Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
bugun yaptığım çok silik geldi bana cnm diğerlerinde biraz belli de bugunku hiç belli değil. kafam karıştı. ayy bu testleri de hiç sevmedim zaten önümüzdeki ay başka marka alayım diyorum.
Olabilir ama digerleride cok silik canim o yuzden yumurtlamis olabilecegin ihtimalini vermiyorum

Ayyyy hadi gelsin kizlarimiz ins. Cok sevindim canim benim .. bencede soyle cok yuklenme kendine . Cok mutlu oldum bayada erken gisterdi bucuruk kendini yaa

Kahverengi leke genelde onemsiz oluyo yani yerlesme olabiliyo

arada topiğe bakıyorum yine biriyle tartışmışlar
Bende onu sorcaktim hic giriyomusunuz diger topige diye
Kiyamam..mutlaka soyle gorumcene hicbisey daha onemlidegil...eger hamileysen bebek baglanirken de bu akinti kahvecrengi olabiliyo.buarada oglunjn sozleri cok duygulandirdi beni..kuzu..

fly0513 gel canım bu topik herkesin.sevincini yaşa.ister pipili de ister kutulu..Yanlış anlaşılacak bir durum yok..Bizim de kızları olanlar seviniyor ne yani sevinemeyecekler mı? Herkese açık bir yer kk..Hamile kalamayanlar var diye demi yasayayacagiz sevincimizi..Allah'ım tez vakit onlara da yaşatsın elbette..Ki onlarda sizlere yada başka mutluluklarda seciniyorlardir.kisitlama yok burda..Derdimiz de sevincimizde ortak..
Seni tanıyorum ben, çünkü bende haksızlığa uğrayanlardanim..
Bu durumda hiç canını sıkma bebeğini etkiler..İnsanlar halbuki aynı durumdalar halden anlamalilar..Ne diyebilirsin işte insanoğlu..Hoşgeldin bu arada
Oglusuna sağlıkla kavuş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…