Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Biri kız biri erkek diye benzettim.soldaki kız sağdaki erkek diye geçti içimden..Sağlıkla alın kucağınıza..Hoşgeldiniz :))

Alinti...

mesela ben bunları biliyorum KIZ bebek isteyen anne adayları ve baba adayları da dahil hamilelik öncesi ve sırasında uyguluyorlar-mışş.....
Günde bir kahve, çay, kakao.
* Maden suları.
* Yumurta ve peynir dışında tüm sütlü besinler, sade yoğurt.
* Tuzsuz ekmek.
* Mayasız ve tuzsuz evde yapılmış unlu mamüller.
* Pilav ve makarna.
* Taze sebzeler.
* Badem, ceviz ve fındık gibi tuzsuz kuru gıdalar.
* Taze meyveler.
* Bal, reçel, tereyağ, baharat.

Icimden bisey beni dürtukluyor yarin gebelik testi yap diye ama aklim 28 ini bekle diyor bata cok var 31 mart
Ayy hadi hayirlisi cnm..
Peynir yokmu ayy bende cok yerim ve yedim amaninnn.:))

Sen naptin cnm uygulayabiliyomusun
Hic dikkat etmedim simdiye kadar. Yarindan itibaren etmeye calisacagim. Bizde et cok tuketilir. Sut yogurt sikinti degilde extra is cikti bana. Sebze cok tuketmez cocuklarda esimde. Hergun kendime ya salata ya da sebze agirlikli haslama yapicam.

Özet olarak; aspartam vücuda girdiğinde kanserojene, nörotoksine (sinir sisteminde tahribata neden olan zehir) ve bir eksitoksine (sinir hücrelerini ölümüne neden olan toksik madde) dönüşüyor.
ovv ben bu bilgiyi vermedim siz de duymafiniz kizlar sagligi bozacaksa gerek yok
Bati bosver yumurtlamadan kac gun gecti cnm
14 u catladi yarin 10. Gun ya olmaz zaten ben 26 si yapmaya karar aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…