- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.461
Canim onumuzdeki ay sadece test yap takibe devam et birakma. Ne olur ne olmaz ne kadar cok takip o kadar iyi olur. İnsAllah bu ay tutunur bebisin.Sağ ol canım benim sizin fikirleriniz benim için önemli ben de öyle düşündüm işi riske atmak istemiyorum birden çatlar bide bu ay böyle olsun eğer tutmazsa gelecek ay ona göre değerlendiririm bide benim bu ay ilk test kullanisim keşke daha önce kullansayfim bilirdik ne zaman catlucagini eğer tutmasa önümüzdeki ay yapmayı düşünmüyorum çin takvimi erkek çünkü ben çin takvimine inanıyorum bence tutuyo
Normal takvimdeki yasina dikkat et +1 ekliyor musun cnm? Otomatik dogru hesspliyor. Otomatikte yaziyor bak yasiniza +1 eklendi vs diye. Hangi yil ay dogumlusun cnm hun ay yil yaz bakiyimKizlar benim normal takvimde nisan erkek gosteriyor...otomatikte kiz...rica etsem bikac ay deneyip takvimleri karsilastirirmisiniz?cok ilginccc...
Sen 84 lumusun canim?Sağ ol canım benim sizin fikirleriniz benim için önemli ben de öyle düşündüm işi riske atmak istemiyorum birden çatlar bide bu ay böyle olsun eğer tutmazsa gelecek ay ona göre değerlendiririm bide benim bu ay ilk test kullanisim keşke daha önce kullansayfim bilirdik ne zaman catlucagini eğer tutmasa önümüzdeki ay yapmayı düşünmüyorum çin takvimi erkek çünkü ben çin takvimine inanıyorum bence tutuyo
11 nisan mi canim bat? Eklerim tabikiHanımlar napyrsnz:) bat ne zmnn benim11 benide eklermsnWhiteandblue
Evet cnm 11 nisan iste adet bittignde degrlendrdk ama suan esimle aram kotu yumrtlamayi kacrdm herlde olmck bu ay ümidim yok yani11 nisan mi canim bat? Eklerim tabiki
85 li canim senSen 84 lumusun canim?
Inşallah canı m bebisi m hemen olurda annesini bekletmez olmazsa da testlerle devam et cemCanim onumuzdeki ay sadece test yap takibe devam et birakma. Ne olur ne olmaz ne kadar cok takip o kadar iyi olur. İnsAllah bu ay tutunur bebisin.
Canim gunaydinn
Haklisin cnm. Yaza biraz buyumesi benimde isime gelir aslinda. Aksam esimde deneyelim dedi. Nisan ve mayista deneyecegiz hayirlisi ile. Rabbim yazdiysa olur. Gonlum cok bekleme diyor ve gercekten beklerken ben cok stres oldum. İlac da kullanmak istemiyorum. Kimseye anlatamamak yoruyor beni. Biran once olsun bitsin istiyorum. Sanki gonlume de kiz olacak gibi doguyor hakkimizda hayirlisini nasip etsin Rabbim. Buyuk oglum aksam diyor anne kiz kardesim de gelsin hadi diye.
Allahim gonlune gore versin bitanem .. kusura bakma gec cevap verdim hava okadar harikaydiki hamile olan arkadasimla yuruyuse cikalim dedik derken cafeye gittik kahve ictik ,yeni geldim eve . Testimi yaptim halen negatif ..Canim gunaydinn
Haklisin cnm. Yaza biraz buyumesi benimde isime gelir aslinda. Aksam esimde deneyelim dedi. Nisan ve mayista deneyecegiz hayirlisi ile. Rabbim yazdiysa olur. Gonlum cok bekleme diyor ve gercekten beklerken ben cok stres oldum. İlac da kullanmak istemiyorum. Kimseye anlatamamak yoruyor beni. Biran once olsun bitsin istiyorum. Sanki gonlume de kiz olacak gibi doguyor hakkimizda hayirlisini nasip etsin Rabbim. Buyuk oglum aksam diyor anne kiz kardesim de gelsin hadi diye.
Canim aslinda bende kendimi zor tutuyorum bi annevvel hamile kalmak istiyorum ama ertesi ay belki yaparim , ama acelede etmek istemiyorum acele ettigim zaman hep aksi oluyo benim islerim genelde bu sefer kendimi dizginliyorum yoksa simdiye kadar coktan kaldiydim hamileBende uzuuun suredir uyku eksikligi var. Aslinda 2 de yattim 9 da kalktim yet.esi lazim. Ama kafa dolu olunca butun gun uyusam yetmiyor sanki. Gecte yatitsan erkenden kalkiyor benimkiler. Bende erken yatiriyorum
Ben 84 luyum cnm eylul 1985 li canim sen
Vallaha dusunmek beklemek stresli. Ben ne zmn yumurtlayacagimi merakla bekliyorum.Canim aslinda bende kendimi zor tutuyorum bi annevvel hamile kalmak istiyorum ama ertesi ay belki yaparim , ama acelede etmek istemiyorum acele ettigim zaman hep aksi oluyo benim islerim genelde bu sefer kendimi dizginliyorum yoksa simdiye kadar coktan kaldiydim hamile
Cnm 10 ocak 1983 dogumluyum..benmkinde 2 yas ekliyor ocak oldugum icin..evet bide sen bakarmisin cnmNormal takvimdeki yasina dikkat et +1 ekliyor musun cnm? Otomatik dogru hesspliyor. Otomatikte yaziyor bak yasiniza +1 eklendi vs diye. Hangi yil ay dogumlusun cnm hun ay yil yaz bakiyim
Aynen cnm burda erkek diyor..ama otamatikte kiz..otomatige baktinmi...
Aynen cnm burda erkek diyor..ama otamatikte kiz..otomatige baktinmi...
Sana zahmet otomatikten bakarmisin
Baktim cnm evet otomatik yanlis veriyor. Ben otomatikten hesaplamiyorum ama o yanlis dogru olan bu.Sana zahmet otomatikten bakarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?