Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Tuhafiye dükkanı canim yün bebek kıyafet i iç çamaşır o tarz şeyler satıyo dün 7 sene yaptım artık çok sikılmıstım en zor iş bayanlarla uğraşmak çok sıkıntılı insanlar geliyordu aslında işlerim de iyidi ben ondan dolayı bebek olayını hep erteledim yok sa şimdiye kadar çoktan yapardım anne çalışınca bebek yapması bakması zor oluyo şimdi evdeyim bebek buyutcez inşallah

Benim adet sancisi gibi bi agrim var ya tam olarak kasik batmasi degil tam olarak bel agrisi degil ama pek de iyi degilim dun de bugun de gecen iki ayda da oyleydim hamilelik degilse enfeksiyon da agri yapar demi kizlar ya degisik bi agri

Gunaydin kizlar hayirli bereketli cumalar.
sessizcekimsesizce canim benim saka yaptim olabilir insan bazen herkesinde bilmesini istemiyo haklisin .
Ne guzel kendi isinin basindaymisin ama dedigin gibi zor oluyo. Herkesi memnun etmekte zor .

Benim adet sancisi gibi bi agrim var ya tam olarak kasik batmasi degil tam olarak bel agrisi degil ama pek de iyi degilim dun de bugun de gecen iki ayda da oyleydim hamilelik degilse enfeksiyon da agri yapar demi kizlar ya degisik bi agri
Acaba yerlesme olduda onun sikintisimi? Enfeksiyon olsa agri surekli devam eder ve artar diye diye dusunuyorum

Kizlarrr benim tansiyon şimdi olctum 8/5 çok düşük dimi oğlanı uyuttum yattığını yerde başımın döndüğünü hissettim,karnım tok ama nedendir.hamilelik degildir
Bende acilde olcturdum 11e4 tu düşük dediler gebelik varmı dedi yok dedim olabilir yani sendede

Duadan başka yöntem yok kızlar cinsiyet icin Ama en olmadı eşinize rica edin, kız cinsiyetindeki kromozomu göndersin zira aslinda cinsiyeti belirleyen erkekten gelen kromozom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…