- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.661
Tam esit koyulukta iyi ki bekle dedik . Kacinci gun bugun canimCanlar bu sabahki testim simdi açılması ni bekli cem kac saat te bir yapayım testimiEki Görüntüle 1972648
Bugun 3 kere yapmis ol cnm.Canlar bu sabahki testim simdi açılması ni bekli cem kac saat te bir yapayım testimiEki Görüntüle 1972648
Canim seninn yumurtlaman henuz baslamamis bence bi anlam tasimiyotdyr tamamen silik olmasi .. devam et
Kızlar nerelerdesiniz kimsecikler topigimiz sessiz kalmış hadi gelin artı k
Hayirli cumalar cnm
Cnm testin cok normal ki suan niye dertettin..benimkide oyleydi cift cizgiden once ve ben 2.cizgiyi goruyorum gayet net evet koyu degil ,,,ki normal,,, yani bi sorun yok bence
Canim zaten hala hepsi silik ve negatif .
Cnm ogunu sayma cunku sabahi hatta ogune baglayan gece de cizgi silikleşebilir.Kizlar bisey de emin olmak icin soruyorum simdi 2-3 gun once iliski birakilacakya yumurtlama gunu haric uc gunmu yoksa ogunude sayarak uc gunmu ? Anlatabildimmi ???
Canım evet bende de olmuştu sasirmistim hatta.yumurtlama yakındır devamKizlar 11. Gun bugun testte silik cizgi bile cikmafi ya 2 saat de susuz kaldim bide. Neden acaba? Koyulasma baslamadan iyice siliklesiyor muBirdemetumut ayni marka test kullaniyoruz sende koyulasma baslamadan iyice siliklestigi oldu mu? Hic yok cizgi bugun
26 aylık canım.sabah test yaptım hamile degilim.Ah canim yaa .. bende bazen oyleyim ama kendimi birakmamaya calisiyorum .. Allahtan hayirli zaten vakti gelmisse tutmustur . Oglun kac yasindaydi canim ?
bugun yaptığım çok silik geldi bana cnm diğerlerinde biraz belli de bugunku hiç belli değil. kafam karıştı. ayy bu testleri de hiç sevmedim zaten önümüzdeki ay başka marka alayım diyorum.Canim zaten hala hepsi silik ve negatif .
Canım bir aydir ctesi pazar sabahtan öğlene kadar kursa gidiyorum.kisisel eğitim kursu.sirf hem kendime biseyler katmak hemde değişiklik olsun diye..oglumuda anneme bırakıyorum sağolsun ilgileniyor.gercekten iyi geliyor.Kiyamam sana canim benim. Arada oyle saldigimiz okuyor benimde. Aslinda boylw durumlarda hafta sonu bi kacamak cok iyi geliyor. İstanbulda misin nerdesin bilmiyorum ama mesela bi agva turu mis gibi hava ohhh.. İyi gelir. Ben bu hafta kocise soyledim de yer bulabilirse bi gidecegiz. Evden uzaklasmak bi de giderken kuafore gidip bakim yaptirdinmi missler gibi geliyorsun eve.
zaten daha başlamaz ki başlasa wışşşş derim 30 günlük döngü de yani o da geçen ay. bu ay ne olacak bakalım.Canim seninn yumurtlaman henuz baslamamis bence bi anlam tasimiyotdyr tamamen silik olmasi .. devam et
tabi ki gelir gelmez mi farklı insanlar farklı hayat öyküleri hep heyecanlandırır beni. iyi yapmışsın cnm.Canım bir aydir ctesi pazar sabahtan öğlene kadar kursa gidiyorum.kisisel eğitim kursu.sirf hem kendime biseyler katmak hemde değişiklik olsun diye..oglumuda anneme bırakıyorum sağolsun ilgileniyor.gercekten iyi geliyor.
yok cnm dert etmedim. merak ettiğim yumurtlamaya yakın 2. çizgi iyice silikleşiyor mu? bu markadan markaya değişiyor ya o yuzden sondum.Cnm testin cok normal ki suan niye dertettin..benimkide oyleydi cift cizgiden once ve ben 2.cizgiyi goruyorum gayet net evet koyu degil ,,,ki normal,,, yani bi sorun yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?