- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.641
Aaaaaaa olmadi kiz bak simdi ismim devlet sirrimiCanim ozelden yazayim kizlar sizlerin bilmesinde sakinca yok ama pinpirikliyim ben biraz acik yazmayim ozelden yazayim mazur gorun olur mu
Cnm yeni gordum kusura bakma..ben erkek bebek gordugumde Rabbim nisan ayinda bir evlat sahibi olmayi dusunuyoruz hayir midir benim gonlume düsür bana bir isaret ver Yarabbim diye dua etmistimNe sekilde niyet ediyorsun canim sen istihare yapaken
Tamda ben okuyup yastigin altina koycaktim cnm sagolasin..Bak canim bu sekilde yapanlarda olmus resim atiyorum
Tuhafiye dükkanı canim yün bebek kıyafet i iç çamaşır o tarz şeyler satıyo dün 7 sene yaptım artık çok sikılmıstım en zor iş bayanlarla uğraşmak çok sıkıntılı insanlar geliyordu aslında işlerim de iyidi ben ondan dolayı bebek olayını hep erteledim yok sa şimdiye kadar çoktan yapardım anne çalışınca bebek yapması bakması zor oluyo şimdi evdeyim bebek buyutcez inşallahNe guzel canim gezip tozmak iyi oluyo ailecek . Dukkaninda ne is yapiyordun canim ? Bencede bebis engel olmaz aslinda ayakladiktan sonra daha zor olabiliyo ama besikte hicbisry olmaz gezersiniz ..
ben esime yalvarirdim nolur hotele gidelim cocuklarla bak cok eylenceli olur diye .2015'tearabayla izne gitmeye karar verdik , oglum cok istrar etti babasina tatil yerine gidelim nolur diye , esim sevmez di aslinda taki oglumuza kiyamadi tamam dedi. Arabayla yol uzun tabi geze geze gittik alanyada hotel rezervayonu yaptirdik , girerken cocuklar havuzlari gorunce heyecandan oleceklerdi gunlerce yol gittik kokmustuk artik. Esim dedi ben sadece sizin icin geldim yoksa direk sivasa surerdim dedi . Ayni gunun aksami biz bunca zaman bosa gelmemisiz supermis diye bayildi . Simdi bizden cok o istiyo
Hayirli geceler canim allah rahatlık versinBugun erken yatacagim. Cumleten hayirli geceler arkadaslar.birde goguslerimin ucu sizliyor yakinmi yumurtlama acaba 10. Gunum bitti bugun.
Yok canim devlet sirri degil de az kullanilan isim disardan tanidik birilieri okusa beni tahmin eder diye buraya acik yazmak istemiyorum canimAaaaaaa olmadi kiz bak simdi ismim devlet sirrimi
Allah razi olsun ve kabul etsin canimGunaydin buarada ya rakip cektim ben Allah kabul etsinn hayirli cumalarrr dualarinizda bana da yer verinn
31inde kadın doğum randevum var canım o zaman a kadar yapmayı dusunmuyorum çünkü negatif çıkıyor hepPapatya sende kesin var gibi geliyor. 2 cikmisti ya sonucun saibeli bence yarin kan yatir.
Acaba yerlesme olduda onun sikintisimi? Enfeksiyon olsa agri surekli devam eder ve artar diye diye dusunuyorumBenim adet sancisi gibi bi agrim var ya tam olarak kasik batmasi degil tam olarak bel agrisi degil ama pek de iyi degilim dun de bugun de gecen iki ayda da oyleydim hamilelik degilse enfeksiyon da agri yapar demi kizlar ya degisik bi agri
Bende acilde olcturdum 11e4 tu düşük dediler gebelik varmı dedi yok dedim olabilir yani sendedeKizlarrr benim tansiyon şimdi olctum 8/5 çok düşük dimi oğlanı uyuttum yattığını yerde başımın döndüğünü hissettim,karnım tok ama nedendir.hamilelik degildir
Canlar bu sabahki testim simdi açılması ni bekli cem kac saat te bir yapayım testimiEki Görüntüle 1972648
Sana takma isim koyalim. Seda olsun. Sessiz sedaYok canim devlet sirri degil de az kullanilan isim disardan tanidik birilieri okusa beni tahmin eder diye buraya acik yazmak istemiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?