Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Agzindan bal damliyo desteginiz icin tesekkurler kizlar insallah hepimizin kizi olurr
inşallah Rabbimin izniyle olacak canım. bu yola baş koyduk inşallah olacak olmazsa da yine baş tacımız olacak Rabbimin emanetleri onlar bize. ama biz ne yapıyoruz İnşallah kızlarımız gelecek diyoruz motive oluyoruzzz....

Cnm eve cok ac geliyorum benden sonrada oglum geliyor arada kaciyorum oyuzden

Amin cnm insallah..bekliyoruz zaten senden de guzel haberler

eskişehirliyim ben canım memleketime komşusunuz :)
İnşallah canım inşallah bende istanbula yolunuz düşerse her zaman beklerim.
Canmmm diger topikte yazmismiydik sanki...ben eskisehirde 3 sene calistim..oglum orda dogdu..eskisehirli yani:)) cok sevdik orayi gelmek istemedim ama aileler burdaydi ogluma bakacak lazimdi..benim hayatimda cok guzel hatiralarim vardir oraya dair...hele diyorum biyerden cekiyon sen beni ama:))))

şimdi şöyle ki babamın babası dedem arnavutluktan göçmüş gelmiş. yani arnavut. babannem macaristan göçmeni yani macir. babam eskişehir doğumlu. annem tekirdağlı. yani bir karmayım ki sorma gitsin... ama beni gören avrupai bir havan var diyor arnavutlara benziyorum sarışınım ama gözlerim bal köpüğü rengi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…