- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.721
Olabilir ama digerleride cok silik canim o yuzden yumurtlamis olabilecegin ihtimalini vermiyorumbugun yaptığım çok silik geldi bana cnm diğerlerinde biraz belli de bugunku hiç belli değil. kafam karıştı. ayy bu testleri de hiç sevmedim zaten önümüzdeki ay başka marka alayım diyorum.
valla bitmeden bile önümüzdeki ay onla takip edeyim diyorum bakalım bunla sonuç ne olacak bu ay.Ha anladim dun beni de biri uyarmisti eger turuncu gebelik testindense guvenme diye bitince siz de laboquick alin ona guvenilir diyolar
yok bebeğim yumutlama değil. yumurtlamaya yaklaştığında silikleşiyor mu diye sordum zaten.Olabilir ama digerleride cok silik canim o yuzden yumurtlamis olabilecegin ihtimalini vermiyorum
Ozanan ben laboguick e devam edim 3 nisan cnmcanım ben hiiiç tavsiye etmem. biz kredi kartı kullanmıyoruz diye bundan aldım ama daha almam. görümceme söylerim o alır netten bana. keşke öyle yapsaymışım diyorum valla. senin bat ne zaman?
Yinemi Allah Allahh arkadasin bi sikintisimi var acabaarada topiğe bakıyorum yine biriyle tartışmışlar
Ayyyy hadi gelsin kizlarimiz ins. Cok sevindim canim benim .. bencede soyle cok yuklenme kendine . Cok mutlu oldum bayada erken gisterdi bucuruk kendini yaaKizlar son durumu soyleyim ogretmenin ben uc gundur cok yorgun hissediyorum kendimi bugun de nobetci olunca cok yoruldum dun de oyle bugun geldigimde kahve leke gelmis hamilelik disinda cok sukur hic kahve leke gormem ben tabi test yaptim erken gebelik testi ikinci cizgi silik cikti 31 martta adet olmam gerekiyor yani daha 7 gun var adete bilmiyorum dra gitmek istemiyorum bugun de kv lere gidicez ve haftasonu davet var hazirlik yapicaz gorumceme durumu anlatsam mi baya yorulcam cunku ama sol tarafim da agriyor ya bilemedim
Super hadi bakalim hayirlisi canim yaBu gün 16. Günün zaten adetime 10 gun kaldi inşallah tutar zamanında bıraktığı mi düşünüyorum ilişki en son salı akşamı oldu bu akşam üçüncü gün olacak eğer pik yaparsa tam zamanlama
Evet olsaydi yine bi tosuncugun tutunma olasiligi yuksek olurducanım pic olsun 8 gün snra kan erirsin belli olur zaten. varsa yükselmeye başlar hayırlısıyla. bence zamanlama çok iyi. iyi ki akşan ilişki olmadı bence.
Kahverengi leke genelde onemsiz oluyo yani yerlesme olabiliyokız kötü kötü konuşma ne düşüğü Allah korusun. Hemen doktora git lütfen ihmal etme. kahve lekenin sebebi yerleşme de olabilir. bazılarında lekenin 2 gün surduğunu okumuştum forumlarda. ama sen ihmal etme canım hemen dr git. en azından için rahat eder. boşver kaynananı şimdi evlat daha önemli. orda illa ki insan vardır yardım edecek sana mı kaldılar sanki. Kızarım böyle şeylere kusura bakma. sen işini hallet öyle gidersin cnm.
Bende onu sorcaktim hic giriyomusunuz diger topige diyearada topiğe bakıyorum yine biriyle tartışmışlar
Bende onu sorcaktim hic giriyomusunuz diger topige diyearada topiğe bakıyorum yine biriyle tartışmışlar
Kiyamam..mutlaka soyle gorumcene hicbisey daha onemlidegil...eger hamileysen bebek baglanirken de bu akinti kahvecrengi olabiliyo.buarada oglunjn sozleri cok duygulandirdi beni..kuzu..Kizlar son durumu soyleyim ogretmenin ben uc gundur cok yorgun hissediyorum kendimi bugun de nobetci olunca cok yoruldum dun de oyle bugun geldigimde kahve leke gelmis hamilelik disinda cok sukur hic kahve leke gormem ben tabi test yaptim erken gebelik testi ikinci cizgi silik cikti 31 martta adet olmam gerekiyor yani daha 7 gun var adete bilmiyorum dra gitmek istemiyorum bugun de kv lere gidicez ve haftasonu davet var hazirlik yapicaz gorumceme durumu anlatsam mi baya yorulcam cunku ama sol tarafim da agriyor ya bilemedim
Evet evet ins..buluscaz cnm benim.biraz bekleticem ama seni 13.20 cikiyorum kurstan dersten..aksam msjlasiriz..Ben severim insan tanımayı.hattahayatsn ile ctesi günü uyarsa Meryem Ana otunu vermek için buluşacağız nasip bakalım :))
Demi bikac gundur bulanti yapti bir de cok ilginc daha 10. Gun bugunAyyyy hadi gelsin kizlarimiz ins. Cok sevindim canim benim .. bencede soyle cok yuklenme kendine . Cok mutlu oldum bayada erken gisterdi bucuruk kendini yaa
Cnmmmm benimm bigun ankaraya yolun duserse gorusuruz..ay ne güzel keşke yakında olsak da görüşsek..
demet kıskandı
Ne guzel bulusuyosunuz topik arkadasligi bambaska kizlar ya ins bu arkadasligimiz ileriye de tasinirEvet evet ins..buluscaz cnm benim.biraz bekleticem ama seni 13.20 cikiyorum kurstan dersten..aksam msjlasiriz..
M
masaAllah Allah bagislasin canim . Erken degilmi kiz test icin simdi ?[/QUOTE
Canim bat 19 martti hastalanmadim da..Tamam geç yumurtladim da hastalanmamam geç yumurtlamadan mı onu anlamadim
Cnm yumurtayi listede gormedim.yumurtada protein var yazsada yemeyelim zaten..kızlar yumurta yemememiz gerekiyor dimi? kız için..
Sıkıntı değil benimde o ara bitiyor.13.30-13.50 arasiEvet evet ins..buluscaz cnm benim.biraz bekleticem ama seni 13.20 cikiyorum kurstan dersten..aksam msjlasiriz..
ayyyy kuzumm ellerin derrt görmesin yemiş içmiş kadar keyifli oldu canım. Rabbim seni de kzıına kavuştursun inşAllah..Ohhhhh hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?