- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.521
Biri kız biri erkek diye benzettim.soldaki kız sağdaki erkek diye geçti içimden..Sağlıkla alın kucağınıza..Hoşgeldiniz :))Kizlar herkese merabllar herkese saglikli huzurlu hamillelikler ve dogumlar diliyorum oncelikle..cift yumurta ikizlerine hamileyimm 12+4gunluk fotolarimiz var dun cekildik ama halla cinsiyetlerini ogrenemedim dr haftaya gel dedi bende bi kac topikte paylasmistim bide sizle paylasmak istedim anlayan varsa bana yardim edermi cok merak ediyorumdabiri bu:) digeride bu tahminleriniz varsa alabilirmiyim
Nerden duydun canım..Çaya katılan tatlandırıcı gibi bişey mı kiKizlar bir de tatlandirici varmis aspartam ondan kullanirsan da destekliyomus ph i kiz icin uygunlastiriyomus
Anladim canim . insAllah bi kiz bi erkek olur. Her iki duyguyu da tadmis olursun.Valla cnm benin o kisim biraz karisik ben hic ailemi tanimiyorum...
Cnm diyete dikkat ediyorum.sut yogurt.muz yemedim..et cok ama cok az 1-2catal..aslinda ben normaldede oyle beslenen bi insanim.peynir cok severim..yatmadan mutlaka ayran iceriz mesela..hayatsn diyet yatin mi canim sen?
Ayy hadi hayirlisi cnm..Icimden bisey beni dürtukluyor yarin gebelik testi yap diye ama aklim 28 ini bekle diyorbata cok var 31 mart
Ayy hadi hayirlisi cnm..Icimden bisey beni dürtukluyor yarin gebelik testi yap diye ama aklim 28 ini bekle diyorbata cok var 31 mart
Peynir yokmu ayy bende cok yerim ve yedim amaninnn.:))Alinti...
mesela ben bunları biliyorum KIZ bebek isteyen anne adayları ve baba adayları da dahil hamilelik öncesi ve sırasında uyguluyorlar-mışş.....
Günde bir kahve, çay, kakao.
* Maden suları.
* Yumurta ve peynir dışında tüm sütlü besinler, sade yoğurt.
* Tuzsuz ekmek.
* Mayasız ve tuzsuz evde yapılmış unlu mamüller.
* Pilav ve makarna.
* Taze sebzeler.
* Badem, ceviz ve fındık gibi tuzsuz kuru gıdalar.
* Taze meyveler.
* Bal, reçel, tereyağ, baharat.
Hemen topige ekleyelim arastirip..bi topikte falan mi yazmislar cnm.Kizlar bir de tatlandirici varmis aspartam ondan kullanirsan da destekliyomus ph i kiz icin uygunlastiriyomus
Cnm 1 ocak 26 subat arasi doganlar 2 ekliyor..diger aylar 1 ekliyor..yas hesaplamada oyle yaziyordu.Unutmuşum neden Çin'e göre yaş 36 oluyor
Cnm senin hangi ayBiri kız biri erkek diye benzettim.soldaki kız sağdaki erkek diye geçti içimden..Sağlıkla alın kucağınıza..Hoşgeldiniz :))
Snladim cmmCnm diyete dikkat ediyorum.sut yogurt.muz yemedim..et cok ama cok az 1-2catal..aslinda ben normaldede oyle beslenen bi insanim.peynir cok severim..yatmadan mutlaka ayran iceriz mesela..
Sen naptin cnm uygulayabiliyomusunSnladim cmm
Tercih meselasi canim. Bunun yerine vajinal dusu tervih ederim. Gorumcem dr akrabasina sordu vajinal dusu olur dedi zarari yokmus. Ben onu tercih ederim kimyasaldan ziyade.Demetcim yani ilaci kullanmiyoruz yan etkisi epeyce kotu diyosun
Saol cnm sizlerde insaAllah prenseslerinize kavusursunuz:)Anladim canim . insAllah bi kiz bi erkek olur. Her iki duyguyu da tadmis olursun.
Hic dikkat etmedim simdiye kadar. Yarindan itibaren etmeye calisacagim. Bizde et cok tuketilir. Sut yogurt sikinti degilde extra is cikti bana. Sebze cok tuketmez cocuklarda esimde. Hergun kendime ya salata ya da sebze agirlikli haslama yapicam.Sen naptin cnm uygulayabiliyomusun
İnsAllah cnm saolSaol cnm sizlerde insaAllah prenseslerinize kavusursunuz:)
Cok tesekurederim cnm insaAllah oyledir ama hayirlisi InsaAllah Rabimde sizin gonlunuze gore verir..Biri kız biri erkek diye benzettim.soldaki kız sağdaki erkek diye geçti içimden..Sağlıkla alın kucağınıza..Hoşgeldiniz :))
ovv ben bu bilgiyi vermedim siz de duymafiniz kizlar sagligi bozacaksa gerek yokÖzet olarak; aspartam vücuda girdiğinde kanserojene, nörotoksine (sinir sisteminde tahribata neden olan zehir) ve bir eksitoksine (sinir hücrelerini ölümüne neden olan toksik madde) dönüşüyor.
14 u catladi yarin 10. Gun ya olmaz zaten ben 26 si yapmaya karar aldimBati bosver yumurtlamadan kac gun gecti cnm
Kanda vikar cnm. Kanda 8 idrarda 12 gunde cikiyorovv ben bu bilgiyi vermedim siz de duymafiniz kizlar sagligi bozacaksa gerek yok
14 u catladi yarin 10. Gun ya olmaz zaten ben 26 si yapmaya karar aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?