Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kizlar herkese merabllar herkese saglikli huzurlu hamillelikler ve dogumlar diliyorum oncelikle..cift yumurta ikizlerine hamileyimm 12+4gunluk fotolarimiz var dun cekildik ama halla cinsiyetlerini ogrenemedim dr haftaya gel dedi bende bi kac topikte paylasmistim bide sizle paylasmak istedim anlayan varsa bana yardim edermi cok merak ediyorumda
biri bu:)
digeride bu tahminleriniz varsa alabilirmiyim

Merhaba canim hosgeldin. Ay ne guzel ikisi de kiz dogdu icime. Rabbim saglikla kavustursun insAllah. Burasi kiz topigi oldugu icin biz herseyi kiza yoruyoruz. Usg den anlamam sadece icime oyle dogdu. Saglikla kavusmaniz dilegimle ..

Cnm bende pek anlamam ama dun gorumcemle hamile yigenimiz hakkinda konusuyoduk...eger gobek deliginin ordaki cikinti dikse erkek asagi dogruysa kordon ve kizdir demisti..seninde 1 resimde dik bi cikinti var gobekte digerinde yok.erkek ve kiz diye yorumluyorum..

Ben de biri kiz digeri erkek gibi yorumladim bilgim yok sadece benzettim unutma cinsiyet belli olunca yaz buraya tekrar hayirli olsun masalllah kuzulara

InsaAllah oyledir cnm yorumun icin tesekurederi

Merhaba canim hosgeldin. Ay ne guzel ikisi de kiz dogdu icime. Rabbim saglikla kavustursun insAllah. Burasi kiz topigi oldugu icin biz herseyi kiza yoruyoruz. Usg den anlamam sadece icime oyle dogdu. Saglikla kavusmaniz dilegimle ..
H.b cnm Rabim hepimizin gonlune gore versin cnm insaAllah benim icinde artik hayirlisi olsun yorumun icin cok tesekurederim

Kizlar bir de tatlandirici varmis aspartam ondan kullanirsan da destekliyomus ph i kiz icin uygunlastiriyomus
Özet olarak; aspartam vücuda girdiğinde kanserojene, nörotoksine (sinir sisteminde tahribata neden olan zehir) ve bir eksitoksine (sinir hücrelerini ölümüne neden olan toksik madde) dönüşüyor.

Bu teoriye de inandım sanirim doğru konuşulanlara gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…