- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.501
Cnm koyulasmamis bugun denesenmi ...ama gece 11 gibi bidaha yap...8 densonra pek yapmayin deniliyo ama sen yap yinede.Kızlar testimi tekrar yaptım oglende ki gibi duruyo koyulasmamis napayim simdi
Merhaba canim hosgeldin. Ay ne guzel ikisi de kiz dogdu icime. Rabbim saglikla kavustursun insAllah. Burasi kiz topigi oldugu icin biz herseyi kiza yoruyoruz. Usg den anlamam sadece icime oyle dogdu. Saglikla kavusmaniz dilegimle ..Kizlar herkese merabllar herkese saglikli huzurlu hamillelikler ve dogumlar diliyorum oncelikle..cift yumurta ikizlerine hamileyimm 12+4gunluk fotolarimiz var dun cekildik ama halla cinsiyetlerini ogrenemedim dr haftaya gel dedi bende bi kac topikte paylasmistim bide sizle paylasmak istedim anlayan varsa bana yardim edermi cok merak ediyorumdabiri bu:) digeride bu tahminleriniz varsa alabilirmiyim
Cnm bende pek anlamam ama dun gorumcemle hamile yigenimiz hakkinda konusuyoduk...eger gobek deliginin ordaki cikinti dikse erkek asagi dogruysa kordon ve kizdir demisti..seninde 1 resimde dik bi cikinti var gobekte digerinde yok.erkek ve kiz diye yorumluyorum..Kizlar herkese merabllar herkese saglikli huzurlu hamillelikler ve dogumlar diliyorum oncelikle..cift yumurta ikizlerine hamileyimm 12+4gunluk fotolarimiz var dun cekildik ama halla cinsiyetlerini ogrenemedim dr haftaya gel dedi bende bi kac topikte paylasmistim bide sizle paylasmak istedim anlayan varsa bana yardim edermi cok merak ediyorumdabiri bu:) digeride bu tahminleriniz varsa alabilirmiyim
Ben de biri kiz digeri erkek gibi yorumladim bilgim yok sadece benzettim unutma cinsiyet belli olunca yaz buraya tekrar hayirli olsun masalllah kuzularaKizlar herkese merabllar herkese saglikli huzurlu hamillelikler ve dogumlar diliyorum oncelikle..cift yumurta ikizlerine hamileyimm 12+4gunluk fotolarimiz var dun cekildik ama halla cinsiyetlerini ogrenemedim dr haftaya gel dedi bende bi kac topikte paylasmistim bide sizle paylasmak istedim anlayan varsa bana yardim edermi cok merak ediyorumdabiri bu:) digeride bu tahminleriniz varsa alabilirmiyim
InsaAllah oyledir cnm haber vericem teyzeleri tesekurederimBen de biri kiz digeri erkek gibi yorumladim bilgim yok sadece benzettim unutma cinsiyet belli olunca yaz buraya tekrar hayirli olsun masalllah kuzulara
InsaAllah oyledir cnm yorumun icin tesekurederiCnm bende pek anlamam ama dun gorumcemle hamile yigenimiz hakkinda konusuyoduk...eger gobek deliginin ordaki cikinti dikse erkek asagi dogruysa kordon ve kizdir demisti..seninde 1 resimde dik bi cikinti var gobekte digerinde yok.erkek ve kiz diye yorumluyorum..
Bati bosver yumurtlamadan kac gun gecti cnmIcimden bisey beni dürtukluyor yarin gebelik testi yap diye ama aklim 28 ini bekle diyorbata cok var 31 mart
H.b cnm Rabim hepimizin gonlune gore versin cnm insaAllah benim icinde artik hayirlisi olsun yorumun icin cok tesekurederimMerhaba canim hosgeldin. Ay ne guzel ikisi de kiz dogdu icime. Rabbim saglikla kavustursun insAllah. Burasi kiz topigi oldugu icin biz herseyi kiza yoruyoruz. Usg den anlamam sadece icime oyle dogdu. Saglikla kavusmaniz dilegimle ..
Unutmuşum neden Çin'e göre yaş 36 oluyor
Özet olarak; aspartam vücuda girdiğinde kanserojene, nörotoksine (sinir sisteminde tahribata neden olan zehir) ve bir eksitoksine (sinir hücrelerini ölümüne neden olan toksik madde) dönüşüyor.Kizlar bir de tatlandirici varmis aspartam ondan kullanirsan da destekliyomus ph i kiz icin uygunlastiriyomus
Dogim ayina gore +1 veya +2 ekleniyor canim.Unutmuşum neden Çin'e göre yaş 36 oluyor
Ailede ikiz var mi? Benim kuzenimin de cift yumurta erkekleri var. Esi tek yumurta ikizi annesi de cift yumurta ikizi.H.b cnm Rabim hepimizin gonlune gore versin cnm insaAllah benim icinde artik hayirlisi olsun yorumun icin cok tesekurederim
Bu teoriye de inandım sanirim doğru konuşulanlara goreSalih bir kimse, yatağa girince; önceİhlâs sûresini okur. (Ya Rabbi bana bir oğul ihsan edersen ismini (Muhammed koyacağım) der. Böyle duâ edenin Allahın izniyle erkek çocuğu olur. Hadis-i şerifte,
(Hanımı hâmile iken, elini onun karnına koyup, "Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yûled, yâ Rabbi bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselâmın hürmetine, Muhammed koydum" derse, bu çocuk erkek olur.)buyuruldu.
Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.
Zaten bizimkiyle ayni canim aslinda 10. Ve 13. Gunler iliski diyor yontem.Bu teoriye de inandım sanirim doğru konuşulanlara gore
Denemeye devamKızlar testimi tekrar yaptım oglende ki gibi duruyo koyulasmamis napayim simdi
Valla cnm benin o kisim biraz karisik ben hic ailemi tanimiyorum...Ailede ikiz var mi? Benim kuzenimin de cift yumurta erkekleri var. Esi tek yumurta ikizi annesi de cift yumurta ikizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?