- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.421
Yakişir ama degil mi cnmAncak bitirdim ve inanki bugun aklimdan ne gecti biliyo musunWhiteandblue dedim bence yaza beklemez baslar calismalara kalbim mi temizki yahuuu hic sanmiyorum ama biyerlerde kalmis demek temiz kısım
Buay ilk test denemendi cnm..nisan dusunursen kiyaslayacagin 1ayin daha olmayacak. Benim 2.aytest denememde adet tarihi ayniyken cizgi 2 gun one geldi. Senin uzun döngün var biliyorum.en azindan testleri bi gor kiyasla icinde kalmasin.Canimmsiinnn
Ya aslinda yazin olsa kis bebegi zor oluyor ama bi yanimda istiyor o kadar umut oluyor ki arkadaslarimiz. Kesin karar veremedim daha ne zaman yumurtlayacagimi da merak ediyorum. Cok kararsizim
Gunaydinnn canim demetim .. bende ogluma nisanda hamile kalmistim aralik sonu dogdu , ve benim icin zor olmamisti ilk bebis oldugu icin , ikincimde mayista dogdu ozaman zor olmustu cunki buyugum 4.5 yasindaydi ve parka falan cikmak istiyordu ama kucuk disarida hic durmazdi aglardi ve eve hapis olduyduk . Benim acimdan kisa dogum yapip yaza dogru biraz buyumesi daha kolaylik olur diye dusunuyorum hani birde bizim yazlari trye gitme gibi durumlari oldugundan .. kucugumde haziran bebegi onunla ciktik cocuklar parkta falan oynarken sorun olmadi ama tatile falan gidemedik buyukler biraz sikildilar .Merhaba canimmmm... Nasilsin? Zulusum ya nisan mayis denesem mi diyorum ne diyorsun? Ya aslinda mayis olsa kis bebesi oluyor oglumda cok zorlandim kisin. Ne diyorsun canim
Gunaydin canim. Hayirli sabahlar.Gunaydın kızlar,hayırlı sabahlar..
Canim gunaydinnGunaydinnn canim demetim .. bende ogluma nisanda hamile kalmistim aralik sonu dogdu , ve benim icin zor olmamisti ilk bebis oldugu icin , ikincimde mayista dogdu ozaman zor olmustu cunki buyugum 4.5 yasindaydi ve parka falan cikmak istiyordu ama kucuk disarida hic durmazdi aglardi ve eve hapis olduyduk . Benim acimdan kisa dogum yapip yaza dogru biraz buyumesi daha kolaylik olur diye dusunuyorum hani birde bizim yazlari trye gitme gibi durumlari oldugundan .. kucugumde haziran bebegi onunla ciktik cocuklar parkta falan oynarken sorun olmadi ama tatile falan gidemedik buyukler biraz sikildilar .
Kalbini dinle eger icinden cok geliyorsa basla derim canim . Bana kalsa is bulma gibi bi mecburiyetim olmasa hemen bu ayi testlerle geciririp diger ay baslamaya niyetim vardi tabi yine nasib kismet ..
Bende uzuuun suredir uyku eksikligi var. Aslinda 2 de yattim 9 da kalktim yet.esi lazim. Ama kafa dolu olunca butun gun uyusam yetmiyor sanki. Gecte yatitsan erkenden kalkiyor benimkiler. Bende erken yatiriyorumHayirli sabahlar kizlar .. aksam erkenden uykum geldi nedense girdim yattim , sagolsun kucukte sabah 5'te uyandi yatagin icinde oyalibildigim kadar oyaladim , biberon yaptim yatirdim ee tabi beyfendi kendi uyudu ben kaldim , simdide oglumun beslemesini hazirlayip okula gonderecegim . Uykumm varr
Ben buyugu agustos 13 de dogurfum zaten dogana kadar tatilimi yapmistim. Ama haziran olursa evet zor olur. Hakkimizda hayirlisi bakalim tutacak mi?Günaydın canlar bence de yaz bebeginden se kış bebeği daha kolay oluyor büyük oğlum aralık doğumlu kışın zaten bir yere gidilmiyo soğuktan küçük oğlum haziran doğumlu yaz yeni başlamıştı herkez dışarda cıvıl cıvıl gezerken sen evde oturuyorsun çok sıkıcı oluyor ben bilerek kısa denk getirmeye çalışıyorum en azından yaza kadar baya toparlamış olur
Ayy sevilmezmi ya cimcimee olur ay simarik olur ne guzel iki abisi korur kollar onu. Valla kizimiz olursa cok sansli kesinlikle. Bu saatten sonra gelen prenses evin nesesi olur. Benim herhalde esim uzun bi sure ise gitmez.Benim küçük oğlum benden daha cok istiyordur kiz kardeşinin olmasını akşam oturmuş hesap yapıyor kardeşiyle arasında kac yaş olacakmış keşke daha önce olsaymis sabah diyo akşam yatinca dua ettim inşallah bir kiz kardeşim olur diye büyük oğlum hiç istemiyo aralarında çok yaş farkı olacakmış ikiside dışarda bebek görünce çok seviyorlar olsa kim bilir nasıl sevcekler
Gunaydin canım aynen,oğlum ocak sonu doğdu.aman aman kış değildi ama 2015 Şubat'ta Ankara'ya kar yağdı tabi haliyle ben evdeydim eğer hava iyi olsaydı ben cikamayacaktim böylelikle kırkımı da çıkarmış oldum:)) en ideal hamilelik ayı nisan Mayıs/doğum ocak subata denk geliyorGünaydın canlar bence de yaz bebeginden se kış bebeği daha kolay oluyor büyük oğlum aralık doğumlu kışın zaten bir yere gidilmiyo soğuktan küçük oğlum haziran doğumlu yaz yeni başlamıştı herkez dışarda cıvıl cıvıl gezerken sen evde oturuyorsun çok sıkıcı oluyor ben bilerek kısa denk getirmeye çalışıyorum en azından yaza kadar baya toparlamış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?