- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.681
"Azgın kadının kızı olur" dermis eskiler :)))Kizlar kizi olan herkese caktirmadan soruyorum bana dogur diyorlar bende kizlari nasil yaptiniz tiyo verin diyorum hepside sik iliski diyo iyimi .. bu kiz analari hep azginmi ne
benimkiler arada acır öyle ama belirti olarak göğüsler acır bildiğim şişer damarlar çıkar yani uç acısı duymadım hiç..Kızlar hamilelik belirtisi olarak göğüs ucunda acı duyan oldu mu?
Ya eski topikte demistim eskiler derler azgin kadinin kizi olur diye hatta meleklerim farkli anladi. Duzelttim.hmn anlamini. Azgin kadin deyince sik iliski isteyen. Bu durumda kadin orgazm olacak yani bir yerde de olmayacak diyor sasirdik
arada topiğe bakıyorum yine biriyle tartışmışlarBeni de yanlış anladı ya :))))hatta benden önce biriyle de epey tartismisti
Kizlar son durumu soyleyim ogretmenin ben uc gundur cok yorgun hissediyorum kendimi bugun de nobetci olunca cok yoruldum dun de oyle bugun geldigimde kahve leke gelmis hamilelik disinda cok sukur hic kahve leke gormem ben tabi test yaptim erken gebelik testi ikinci cizgi silik cikti 31 martta adet olmam gerekiyor yani daha 7 gun var adete bilmiyorum dra gitmek istemiyorum bugun de kv lere gidicez ve haftasonu davet var hazirlik yapicaz gorumceme durumu anlatsam mi baya yorulcam cunku ama sol tarafim da agriyor ya bilemedimAcaba yerlesme olduda onun sikintisimi? Enfeksiyon olsa agri surekli devam eder ve artar diye diye dusunuyorum
Ben severim insan tanımayı.hattatabi ki gelir gelmez mi farklı insanlar farklı hayat öyküleri hep heyecanlandırır beni. iyi yapmışsın cnm.
Öyle miiii,himmmarada topiğe bakıyorum yine biriyle tartışmışlar
huhuuuuuu süper bu gözünaydın canım. hemen kan ver ve görümcene de söyle durumu tabi ki. yardımcı olsun sana çok yorma kendini. İnşAllah gönlündeki tutunmuştur tatlım çok sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam ohhh enerjim geldi yaa..Kizlar son durumu soyleyim ogretmenin ben uc gundur cok yorgun hissediyorum kendimi bugun de nobetci olunca cok yoruldum dun de oyle bugun geldigimde kahve leke gelmis hamilelik disinda cok sukur hic kahve leke gormem ben tabi test yaptim erken gebelik testi ikinci cizgi silik cikti 31 martta adet olmam gerekiyor yani daha 7 gun var adete bilmiyorum dra gitmek istemiyorum bugun de kv lere gidicez ve haftasonu davet var hazirlik yapicaz gorumceme durumu anlatsam mi baya yorulcam cunku ama sol tarafim da agriyor ya bilemedim
Ayyy cnmm sanki hamilesin kalbime öyle doğdu..İns ins..Bence bı gidip gorunebilsen iyi olur fırsat bulsan bir saatKizlar son durumu soyleyim ogretmenin ben uc gundur cok yorgun hissediyorum kendimi bugun de nobetci olunca cok yoruldum dun de oyle bugun geldigimde kahve leke gelmis hamilelik disinda cok sukur hic kahve leke gormem ben tabi test yaptim erken gebelik testi ikinci cizgi silik cikti 31 martta adet olmam gerekiyor yani daha 7 gun var adete bilmiyorum dra gitmek istemiyorum bugun de kv lere gidicez ve haftasonu davet var hazirlik yapicaz gorumceme durumu anlatsam mi baya yorulcam cunku ama sol tarafim da agriyor ya bilemedim
ay ne güzel keşke yakında olsak da görüşsek..Ben severim insan tanımayı.hattahayatsn ile ctesi günü uyarsa Meryem Ana otunu vermek için buluşacağız nasip bakalım :))
Bu gün 16. Günün zaten adetime 10 gun kaldi inşallah tutar zamanında bıraktığı mi düşünüyorum ilişki en son salı akşamı oldu bu akşam üçüncü gün olacak eğer pik yaparsa tam zamanlamaTam esit koyulukta iyi ki bekle dedik . Kacinci gun bugun canim
yarın bile pic olsa 4 gün öncesi yine iyi bir zaman canım. 4 gun once bırakan da var grupta.Bu gün 16. Günün zaten adetime 10 gun kaldi inşallah tutar zamanında bıraktığı mi düşünüyorum ilişki en son salı akşamı oldu bu akşam üçüncü gün olacak eğer pik yaparsa tam zamanlama
Biliyorsun canim bende yumurtlamicam diye düşünürken başladı koyulasmaya benimde bazen tamamen silindi stres yaptım ol ucak diye benimde hep böyle oldu ben artık testlere inanmıyor dum ama bir sabah hafiften koyulasmaya başladı ve yumurtliyorum acele etme benim don güm 26 gun olmasına rağmen bugün 16 gun ve daha yeni oldu senin dongun daha uzun canimKizlar 11. Gun bugun testte silik cizgi bile cikmafi ya 2 saat de susuz kaldim bide. Neden acaba? Koyulasma baslamadan iyice siliklesiyor muBirdemetumut ayni marka test kullaniyoruz sende koyulasma baslamadan iyice siliklestigi oldu mu? Hic yok cizgi bugun
evet cnm takmıyorum artık ya susuz kalmak çok fena ediyor beni. midem allak bullak bu testlere başladığımdan beri. bir an önce olsa da şu sters bitse yaa bazen çok bunalıyorum bazende bi sakinlik geliyor. bu kız bebek mevzusundan beridir doğru düzgün eble ilgilendiğim yok canım istemiyor vallaha.Biliyorsun canim bende yumurtlamicam diye düşünürken başladı koyulasmaya benimde bazen tamamen silindi stres yaptım ol ucak diye benimde hep böyle oldu ben artık testlere inanmıyor dum ama bir sabah hafiften koyulasmaya başladı ve yumurtliyorum acele etme benim don güm 26 gun olmasına rağmen bugün 16 gun ve daha yeni oldu senin dongun daha uzun canim
Inşallah zamanlama iyi olmuştur canım bide pik yaptığını görsek sonra heyecan gene başlıcak hamilemiyin degilmiyim düşün mekten kafayı yerim artık allahtan adetim yakın şurada 10 gun kaldiyarın bile pic olsa 4 gün öncesi yine iyi bir zaman canım. 4 gun once bırakan da var grupta.
kız kötü kötü konuşma ne düşüğü Allah korusun. Hemen doktora git lütfen ihmal etme. kahve lekenin sebebi yerleşme de olabilir. bazılarında lekenin 2 gün surduğunu okumuştum forumlarda. ama sen ihmal etme canım hemen dr git. en azından için rahat eder. boşver kaynananı şimdi evlat daha önemli. orda illa ki insan vardır yardım edecek sana mı kaldılar sanki. Kızarım böyle şeylere kusura bakma. sen işini hallet öyle gidersin cnm.Sabahlari bogazim agriyinca bulanti olur bende uc gundur de bulanti vardi bogazima yoruyodum var gibi hamilelik ama sanki dusuk olcak gibi geliyor ya daha simdiden kahve leke geliyosa diye de dusunuyorum hayirlisi dua edin kizlar bana
canım pic olsun 8 gün snra kan erirsin belli olur zaten. varsa yükselmeye başlar hayırlısıyla. bence zamanlama çok iyi. iyi ki akşan ilişki olmadı bence.Inşallah zamanlama iyi olmuştur canım bide pik yaptığını görsek sonra heyecan gene başlıcak hamilemiyin degilmiyim düşün mekten kafayı yerim artık allahtan adetim yakın şurada 10 gun kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?