Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cnm yumurtlamaman demek adetten kesilmen demek..oda olmadigina gore...mutluka olur birazdaha sabir

Ovu testi mutlaka kullan cnm..asil duzensiz se ortalama hangi zamanlarda oluyo onu bilmen lazim..

Ancak bitirdim ve inanki bugun aklimdan ne gecti biliyo musun Whiteandblue dedim bence yaza beklemez baslar calismalara kalbim mi temizki yahuuu hic sanmiyorum ama biyerlerde kalmis demek temiz kısım
Canimmsiinnn
Ya aslinda yazin olsa kis bebegi zor oluyor ama bi yanimda istiyor o kadar umut oluyor ki arkadaslarimiz. Kesin karar veremedim daha ne zaman yumurtlayacagimi da merak ediyorum. Cok kararsizim

Canimmsiinnn
Ya aslinda yazin olsa kis bebegi zor oluyor ama bi yanimda istiyor o kadar umut oluyor ki arkadaslarimiz. Kesin karar veremedim daha ne zaman yumurtlayacagimi da merak ediyorum. Cok kararsizim
Yaz kıs farketmez hayirli saglikli kizlarimiz gelirse bence sen yazdan once dusuncen gibime geliyor

Yaz kıs farketmez hayirli saglikli kizlarimiz gelirse bence sen yazdan once dusuncen gibime geliyor
Olabilir deeee olmayabilir deeee
Kafamda deli sorular hala. Ya aslinda boylessi cok kotu. Valla bugun kizlarla bulustum hepsi diyor ki ya demet varla yoksun ne oldu? Bahar sendromum var kizlar mazur gorun dedim. Kafam tek noktada dondu resmen. Yapiyim diyorum en azindan olur ya kiz olur ya erkek. Boyle beklemek cok yorucu. Beni yipratiyor gercek anlamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…