- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.701
Canım diğer topikte sanırım meleklerimdi.o da bundan kullanıyormuş memnundum demişti..Hiç sevmedim demiştim bendebugun yaptığım çok silik geldi bana cnm diğerlerinde biraz belli de bugunku hiç belli değil. kafam karıştı. ayy bu testleri de hiç sevmedim zaten önümüzdeki ay başka marka alayım diyorum.
valla ben de hiç sevmedim. hatta bir topikte kız gebelik testini yapmış bariz ikinci çizgi vardı kan testinde çıkmadı kız adet oldu. oıdanda kıllandım. neyse bitene kadar bol bol yapayım da çabuk bitsin bari.Canım diğer topikte sanırım meleklerimdi.o da bundan kullanıyormuş memnundum demişti..Hiç sevmedim demiştim bende
Kapım açık kızlar toplasin gelin bana ohhh ogluslarda biroda da oynar bizde su teoriler hakkında konuşup kendimizden geçeriz :)))))ay ne güzel keşke yakında olsak da görüşsek..
demet kıskandı
Benim daha 24 adet varvalla ben de hiç sevmedim. hatta bir topikte kız gebelik testini yapmış bariz ikinci çizgi vardı kan testinde çıkmadı kız adet oldu. oıdanda kıllandım. neyse bitene kadar bol bol yapayım da çabuk bitsin bari.
Simdi gitsem adet gecince gel dicekler ama canim progestan verse sorun sagliksiz bi gebelikse vucut atarmis ayy ne bileyim korktum dr dan da ayrica burda dr a gitmek sorun en iyisi bugun bekleyim yarin kv lerin bulundugu yerde ozel hastane var devam ederse oraya gideyim burda muayene olmam imkansizkız kötü kötü konuşma ne düşüğü Allah korusun. Hemen doktora git lütfen ihmal etme. kahve lekenin sebebi yerleşme de olabilir. bazılarında lekenin 2 gün surduğunu okumuştum forumlarda. ama sen ihmal etme canım hemen dr git. en azından için rahat eder. boşver kaynananı şimdi evlat daha önemli. orda illa ki insan vardır yardım edecek sana mı kaldılar sanki. Kızarım böyle şeylere kusura bakma. sen işini hallet öyle gidersin cnm.
Aksam çok kara siz kalmıştım ama içimden bir ses yapma dedi sanki ilişki oldu ama korunmalı tabi bu durum eşimin işine gelmedi ama yapacak birşey yok kiz imiz için her şeye katlanca artık benim adetim genellikle önden gelir canim bir iki gün belirtileride erken başlar bakalım inşallah tutar bekletmezcanım pic olsun 8 gün snra kan erirsin belli olur zaten. varsa yükselmeye başlar hayırlısıyla. bence zamanlama çok iyi. iyi ki akşan ilişki olmadı bence.
pilotuma söyledim jetimi hazırlıyor tatlım sen çayları koy makaronlar bendenKapım açık kızlar toplasin gelin bana ohhh ogluslarda biroda da oynar bizde su teoriler hakkında konuşup kendimizden geçeriz :)))))
Hangi marka ki kizlar benim suan yaptigum laboquick acaba guvenilir miBe
Benim daha 24 adet var( yarı bitmiş anca..Bende degistirirm bitsinde
öyle yap canım ama kendini de yorma. yerleşme lekesidir geçer inşAllah.Simdi gitsem adet gecince gel dicekler ama canim progestan verse sorun sagliksiz bi gebelikse vucut atarmis ayy ne bileyim korktum dr dan da ayrica burda dr a gitmek sorun en iyisi bugun bekleyim yarin kv lerin bulundugu yerde ozel hastane var devam ederse oraya gideyim burda muayene olmam imkansiz
o iyi bir marka canım bizimki innovata diye bir marka zaten tahta nceciik bi çubuk bama resimde yakın çekim yapıyorum da buyuk çıkıyor.Hangi marka ki kizlar benim suan yaptigum laboquick acaba guvenilir mi
Ohhhhh hemenpilotuma söyledim jetimi hazırlıyor tatlım sen çayları koy makaronlar benden
ahh erkeklere kalsa zaten o iş yandık ki ne yandık. boşuna eskilerin 10-15 çocuk olmuyormuş.Aksam çok kara siz kalmıştım ama içimden bir ses yapma dedi sanki ilişki oldu ama korunmalı tabi bu durum eşimin işine gelmedi ama yapacak birşey yok kiz imiz için her şeye katlanca artık benim adetim genellikle önden gelir canim bir iki gün belirtileride erken başlar bakalım inşallah tutar bekletmezn
o iyi bir marka canım bizimki innovata diye bir marka zaten tahta nceciik bi çubuk bama resimde yakın çekim yapıyorum da buyuk çıkıyor.
Ha anladim dun beni de biri uyarmisti eger turuncu gebelik testindense guvenme diye bitince siz de laboquick alin ona guvenilir diyolarsessizcekimsesizce canım tahta kıytırık yapmışlar belli innoviata marka değişik bişey.marangozdan tahta alır keser biçer bende yaparım yani o derece :))))
masaAllah Allah bagislasin canim . Erken degilmi kiz test icin simdi ?26 aylık canım.sabah test yaptım hamile degilim.
Bende sizinkinden mi alsam diyodum..memnun degilmisin cnm.benimki laboguick ama degistirsemmi diyodumbugun yaptığım çok silik geldi bana cnm diğerlerinde biraz belli de bugunku hiç belli değil. kafam karıştı. ayy bu testleri de hiç sevmedim zaten önümüzdeki ay başka marka alayım diyorum.
ayy kurban olurum verene maşallah prensime ya bak içine doğmuş annesi. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah cnm. Tüylerim diken diken oldu inan ki çok mutlu oldum senin adına. İnşallah sağlıklı hayırlı evlat olsun bütün evlatlarımız.Ya oglumun icine dogmus gibi testi gordu ama ne oldugu konusunda fikri yok bilmiyo diyoki Allah kiz olsun de ben ona dua ettiriyodum Allahim kizimiz olsun amin dedirtiyodum onceden cok garibime gitti yaa
canım ben hiiiç tavsiye etmem. biz kredi kartı kullanmıyoruz diye bundan aldım ama daha almam. görümceme söylerim o alır netten bana. keşke öyle yapsaymışım diyorum valla. senin bat ne zaman?Bende sizinkinden mi alsam diyodum..memnun degilmisin cnm.benimki laboguick ama degistirsemmi diyodum
Benimde iyice siliklesmiydi cnm sasirmiyor degildim..test markamiz farkli ama ayni seyi yasiyoruz..yok cnm dert etmedim. merak ettiğim yumurtlamaya yakın 2. çizgi iyice silikleşiyor mu? bu markadan markaya değişiyor ya o yuzden sondum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?