- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.741
8 gunde kana karışır 12 gunde idrara ama erken gebelik testleri daha erken sonuç veriyor. erken döllenmeye de kız derler hani inşallah öyledir.Demi bikac gundur bulanti yapti bir de cok ilginc daha 10. Gun bugun
eskişehirliyim ben canım memleketime komşusunuz :)Cnmmmm benimm bigun ankaraya yolun duserse gorusuruz..
Agzindan bal damliyo8 gunde kana karışır 12 gunde idrara ama erken gebelik testleri daha erken sonuç veriyor. erken döllenmeye de kız derler hani inşallah öyledir.
inşallah Rabbimin izniyle olacak canım. bu yola baş koyduk inşallah olacak olmazsa da yine baş tacımız olacak Rabbimin emanetleri onlar bize. ama biz ne yapıyoruz İnşallah kızlarımız gelecek diyoruz motive oluyoruzzz....Agzindan bal damliyodesteginiz icin tesekkurler kizlar insallah hepimizin kizi olurr
Amin insallah arkadasimmNe guzel bulusuyosunuz topik arkadasligi bambaska kizlar ya ins bu arkadasligimiz ileriye de tasinirbozulmasin hic ins
Cnm eve cok ac geliyorum benden sonrada oglum geliyor arada kaciyorum oyuzdenkaçtınız yine kızlarrr... neyse bende yemek yiyeyim bari. oğlanı doyurdum öksürüyor bugün. dün biraz dışarı çıkarttım üşüdü sanırım. ıhlamur yapayım ona da. kalın sağlıcakla..
Bizim teoriler sabaha kadar surer kesinKapım açık kızlar toplasin gelin bana ohhh ogluslarda biroda da oynar bizde su teoriler hakkında konuşup kendimizden geçeriz :)))))
Amin cnm insallah..bekliyoruz zaten senden de guzel haberlerAksam çok kara siz kalmıştım ama içimden bir ses yapma dedi sanki ilişki oldu ama korunmalı tabi bu durum eşimin işine gelmedi ama yapacak birşey yok kiz imiz için her şeye katlanca artık benim adetim genellikle önden gelir canim bir iki gün belirtileride erken başlar bakalım inşallah tutar bekletmezn
Bende onu kullaniyorum ama..kizlr siz hangisinden alcaksinizHangi marka ki kizlar benim suan yaptigum laboquick acaba guvenilir mi
Canmmm diger topikte yazmismiydik sanki...ben eskisehirde 3 sene calistim..oglum orda dogdu..eskisehirli yani:)) cok sevdik orayi gelmek istemedim ama aileler burdaydi ogluma bakacak lazimdi..benim hayatimda cok guzel hatiralarim vardir oraya dair...hele diyorum biyerden cekiyon sen beni ama:))))eskişehirliyim ben canım memleketime komşusunuz :)
İnşallah canım inşallah bende istanbula yolunuz düşerse her zaman beklerim.
Herzaman cnmmAgzindan bal damliyodesteginiz icin tesekkurler kizlar insallah hepimizin kizi olurr
Kesin :)))))Bizim teoriler sabaha kadar surer kesin
Hepmizi ins Cnm bnmayyyy kuzumm ellerin derrt görmesin yemiş içmiş kadar keyifli oldu canım. Rabbim seni de kzıına kavuştursun inşAllah..
şimdi şöyle ki babamın babası dedem arnavutluktan göçmüş gelmiş. yani arnavut. babannem macaristan göçmeni yani macir. babam eskişehir doğumlu. annem tekirdağlı. yani bir karmayım ki sorma gitsin... ama beni gören avrupai bir havan var diyor arnavutlara benziyorum sarışınım ama gözlerim bal köpüğü rengi.Canmmm diger topikte yazmismiydik sanki...ben eskisehirde 3 sene calistim..oglum orda dogdu..eskisehirli yani:)) cok sevdik orayi gelmek istemedim ama aileler burdaydi ogluma bakacak lazimdi..benim hayatimda cok guzel hatiralarim vardir oraya dair...hele diyorum biyerden cekiyon sen beni ama:))))
Surme canim bebek dusunuyosaniz adetin 3. Gununden itibaren yeni yumurta olusuyor ve etkileniyormus koyu kalsin zamanla acilir zatenCanm birsey sorcm dun sacma kına yaktm ama cok otu renk oldu bugn boya sursem birsey olmaz demeWhiteandblue
Vuu bizde de bi o kadar utulenmemis esya var ve ben beklettikce bekletiyoorumbir ütü yaptım ki 12 gömlek 6 pantalon... arada çocukların kıyafetleri... ay deliricim
Canm bu ay benm olmck esimle aram kotu ztn olmadgmzdan sacnda kotu iyice kotu oldum o yuzdn surmek istyrm boyaSurme canim bebek dusunuyosaniz adetin 3. Gununden itibaren yeni yumurta olusuyor ve etkileniyormus koyu kalsin zamanla acilir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?