- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.541
Ben her gun et yiyorum yaa koca da oyle o sever etsiz yemez vazgecmez biz zaten cift olarak erkek icin cabalayanlar topiginde olmaliyiz kizim olmasi cok dusuk ihtimallere kaliyor eger kizim olursa tamamen duanin gucuyle Allahin izniyle benim cabam sadece dua konusundaCnm diyete dikkat ediyorum.sut yogurt.muz yemedim..et cok ama cok az 1-2catal..aslinda ben normaldede oyle beslenen bi insanim.peynir cok severim..yatmadan mutlaka ayran iceriz mesela..
Neyseki 2 gun kalmis cnmovv ben bu bilgiyi vermedim siz de duymafiniz kizlar sagligi bozacaksa gerek yok
14 u catladi yarin 10. Gun ya olmaz zaten ben 26 si yapmaya karar aldim
Kizi olanlarin cogu diyet yapmamis canim. O yuzden cok takilmiyorum ben. Zaten diyeti daha cok bayan yapmaliymis. Bol bol sut ve mumkun oldugunca az et bol dondurma..Ben her gun et yiyorum yaa koca da oyle o sever etsiz yemez vazgecmez biz zaten cift olarak erkek icin cabalayanlar topiginde olmaliyiz kizim olmasi cok dusuk ihtimallere kaliyor eger kizim olursa tamamen duanin gucuyle Allahin izniyle benim cabam sadece dua konusunda
Sagol cnm vesile olsun herkese...not ettim bendeYarin 1000 ya evvel okumayi unutmayin 4 cuma ustuste okunacak kiza niyet edin ve okuyun kizlarrbir de cuma gunu 1000 Ya VEliyyü ya Allah 1000 defa cekenin her istedigi kabul olurmus ayrica sabah sanirim sabah namazi arkasina okunabilir 312 ya Rakip esmasi cekilip dau edersek de kabul olur vesile olsun ins
Topikte herkes namaz kiliyor sanirim. Bir ben kilmiyorum galiba. Kotu hissettim kendimiYarin 1000 ya evvel okumayi unutmayin 4 cuma ustuste okunacak kiza niyet edin ve okuyun kizlarrbir de cuma gunu 1000 Ya VEliyyü ya Allah 1000 defa cekenin her istedigi kabul olurmus ayrica sabah sanirim sabah namazi arkasina okunabilir 312 ya Rakip esmasi cekilip dau edersek de kabul olur vesile olsun ins
Bas sayfaya yapistiedim canim. Allah razi.olsun.Yarin 1000 ya evvel okumayi unutmayin 4 cuma ustuste okunacak kiza niyet edin ve okuyun kizlarrbir de cuma gunu 1000 Ya VEliyyü ya Allah 1000 defa cekenin her istedigi kabul olurmus ayrica sabah sanirim sabah namazi arkasina okunabilir 312 ya Rakip esmasi cekilip dau edersek de kabul olur vesile olsun ins
Evet cnım çünkü koyu kırmızı göründükten 24 saat sonra yumurtlama gerçekleşiyor bu yüzden koyu kırmızı görene kadar ilişki görünce bırakılcakÜçüncü gün mu ovu testinde koyuluğu görmeden önceki gun yani bıraktığın gün yumurtlamadan bir gün önceki gün muydu
Evet canım,her gün yapıosun ya ovu testini.. Silik çizgi gördüğüm günler ilişki oldu, koyu çizgiyi gördüğüm gün bıraktı.Merhaba canım, Rabbim sağlıkla kavuştursun kızına inşAllah. İlk bebeğin mi? Ne güzel bir duygu Rabbim bizede tattırsın tez zamanda inşAllah. eski çin takvimi dediğin bizim bildiğimiz çin takvimi canım? peki ovu testte koyulaşacağını nereden biliyordun takip yaptın mı?
Beni.Merhaba canım, Rabbim sağlıkla kavuştursun kızına inşAllah. İlk bebeğin mi? Ne güzel bir duygu Rabbim bizede tattırsın tez zamanda inşAllah. eski çin takvimi dediğin bizim bildiğimiz çin takvimi canım? peki ovu testte koyulaşacağını nereden biliyordun takip yaptın mı?
Benim açtığım kız bebek için yöntemler diye bir topic vardı cnm oradaki ilk beyaz sayfa olan çin takvimiMerhaba canım, Rabbim sağlıkla kavuştursun kızına inşAllah. İlk bebeğin mi? Ne güzel bir duygu Rabbim bizede tattırsın tez zamanda inşAllah. eski çin takvimi dediğin bizim bildiğimiz çin takvimi canım? peki ovu testte koyulaşacağını nereden biliyordun takip yaptın mı?
Canim sen daha once yumurtlama takibi yaptinmi ilk defa bu aymi deniyorsun ?? Bugun adetin ilk gununden kacinci gunun ?Kızlar testimi tekrar yaptım oglende ki gibi duruyo koyulasmamis napayim simdi
Cnm yalniz degilsin..ben bi ara kiliyodum 5 vakit 20 li yaslardan beri donem donem surdurdum..bazen kaliyor namazlarim malesef..Topikte herkes namaz kiliyor sanirim. Bir ben kilmiyorum galiba. Kotu hissettim kendimi
Burda gercek yasmi baz aliniyo
Cnm bulamadim linkini atarmisin.Beni.
Benim açtığım kız bebek için yöntemler diye bir topic vardı cnm oradaki ilk beyaz sayfa olan çin takvimi
Canim sen daha once yumurtlama takibi yaptinmi ilk defa bu aymi deniyorsun ?? Bugun adetin ilk gununden kacinci gunun ?[/QUOTEyok canı m bu ay ilk defa test yapıyorum bu gün ilk gününden 16 gün zaten 26 günde bazen 25 günde bir oluyo adet zamanım yaklasiyo sence riske girmeyeyimmi bilemedim
Seninle bat aynı canım bende yarın yapmamak için kendimi zor tutuyomIcimden bisey beni dürtukluyor yarin gebelik testi yap diye ama aklim 28 ini bekle diyorbata cok var 31 mart
Bi kız bi drkek gibi görüyorum bende hakkında hayirlisu olsun canım . İlk gebeliginmi doğal yollami oldu ikizlerin:)Kizlar herkese merabllar herkese saglikli huzurlu hamillelikler ve dogumlar diliyorum oncelikle..cift yumurta ikizlerine hamileyimm 12+4gunluk fotolarimiz var dun cekildik ama halla cinsiyetlerini ogrenemedim dr haftaya gel dedi bende bi kac topikte paylasmistim bide sizle paylasmak istedim anlayan varsa bana yardim edermi cok merak ediyorumdabiri bu:) digeride bu tahminleriniz varsa alabilirmiyim
Benfe liliyordum 2. Den sonra biraktim. Yine baslamak istiyorum ama cevremdekilerde baslayip birakmak cok gunah oluyor diyor korkuyorumm. Cok gunah isliyorum gibi geliyor. Hatta bu yuzden dualarim kabul olmayacak gibi hissettigim zamanlarda oluyor.Cnm yalniz degilsin..ben bi ara kiliyodum 5 vakit 20 li yaslardan beri donem donem surdurdum..bazen kaliyor namazlarim malesef..
Papatya sende kesin var gibi geliyor. 2 cikmisti ya sonucun saibeli bence yarin kan yatir.Seninle bat aynı canım bende yarın yapmamak için kendimi zor tutuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?