- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.401
Aynen canim resmi gordum aklima bir ruyam geldi. Gecen ay bir ruya gordum kizim olmustu ayni bu bebis gibi bir surat yapisi vardi. Ne tatliydi.Kiyamam...bende aglarim bazen..olsada boyle tatli tatli suslesek
Evet cnm. Bu sefer anlik mesajlar olmuyor. Hep cevap modu oluyor.Bende öyle valla bi giriyorum ooo bisürü msj birikmiss oku oku anca bitiriyorum :)
Cnm yumurtlamaman demek adetten kesilmen demek..oda olmadigina gore...mutluka olur birazdaha sabirIyiyim canı m sen nasılsın benim testlerde hala bi koyulasma yok moralim bozuluyo ama yapacak bi şeyde yok evet canim ben 4 saat şu içmeden duruyorum doğru sonuç versin diye gene de p ozitifi göremedim oruç tutuyormuş gibi düşün ben acaba yumurtlamiyorummu
:)uzun surmedi
Ama cookk tatli bu cimcime...bakinca buyuk ogluna benzettim gozleriniAynen canim resmi gordum aklima bir ruyam geldi. Gecen ay bir ruya gordum kizim olmustu ayni bu bebis gibi bir surat yapisi vardi. Ne tatliydi.
Evet bana da tanidik bir yuz geldi. O yuzden duygulandim. Ayyyy cok heyecanli canim yaa. Ne yapacaksin onumuzdeki ay deneyecek misinAma cookk tatli bu cimcime...bakinca buyuk ogluna benzettim gozlerini
Ovu testi mutlaka kullan cnm..asil duzensiz se ortalama hangi zamanlarda oluyo onu bilmen lazim..9aylik bir oğluşum var. Polikistik over oldugum icin 2seneye yakin tedavi gordum ve Allahin hediyesi oglum geldi. Rabbim hayirli zamanda bir de kız evladi tattirsin bana ve hepimize hayırlısıyla insallah. Ben de 3 ay sonra ikimci bebek calismalarina baslamak istiyorum. Adetim duzensiz oldugu icin yumurta takibi filan yapmam imkansiz benim sanırım :) benim gibi olanlar icin var mi baska öneri
Merhaba canimmmm... Nasilsin? Zulusum ya nisan mayis denesem mi diyorum ne diyorsun? Ya aslinda mayis olsa kis bebesi oluyor oglumda cok zorlandim kisin. Ne diyorsun canimSelammmmm cankuss
Ancak bitirdim ve inanki bugun aklimdan ne gecti biliyo musunWhiteandblue dedim bence yaza beklemez baslar calismalara kalbim mi temizki yahuuu hic sanmiyorum ama biyerlerde kalmis demek temiz kısım
Bende bulamadimmDua sayfasi nerdeymis
Yaz kıs farketmez hayirli saglikli kizlarimiz gelirse bence sen yazdan once dusuncen gibime geliyorCanimmsiinnn
Ya aslinda yazin olsa kis bebegi zor oluyor ama bi yanimda istiyor o kadar umut oluyor ki arkadaslarimiz. Kesin karar veremedim daha ne zaman yumurtlayacagimi da merak ediyorum. Cok kararsizim
Olabilir deeee olmayabilir deeeeYaz kıs farketmez hayirli saglikli kizlarimiz gelirse bence sen yazdan once dusuncen gibime geliyor
İyo geceler canimmBen uyuyayim 6 da kalkcam haydi iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?