Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cnm diyete dikkat ediyorum.sut yogurt.muz yemedim..et cok ama cok az 1-2catal..aslinda ben normaldede oyle beslenen bi insanim.peynir cok severim..yatmadan mutlaka ayran iceriz mesela..
Ben her gun et yiyorum yaa koca da oyle o sever etsiz yemez vazgecmez biz zaten cift olarak erkek icin cabalayanlar topiginde olmaliyiz kizim olmasi cok dusuk ihtimallere kaliyor eger kizim olursa tamamen duanin gucuyle Allahin izniyle benim cabam sadece dua konusunda

Yarin 1000 ya evvel okumayi unutmayin 4 cuma ustuste okunacak kiza niyet edin ve okuyun kizlarr bir de cuma gunu 1000 Ya VEliyyü ya Allah 1000 defa cekenin her istedigi kabul olurmus ayrica sabah sanirim sabah namazi arkasina okunabilir 312 ya Rakip esmasi cekilip dau edersek de kabul olur vesile olsun ins

Son düzenleme:
Kizi olanlarin cogu diyet yapmamis canim. O yuzden cok takilmiyorum ben. Zaten diyeti daha cok bayan yapmaliymis. Bol bol sut ve mumkun oldugunca az et bol dondurma..

Sagol cnm vesile olsun herkese...not ettim bende

Topikte herkes namaz kiliyor sanirim. Bir ben kilmiyorum galiba. Kotu hissettim kendimi

Bas sayfaya yapistiedim canim. Allah razi.olsun.

Evet canım,her gün yapıosun ya ovu testini.. Silik çizgi gördüğüm günler ilişki oldu, koyu çizgiyi gördüğüm gün bıraktı.

Beni.
Benim açtığım kız bebek için yöntemler diye bir topic vardı cnm oradaki ilk beyaz sayfa olan çin takvimi

Bi kız bi drkek gibi görüyorum bende hakkında hayirlisu olsun canım . İlk gebeliginmi doğal yollami oldu ikizlerin:)

Cnm yalniz degilsin..ben bi ara kiliyodum 5 vakit 20 li yaslardan beri donem donem surdurdum..bazen kaliyor namazlarim malesef..
Benfe liliyordum 2. Den sonra biraktim. Yine baslamak istiyorum ama cevremdekilerde baslayip birakmak cok gunah oluyor diyor korkuyorumm. Cok gunah isliyorum gibi geliyor. Hatta bu yuzden dualarim kabul olmayacak gibi hissettigim zamanlarda oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…