- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.581
andirici kullaniyorum zayiflamak amacli tabi .. hahahKizlar bir de tatlandirici varmis aspartam ondan kullanirsan da destekliyomus ph i kiz icin uygunlastiriyomus
Aynen cnm bencede riske girmeVe girmemeyi düşünüyor um bi yandan da erken birakcam diye düşünüyorum riske atmakta istemiyorum arastirdigim diğer topiklerdede bazılarında çok koyulasma olmadan da açılma olabiliyomiş akintim bir iki gündür var yumurta akı kıvamında bende ondan korkuyorum birden catlarsa bu ay böyle olsun olmadı diğer aylar ona göre denerim
Birakip kilmak veya tersinin tabi kilmadigin icin gunshi olur ama tamamen birakmakta daha gunah tabi ..Nedense bana da herkes kiliyor da ben kilmiyorum.gibi geldi niye oyle hissettiysem. Bu konuda kendimi hep aciz hissediyorum.
Heimiz asagi yukari yasit giviyiz aslibda. Kimi erken evlefi kimi gec. Bende 19.09.84 luyum 3.10.2009 da evlendim.Kızlar bende 13.12.1984 dogumluyum
Sen boyle hamilelik degildir drgildir derken pat hamile kalirmissin birde..birde minnos kizin olurmus..
Synen oyle yap cnm. Ben okudugum her yorumu begeniyorum kaldigim yeri buluyorum boylece.Kizlar cok mesaj birikmis yine sonra okuyup yorum yazscagkm yoksa. Su anki sohbete yetisemiyecrm
Tam zamaninda birakmisin ozaman canim riske girme cunki donusu olmaz o yuzden tutarsa ne hos tutmazsada onumuzdeki ay birlikte takip eder ve calismalara baslarizVe girmemeyi düşünüyor um bi yandan da erken birakcam diye düşünüyorum riske atmakta istemiyorum arastirdigim diğer topiklerdede bazılarında çok koyulasma olmadan da açılma olabiliyomiş akintim bir iki gündür var yumurta akı kıvamında bende ondan korkuyorum birden catlarsa bu ay böyle olsun olmadı diğer aylar ona göre denerim
Kizlarrr benim tansiyon şimdi olctum 8/5 çok düşük dimi oğlanı uyuttum yattığını yerde başımın döndüğünü hissettim,karnım tok ama nedendir.hamilelik degildir
Hımm humm ımmm...Kizlarrr benim tansiyon şimdi olctum 8/5 çok düşük dimi oğlanı uyuttum yattığını yerde başımın döndüğünü hissettim,karnım tok ama nedendir.hamilelik degildir
Kiyamam sana canim benim. Arada oyle saldigimiz okuyor benimde. Aslinda boylw durumlarda hafta sonu bi kacamak cok iyi geliyor. İstanbulda misin nerdesin bilmiyorum ama mesela bi agva turu mis gibi hava ohhh.. İyi gelir. Ben bu hafta kocise soyledim de yer bulabilirse bi gidecegiz. Evden uzaklasmak bi de giderken kuafore gidip bakim yaptirdinmi missler gibi geliyorsun eve.:))) Hiç güleceğim yoktu canım Allah'ım da seni,sizleri güldürsün gönlümüzdekinden yana..Halimi bı görseniz alt dudagim yarık çatlak surekli catlar,üst dudagimda akşam oğlum kafasını çarptı disim dudagimi yardı gece baya kan kaybettim.zaten tıp desen Allah'a emanet ben benmiyim kimim..Oğlanı sabah kalkmadan tutun akşam yatana kadar yükü bende..Kendimi görmüyorum şu ara yani umarım değilimdir hamile..Emin konuşmak istemiyorum çünkü oğlumda da strese bağlamıştır,yani performans olarak iyi değilim su aralar(
Ah canim yaa .. bende bazen oyleyim ama kendimi birakmamaya calisiyorum .. Allahtan hayirli zaten vakti gelmisse tutmustur . Oglun kac yasindaydi canim ?:))) Hiç güleceğim yoktu canım Allah'ım da seni,sizleri güldürsün gönlümüzdekinden yana..Halimi bı görseniz alt dudagim yarık çatlak surekli catlar,üst dudagimda akşam oğlum kafasını çarptı disim dudagimi yardı gece baya kan kaybettim.zaten tıp desen Allah'a emanet ben benmiyim kimim..Oğlanı sabah kalkmadan tutun akşam yatana kadar yükü bende..Kendimi görmüyorum şu ara yani umarım değilimdir hamile..Emin konuşmak istemiyorum çünkü oğlumda da strese bağlamıştır,yani performans olarak iyi değilim su aralar(
Ohh iyisin valla ne guzel .. bizim buralar cok sikici , Allahtan mahallenin hanimlari oluyo cikiyor stresimizi atiyoruz . Bende bazen sac bas salas oluyorum ama toparliyorum geri .. benimde bi tatile ihtiyacim var , yan gelip yatip yemek ev is kaygisindan uzak , ama nerdeee adam calisiyo yuzunu bi sabah bi de aksam goruyoruz cocuklarda ozluyoKiyamam sana canim benim. Arada oyle saldigimiz okuyor benimde. Aslinda boylw durumlarda hafta sonu bi kacamak cok iyi geliyor. İstanbulda misin nerdesin bilmiyorum ama mesela bi agva turu mis gibi hava ohhh.. İyi gelir. Ben bu hafta kocise soyledim de yer bulabilirse bi gidecegiz. Evden uzaklasmak bi de giderken kuafore gidip bakim yaptirdinmi missler gibi geliyorsun eve.
Ben 2004'te temmuz 11'de evlendim hey gidi yillar gecti gitti ..Heimiz asagi yukari yasit giviyiz aslibda. Kimi erken evlefi kimi gec. Bende 19.09.84 luyum 3.10.2009 da evlendim.
Calisinca zor cnm. Benimki haftasonu evde. Ben cok severim haftasonularini. Her zmn degil de yazin kacamaklar cok olur bizde. Kisin ev modundayiz. Cocuklarada degisiklik oluyor. İstanbulda inan hava yok yaa her yer is kukurt pislik yuvasi. Bina bina bina nefes almaya yer yok. Az paramiz olsa silivride ev yaptirmak istiyoruz. Miss gibi bi de hayvan bakariz orda oyyyyOhh iyisin valla ne guzel .. bizim buralar cok sikici , Allahtan mahallenin hanimlari oluyo cikiyor stresimizi atiyoruz . Bende bazen sac bas salas oluyorum ama toparliyorum geri .. benimde bi tatile ihtiyacim var , yan gelip yatip yemek ev is kaygisindan uzak , ama nerdeee adam calisiyo yuzunu bi sabah bi de aksam goruyoruz cocuklarda ozluyo
21 yasinda mi evlendin bacim? Erken olmus biraz yaa.. Buyuk oglan kac yasindaBen 2004'te temmuz 11'de evlendim hey gidi yillar gecti gitti ..
Ya eski topikte demistim eskiler derler azgin kadinin kizi olur diye hatta meleklerim farkli anladi. Duzelttim.hmn anlamini. Azgin kadin deyince sik iliski isteyen. Bu durumda kadin orgazm olacak yani bir yerde de olmayacak diyor sasirdikKizlar kizi olan herkese caktirmadan soruyorum bana dogur diyorlar bende kizlari nasil yaptiniz tiyo verin diyorum hepside sik iliski diyo iyimi .. bu kiz analari hep azginmi ne
Beraber yaparız beraber de tutarsa ne iyi olur kızlarımız beraber doğar burdan haberlerini paylasirizTam zamaninda birakmisin ozaman canim riske girme cunki donusu olmaz o yuzden tutarsa ne hos tutmazsada onumuzdeki ay birlikte takip eder ve calismalara baslariz
Istanbul yasanilacak degil sadece gezilecek bi yer diye cok duyuyorum . Bizimkide hafta sonlari gec aciyo dukkani o yuzden oglanlar yapisiyo hadi baba biseyler yapalim diye bana firsat kalmiyo malesef..Calisinca zor cnm. Benimki haftasonu evde. Ben cok severim haftasonularini. Her zmn degil de yazin kacamaklar cok olur bizde. Kisin ev modundayiz. Cocuklarada degisiklik oluyor. İstanbulda inan hava yok yaa her yer is kukurt pislik yuvasi. Bina bina bina nefes almaya yer yok. Az paramiz olsa silivride ev yaptirmak istiyoruz. Miss gibi bi de hayvan bakariz orda oyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?