Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Beraber yaparız beraber de tutarsa ne iyi olur kızlarımız beraber doğar burdan haberlerini paylasiriz
Ay evet yaa super olur .., bugun oglumun kresine iki ikiz kiz baslamis tek yumurta ikizleri okadar tatlilardiki bayildim , zaten artik kiz cocuk gormeyim ayilip bayiliyorum yaa gozum kaliyo resmen kizlarda ..

Kizlar nette enam suresini ararken bi sayfa buldum .
Mulk suresinin bi ayeti varmis kacinciydi hatirlamiyorumda, onu bi kagida arapcadan yazip 7 kere okunur , niyet sorulursa ve yastiginin altina koyup sagina donup yatilirsa cevap aliniyormus bi cok kiside yazmis faydasini gorduk diye ???

Ya eski topikte demistim eskiler derler azgin kadinin kizi olur diye hatta meleklerim farkli anladi. Duzelttim.hmn anlamini. Azgin kadin deyince sik iliski isteyen. Bu durumda kadin orgazm olacak yani bir yerde de olmayacak diyor sasirdik
Dogruluk pati vardir bence ..
orgazm meselesinde ben de ikilemdeyim kimi diyo orgazm olacan kimi diuo olmiyacan karar verin yani

Bizde bursad a yaşıyorum daha önce merkezde oturuyordum çok kalabalık iç içe evlerin olduğu bir semtti bizde ordaki evimizi sattık şehirden daha uzakta bir ev aldık çok kalabalık ortamları iyi olmuyor bizde yazın hiç evde durnayiz her hafta sonu pikniğe denize çok gideriz daha şimdiden eşim ağustos ayı için tatil planı yapiyo eşim benden daha hevesli ben evde mutlu olanlar danım bide benim kendime ait dükkanın vardı sattım bir ay önce ondan gezmeyi etkiliyor du bu yaz kim tutar bizi eşim diyo bu yaz çocuk yapmicaktik bol bol.gezcektik bence çocuk gezmeye engel değil hem doğan akadar gezeriz

Denemeye korkarim ama deneyenleri okurum

Tabi cnm senin cocuklar buyuk ufakla bile gezerdiniz rahat yani. Ne guzel Rabbim bizede nasip etsin su sehirdrn kurtulmayi. İstanbuldan nefffreet ediyorum. Ailem alanyada yasiyor okullar kapaniyor biz direk annemlere. Temmuz sonu donuyoruz anca. Agustosta cekilmiyo orasi.

Harikasin cnm deneyelim..yalniz bugun arkadas yazmisti bunuda yastiga konma degilde..sayi verdi sukadar okuyun diye..ama ismini unuttum ayy adimizla konussak iste iydi.

Beraber yaparız beraber de tutarsa ne iyi olur kızlarımız beraber doğar burdan haberlerini paylasiriz
Ayy ne guxel olur yaa insAllahhh
Ay canim gurbetlik cok zor ya Allah yardimciniz olsun.

Ne guzel canim gezip tozmak iyi oluyo ailecek . Dukkaninda ne is yapiyordun canim ? Bencede bebis engel olmaz aslinda ayakladiktan sonra daha zor olabiliyo ama besikte hicbisry olmaz gezersiniz ..
ben esime yalvarirdim nolur hotele gidelim cocuklarla bak cok eylenceli olur diye .2015'tearabayla izne gitmeye karar verdik , oglum cok istrar etti babasina tatil yerine gidelim nolur diye , esim sevmez di aslinda taki oglumuza kiyamadi tamam dedi. Arabayla yol uzun tabi geze geze gittik alanyada hotel rezervayonu yaptirdik , girerken cocuklar havuzlari gorunce heyecandan oleceklerdi gunlerce yol gittik kokmustuk artik. Esim dedi ben sadece sizin icin geldim yoksa direk sivasa surerdim dedi . Ayni gunun aksami biz bunca zaman bosa gelmemisiz supermis diye bayildi . Simdi bizden cok o istiyo

İyi bir otelse otel candir yaa.. Yemek onunde oda servisi kapinda ohhh daha ne olsun.

Kizlar birdemetumut un dogum tarihiyle bakarken sunu gordum..onda benimki gibi hamile kaldiginizda 35 yas demiyo benim hepsinde diyor...simdi soyle normalde ocak dogumlu oldugum icin 2 yas ekliyorum..ama niye altta ayrica 35 cikiyo..

Kizlar kizi olan herkese caktirmadan soruyorum bana dogur diyorlar bende kizlari nasil yaptiniz tiyo verin diyorum hepside sik iliski diyo iyimi .. bu kiz analari hep azginmi ne
Bence ondan diyolar sık sık kocayi dürtuklucen isin sirri bu aman yumurtlama oncesi sonrasi aman erkek sperm ölmus kalmis dusunmucen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…