- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.601
Ay evet yaa super olur .., bugun oglumun kresine iki ikiz kiz baslamis tek yumurta ikizleri okadar tatlilardiki bayildim , zaten artik kiz cocuk gormeyim ayilip bayiliyorum yaa gozum kaliyo resmen kizlarda ..Beraber yaparız beraber de tutarsa ne iyi olur kızlarımız beraber doğar burdan haberlerini paylasiriz
Cnm senin otomatikle normali ayni..gerci bikac ay bakabildim..ama bisey farkettim..resim aticam..Kızlar bende 13.12.1984 dogumluyum
Dogruluk pati vardir bence ..Ya eski topikte demistim eskiler derler azgin kadinin kizi olur diye hatta meleklerim farkli anladi. Duzelttim.hmn anlamini. Azgin kadin deyince sik iliski isteyen. Bu durumda kadin orgazm olacak yani bir yerde de olmayacak diyor sasirdik
Hiç bir uygulama yapmadım canım hamile kaldığïm ay tutmasaydı ovülasyon testlerine başlıcaktım yalnız çok dua ettim şükürler olsun nasip olduB beyaz_melek46 canim tebrikler. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Kiz icin neler uyguladin bizede anlatir misin?
Hadi gelin hep birlikte nisanda yapalim kizlari . Gaza geldimYa ben acayip mutluyum suan biran once vakit gecsin nisan gelsin deniyim kavusayim kizima istiyorum Rabbimin izniyle insAllah.
Denemeye korkarim ama deneyenleri okurumKizlar nette enam suresini ararken bi sayfa buldum .
Mulk suresinin bi ayeti varmis kacinciydi hatirlamiyorumda, onu bi kagida arapcadan yazip 7 kere okunur , niyet sorulursa ve yastiginin altina koyup sagina donup yatilirsa cevap aliniyormus bi cok kiside yazmis faydasini gorduk diye ???
Tabi cnm senin cocuklar buyuk ufakla bile gezerdiniz rahat yani. Ne guzel Rabbim bizede nasip etsin su sehirdrn kurtulmayi. İstanbuldan nefffreet ediyorum. Ailem alanyada yasiyor okullar kapaniyor biz direk annemlere. Temmuz sonu donuyoruz anca. Agustosta cekilmiyo orasi.Bizde bursad a yaşıyorum daha önce merkezde oturuyordum çok kalabalık iç içe evlerin olduğu bir semtti bizde ordaki evimizi sattık şehirden daha uzakta bir ev aldık çok kalabalık ortamları iyi olmuyor bizde yazın hiç evde durnayiz her hafta sonu pikniğe denize çok gideriz daha şimdiden eşim ağustos ayı için tatil planı yapiyo eşim benden daha hevesli ben evde mutlu olanlar danım bide benim kendime ait dükkanın vardı sattım bir ay önce ondan gezmeyi etkiliyor du bu yaz kim tutar bizi eşim diyo bu yaz çocuk yapmicaktik bol bol.gezcektik bence çocuk gezmeye engel değil hem doğan akadar gezeriz
Vallaha yapalim yani deneyelim en azindan kim tutarsaHadi gelin hep birlikte nisanda yapalim kizlari . Gaza geldim
Harikasin cnm deneyelim..yalniz bugun arkadas yazmisti bunuda yastiga konma degilde..sayi verdi sukadar okuyun diye..ama ismini unuttum ayy adimizla konussak iste iydi.Kizlar nette enam suresini ararken bi sayfa buldum .
Mulk suresinin bi ayeti varmis kacinciydi hatirlamiyorumda, onu bi kagida arapcadan yazip 7 kere okunur , niyet sorulursa ve yastiginin altina koyup sagina donup yatilirsa cevap aliniyormus bi cok kiside yazmis faydasini gorduk diye ???
Ayy ne guxel olur yaa insAllahhhBeraber yaparız beraber de tutarsa ne iyi olur kızlarımız beraber doğar burdan haberlerini paylasiriz
Ay canim gurbetlik cok zor ya Allah yardimciniz olsun.Istanbul yasanilacak degil sadece gezilecek bi yer diye cok duyuyorum . Bizimkide hafta sonlari gec aciyo dukkani o yuzden oglanlar yapisiyo hadi baba biseyler yapalim diye bana firsat kalmiyo malesef..
Valla oyle imkaniniz varsa yaptirin ne guzel dogayla ic ice .. istanbulda binalar arasinda yasamak kotu olsa gerek ..
bizim buralar yazin yemyesil oluyo dogasi cok guzel ama havasi yok , yazi belli degil kisi belli degil . Hava bir gun iyise 10 gun kitu geciyo , hele birde memlekete gidilmezse tsm bunalim ..
Masallah ne guzel canim. Rabbim bizede nasip etsin bu guzel duyguyu. Kacinci cocuk canim senin?Hiç bir uygulama yapmadım canım hamile kaldığïm ay tutmasaydı ovülasyon testlerine başlıcaktım yalnız çok dua ettim şükürler olsun nasip oldu
Ne guzel canim gezip tozmak iyi oluyo ailecek . Dukkaninda ne is yapiyordun canim ? Bencede bebis engel olmaz aslinda ayakladiktan sonra daha zor olabiliyo ama besikte hicbisry olmaz gezersiniz ..Bizde bursad a yaşıyorum daha önce merkezde oturuyordum çok kalabalık iç içe evlerin olduğu bir semtti bizde ordaki evimizi sattık şehirden daha uzakta bir ev aldık çok kalabalık ortamları iyi olmuyor bizde yazın hiç evde durnayiz her hafta sonu pikniğe denize çok gideriz daha şimdiden eşim ağustos ayı için tatil planı yapiyo eşim benden daha hevesli ben evde mutlu olanlar danım bide benim kendime ait dükkanın vardı sattım bir ay önce ondan gezmeyi etkiliyor du bu yaz kim tutar bizi eşim diyo bu yaz çocuk yapmicaktik bol bol.gezcektik bence çocuk gezmeye engel değil hem doğan akadar gezeriz
İyi bir otelse otel candir yaa.. Yemek onunde oda servisi kapinda ohhh daha ne olsun.Ne guzel canim gezip tozmak iyi oluyo ailecek . Dukkaninda ne is yapiyordun canim ? Bencede bebis engel olmaz aslinda ayakladiktan sonra daha zor olabiliyo ama besikte hicbisry olmaz gezersiniz ..
ben esime yalvarirdim nolur hotele gidelim cocuklarla bak cok eylenceli olur diye .2015'tearabayla izne gitmeye karar verdik , oglum cok istrar etti babasina tatil yerine gidelim nolur diye , esim sevmez di aslinda taki oglumuza kiyamadi tamam dedi. Arabayla yol uzun tabi geze geze gittik alanyada hotel rezervayonu yaptirdik , girerken cocuklar havuzlari gorunce heyecandan oleceklerdi gunlerce yol gittik kokmustuk artik. Esim dedi ben sadece sizin icin geldim yoksa direk sivasa surerdim dedi . Ayni gunun aksami biz bunca zaman bosa gelmemisiz supermis diye bayildi . Simdi bizden cok o istiyo
Amin canim evet , benim icin degil okadar ben dogma buyume burdayim ama sonradan gelene zor oluyo alismasi .. ama memleketimi öz vatanimi cok seviyorum . Turk olmakla gurur duyuyorumAyy ne guxel olur yaa insAllahhh
Ay canim gurbetlik cok zor ya Allah yardimciniz olsun.
Tesekurederim cnm bakalim cogunluk bi kiz bi erkek dedi kimi 2side kiz dedi veya erkek bakalim ne cikcak artik:))Can
im hayirli olsun bana ikiside erkek gibi geldi
Bence ondan diyolar sık sık kocayi dürtuklucen isin sirri buKizlar kizi olan herkese caktirmadan soruyorum bana dogur diyorlar bende kizlari nasil yaptiniz tiyo verin diyorum hepside sik iliski diyo iyimi .. bu kiz analari hep azginmi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?