- 25 Aralık 2015
- 2.697
- 2.507
- 133
- 32
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.561
saol cnm tesekurederim.Aslinda 2.gebeligim sayillir ama ilkini 11 haftalikken kalbi durmusstu kan pihtilasmasindan sonra ikizlere hamile kaldim dogal yolla cnmBi kız bi drkek gibi görüyorum bende hakkında hayirlisu olsun canım . İlk gebeliginmi doğal yollami oldu ikizlerin:)
Bence girme bugun iliskiye eger akintin yumurta aki gibiyse yumurtlama olabilir heran ve bu yumurta aki kivamindaki akinti erkek spermlere daha cok ortam yarati alkali oldugu icinAma ben dün akşam ilişkiye gir medim en son evelsi akşam olmuştu akşam çok kasiklarim agriyordu akintida baya vardı akşam üstü test yaptığımda baya koyuluk vardı bende riske atmadım bide dizi izlemeye kaldım kocam beni beklerken uyuşmuş
Bende kilmiyorumTopikte herkes namaz kiliyor sanirim. Bir ben kilmiyorum galiba. Kotu hissettim kendimi
Bennde 2 ocak 83luyum kizzCnm 10 ocak 1983 dogumluyum..benmkinde 2 yas ekliyor ocak oldugum icin..evet bide sen bakarmisin cnm
Malesef bende ve cok utaniyorumBende kilmiyorum
Hamile kaldığım ay mı? Nisan ama geç döllenme oldugu için Mayıs dedi doktorCnm senin hangi ay
Aslında kılmamız lazım bir ona zaman bulamıyoruz insanoglu olarakMalesef bende ve cok utaniyorum
Yok cnm benim kilip birakinca gunah olmaz..aklina geldiginde o vaktin namazini bile kilsan kılsak borcumuzdan bir vakit eksilir..okadar bagislayici ki Rabbim.Benfe liliyordum 2. Den sonra biraktim. Yine baslamak istiyorum ama cevremdekilerde baslayip birakmak cok gunah oluyor diyor korkuyorumm. Cok gunah isliyorum gibi geliyor. Hatta bu yuzden dualarim kabul olmayacak gibi hissettigim zamanlarda oluyor.
Nedense bana da herkes kiliyor da ben kilmiyorum.gibi geldi niye oyle hissettiysem. Bu konuda kendimi hep aciz hissediyorum.Malesef bende ve cok utaniyorum
im hayirli olsun bana ikiside erkek gibi geldiKizlar herkese merabllar herkese saglikli huzurlu hamillelikler ve dogumlar diliyorum oncelikle..cift yumurta ikizlerine hamileyimm 12+4gunluk fotolarimiz var dun cekildik ama halla cinsiyetlerini ogrenemedim dr haftaya gel dedi bende bi kac topikte paylasmistim bide sizle paylasmak istedim anlayan varsa bana yardim edermi cok merak ediyorumdabiri bu:) digeride bu tahminleriniz varsa alabilirmiyim
Yok kuzum senin dogum tarihin..hani niye 2 ekleniyo demistin yaHamile kaldığım ay mı? Nisan ama geç döllenme oldugu için Mayıs dedi doktor
Aynen bende , hep baslayim diyorum ve oylece kaliyo omurden gidiyo haberimiz yok .Nedense bana da herkes kiliyor da ben kilmiyorum.gibi geldi niye oyle hissettiysem. Bu konuda kendimi hep aciz hissediyorum.
Haklisin aslinda canim dedigin gibi o vakti bile kilsak unutmadigimizi bilse Rabbim ne guzel. İnsAllah tez zamanda basliyacagim.Yok cnm benim kilip birakinca gunah olmaz..aklina geldiginde o vaktin namazini bile kilsan kılsak borcumuzdan bir vakit eksilir..okadar bagislayici ki Rabbim.
Yok kuzum senin dogum tarihin..hani niye 2 ekleniyo demistin yaHamile kaldığım ay mı? Nisan ama geç döllenme oldugu için Mayıs dedi doktor
Nekadar dogru dedin cnmAslında kılmamız lazım bir ona zaman bulamıyoruz insanoglu olarak
Adet oldun mu olacak misin ben adet olunca duser hep.Kizlarrr benim tansiyon şimdi olctum 8/5 çok düşük dimi oğlanı uyuttum yattığını yerde başımın döndüğünü hissettim,karnım tok ama nedendir.hamilelik degildir
Ve girmemeyi düşünüyor um bi yandan da erken birakcam diye düşünüyorum riske atmakta istemiyorum arastirdigim diğer topiklerdede bazılarında çok koyulasma olmadan da açılma olabiliyomiş akintim bir iki gündür var yumurta akı kıvamında bende ondan korkuyorum birden catlarsa bu ay böyle olsun olmadı diğer aylar ona göre denerimBence girme bugun iliskiye eger akintin yumurta aki gibiyse yumurtlama olabilir heran ve bu yumurta aki kivamindaki akinti erkek spermlere daha cok ortam yarati alkali oldugu icin
andirici kullaniyorum zayiflamak amacli tabi .. hahahKizlar bir de tatlandirici varmis aspartam ondan kullanirsan da destekliyomus ph i kiz icin uygunlastiriyomus
Sen boyle hamilelik degildir drgildir derken pat hamile kalirmissin birde..birde minnos kizin olurmus..Kizlarrr benim tansiyon şimdi olctum 8/5 çok düşük dimi oğlanı uyuttum yattığını yerde başımın döndüğünü hissettim,karnım tok ama nedendir.hamilelik degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?