- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.621
İste dogruluk payi yok cnm ondan. Zaten iki secenek var iki cocuktan biri tutmasi normal. Takilma ona sen bosverKizlar birdemetumut un dogum tarihiyle bakarken sunu gordum..onda benimki gibi hamile kaldiginizda 35 yas demiyo benim hepsinde diyor...simdi soyle normalde ocak dogumlu oldugum icin 2 yas ekliyorum..ama niye altta ayrica 35 cikiyo..
Aynen canim iste birde su isin aini bilsekBence ondan diyolar sık sık kocayi dürtuklucen isin sirri buaman yumurtlama oncesi sonrasi aman erkek sperm ölmus kalmis dusunmucen
Bilseydik kacinci ayetiKizlar nette enam suresini ararken bi sayfa buldum .
Mulk suresinin bi ayeti varmis kacinciydi hatirlamiyorumda, onu bi kagida arapcadan yazip 7 kere okunur , niyet sorulursa ve yastiginin altina koyup sagina donup yatilirsa cevap aliniyormus bi cok kiside yazmis faydasini gorduk diye ???
Ben de bazen nazar etcem diye korkuyorumAy evet yaa super olur .., bugun oglumun kresine iki ikiz kiz baslamis tek yumurta ikizleri okadar tatlilardiki bayildim , zaten artik kiz cocuk gormeyim ayilip bayiliyorum yaa gozum kaliyo resmen kizlarda ..
14uncu ayetiBilseydik kacinci ayeti
Sagol cnm adin neydi buarada soylemek istersen biraz once adini yazamadim ..14uncu ayeti
Canim ozelden yazayim kizlar sizlerin bilmesinde sakinca yok ama pinpirikliyim ben biraz acik yazmayim ozelden yazayim mazur gorun olur muSagol cnm adin neydi buarada soylemek istersen biraz once adini yazamadim ..
Ayyy ne guzel sik sik gorusursunuz iste.Bizde birdemetumutla ayni sehirde hatta 15 dk mesafedeyiz..ayni ilde olsak gorussek ne kaynatirdik degil mi?cnmm sıkılinca bana gelsene 2 den sonra evdeyim h.ici.basimin ustunde yerin var..benimki top hastasi oynarlar.
Evet canim harikaydi valla kuzenimlerle birlkte gittik cok eylendikİyi bir otelse otel candir yaa.. Yemek onunde oda servisi kapinda ohhh daha ne olsun.
hayirli geceler canim .Bugun erken yatacagim. Cumleten hayirli geceler arkadaslar.birde goguslerimin ucu sizliyor yakinmi yumurtlama acaba 10. Gunum bitti bugun.
Kiz bu takvimd guvenmiyorum ben
Iyi gcler cnmBugun erken yatacagim. Cumleten hayirli geceler arkadaslar.birde goguslerimin ucu sizliyor yakinmi yumurtlama acaba 10. Gunum bitti bugun.
Bende hic guvenmiyodum..taki ruyamda erkek gorene kdr..:)Kiz bu takvimd guvenmiyorum ben
Bi bakip bulmaya calisiyim cnmBilseydik kacinci ayeti
Ne sekilde niyet ediyorsun canim sen istihare yapakenBende hic guvenmiyodum..taki ruyamda erkek gorene kdr..:)
Evet bende hep masaAllah diyorum valla ama icim gidiyo yaaaBen de bazen nazar etcem diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?