniz benim için önemli ben de öyle düşündüm işi riske atmak istemiyorum birden çatlar bide bu ay böyle olsun eğer tutmazsa gelecek ay ona göre değerlendiririm bide benim bu ay ilk test kullanisim keşke daha önce kullansayfim bilirdik ne zaman catlucagini eğer tutmasa önümüzdeki ay yapmayı düşünmüyorum çin takvimi erkek çünkü ben çin takvimine inanıyorum bence tutuyoO zmn kaba bir hesap yapalim. Diyelim ki bu aksam koyulasti. Yarin aksam da pic oldu yani catladi. 3 gun oncesi icerde sperm olur. Bir sonraki gun koyulasirsa 4 gun oncesi yine icerde sperm olabilir. Pic durumu onemli ne zmn pic olacak bmesela zuleyhanin 2 gun hep koyuyfu sonra pic oldu. Ozlemin koyuldu sonra hmn pic oldu. Sende ne zmn pic oldugunu bilmedigin icin bence korunmaya gec. Eger bu ay 2 gun pic duru ve hamile kalmazsan onumuzdeki ay bu koyulugu goruncede iliski olur. Benim fikrim boyle canim. Yinede en dogdru karari sen vereceksin. İstersen bir oglen istiharesi yap. Belki birsey gorursun. Ne biliyim aklima birsey gelmiyor baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?