Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kizlar 11. Gun bugun testte silik cizgi bile cikmafi ya 2 saat de susuz kaldim bide. Neden acaba? Koyulasma baslamadan iyice siliklesiyor mu Birdemetumut ayni marka test kullaniyoruz sende koyulasma baslamadan iyice siliklestigi oldu mu? Hic yok cizgi bugun

Kizlar bisey de emin olmak icin soruyorum simdi 2-3 gun once iliski birakilacakya yumurtlama gunu haric uc gunmu yoksa ogunude sayarak uc gunmu ? Anlatabildimmi ???

Canım evet bende de olmuştu sasirmistim hatta.yumurtlama yakındır devam

Canım bir aydir ctesi pazar sabahtan öğlene kadar kursa gidiyorum.kisisel eğitim kursu.sirf hem kendime biseyler katmak hemde değişiklik olsun diye..oglumuda anneme bırakıyorum sağolsun ilgileniyor.gercekten iyi geliyor.

Canım bir aydir ctesi pazar sabahtan öğlene kadar kursa gidiyorum.kisisel eğitim kursu.sirf hem kendime biseyler katmak hemde değişiklik olsun diye..oglumuda anneme bırakıyorum sağolsun ilgileniyor.gercekten iyi geliyor.
tabi ki gelir gelmez mi farklı insanlar farklı hayat öyküleri hep heyecanlandırır beni. iyi yapmışsın cnm.

Cnm testin cok normal ki suan niye dertettin..benimkide oyleydi cift cizgiden once ve ben 2.cizgiyi goruyorum gayet net evet koyu degil ,,,ki normal,,, yani bi sorun yok bence
yok cnm dert etmedim. merak ettiğim yumurtlamaya yakın 2. çizgi iyice silikleşiyor mu? bu markadan markaya değişiyor ya o yuzden sondum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…