Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bi kız bi drkek gibi görüyorum bende hakkında hayirlisu olsun canım . İlk gebeliginmi doğal yollami oldu ikizlerin:)
saol cnm tesekurederim.Aslinda 2.gebeligim sayillir ama ilkini 11 haftalikken kalbi durmusstu kan pihtilasmasindan sonra ikizlere hamile kaldim dogal yolla cnm

Bence girme bugun iliskiye eger akintin yumurta aki gibiyse yumurtlama olabilir heran ve bu yumurta aki kivamindaki akinti erkek spermlere daha cok ortam yarati alkali oldugu icin

Kizlarrr benim tansiyon şimdi olctum 8/5 çok düşük dimi oğlanı uyuttum yattığını yerde başımın döndüğünü hissettim,karnım tok ama nedendir.hamilelik degildir

Benfe liliyordum 2. Den sonra biraktim. Yine baslamak istiyorum ama cevremdekilerde baslayip birakmak cok gunah oluyor diyor korkuyorumm. Cok gunah isliyorum gibi geliyor. Hatta bu yuzden dualarim kabul olmayacak gibi hissettigim zamanlarda oluyor.
Yok cnm benim kilip birakinca gunah olmaz..aklina geldiginde o vaktin namazini bile kilsan kılsak borcumuzdan bir vakit eksilir..okadar bagislayici ki Rabbim.

Can
im hayirli olsun bana ikiside erkek gibi geldi

Yok cnm benim kilip birakinca gunah olmaz..aklina geldiginde o vaktin namazini bile kilsan kılsak borcumuzdan bir vakit eksilir..okadar bagislayici ki Rabbim.
Haklisin aslinda canim dedigin gibi o vakti bile kilsak unutmadigimizi bilse Rabbim ne guzel. İnsAllah tez zamanda basliyacagim.

Bence girme bugun iliskiye eger akintin yumurta aki gibiyse yumurtlama olabilir heran ve bu yumurta aki kivamindaki akinti erkek spermlere daha cok ortam yarati alkali oldugu icin
Ve girmemeyi düşünüyor um bi yandan da erken birakcam diye düşünüyorum riske atmakta istemiyorum arastirdigim diğer topiklerdede bazılarında çok koyulasma olmadan da açılma olabiliyomiş akintim bir iki gündür var yumurta akı kıvamında bende ondan korkuyorum birden catlarsa bu ay böyle olsun olmadı diğer aylar ona göre denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…