- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.761
O zaman olur canim neden olmasin ins begendigin gibi olur bu seferCanm bu ay benm olmck esimle aram kotu ztn olmadgmzdan sacnda kotu iyice kotu oldum o yuzdn surmek istyrm boya
ins cnm sagol yunurtlama zamnini kacrdm ben artk ins sizlern olur cnmO zaman olur canim neden olmasin ins begendigin gibi olur bu sefer
çok bekletince baş edemiyorum canım ya. bir haftalık kıyafetleri ki cuma hariç. eşim markete bile gömlekle gider.. bekarken annem utu yapmıyorum diye hep derdi sana bi gömlek delisi adam denk gelir görürsün sen utuyu diye. ayyy anamın bedduası tuttu vallaha..Vuu bizde de bi o kadar utulenmemis esya var ve ben beklettikce bekletiyoorum
kına üstüne boya tutmaz diye duydum doğruluk payı var mı bilmiyorum cnm. istersen netten bir araştır.Canm birsey sorcm dun sacma kına yaktm ama cok otu renk oldu bugn boya sursem birsey olmaz demeWhiteandblue
canım 3 günlük dünyada kırmayın birbirinizi. Rabbim evinize huzur versin inşallah.Canm bu ay benm olmck esimle aram kotu ztn olmadgmzdan sacnda kotu iyice kotu oldum o yuzdn surmek istyrm boya
Whiteandblue canim ben nur icin bi tane daha meryem suresi okudum
Olede iste esim inatci bosyere trip atyr konsmyr ama sonra ozr diledgbde ben sorcm ona gercektn artk hersy zoruma gdyr neyse daha fazla kafanizi sisitmym ben sgl cnm yazdgn icincanım 3 günlük dünyada kırmayın birbirinizi. Rabbim evinize huzur versin inşallah.
inan daha yeni evli sayılırsın erkeklerin hepsi aynı canım. birbirinden farklı çook nadirdir. bir kadın gibi ince düşünemez oonlarda düz mantık vardır. böyle düşün tartışırken düz mantık konuş onunla. bir de bağırmaya mı başladı o bağırsın sen zihninden güzel şeyler düşün inan bu yöntem çok işe yarıyor. bana da psikoloğum demişti. biri sana hakaret mi eiyor veya saçma konuşuyor veya o konuşma canını acıtacaksa hemen aklından güzel şeyler düşünüyorsun ohhh.. o konuştuğu ile sinir olduğu ile kalıyor.Olede iste esim inatci bosyere trip atyr konsmyr ama sonra ozr diledgbde ben sorcm ona gercektn artk hersy zoruma gdyr neyse daha fazla kafanizi sisitmym ben sgl cnm yazdgn icin
Evet canm anlamyrlar nasl krlcgmzı bilmyrlwr sonra iki kelimeyle barslm dyorlar cnm artk senn dedgn gbi yapcm ins basrz birdahada kavga etmeyz insinan daha yeni evli sayılırsın erkeklerin hepsi aynı canım. birbirinden farklı çook nadirdir. bir kadın gibi ince düşünemez oonlarda düz mantık vardır. böyle düşün tartışırken düz mantık konuş onunla. bir de bağırmaya mı başladı o bağırsın sen zihninden güzel şeyler düşün inan bu yöntem çok işe yarıyor. bana da psikoloğum demişti. biri sana hakaret mi eiyor veya saçma konuşuyor veya o konuşma canını acıtacaksa hemen aklından güzel şeyler düşünüyorsun ohhh.. o konuştuğu ile sinir olduğu ile kalıyor.
Bugun okuyacagim insaAllah caniimhayatsn 1
zuleyha83 2
sessizcekimsesizce 3
Bursalim 123 1
Pamuk13 3
Whiteandblue 1
kızlar dualarımıza biraz daha hız kazandıralım olur mu? kendim için de söylüyorum. akşama Rabbim nasip ederse iki tane okuyacağım.
canım buralardayım arada girip okuyorum dün bebeğin kesesini gördüm iki hafta sonra kalp atışını dinlicem
daha Nolsun zamanlaman süper olmuş inş tutar inş kızın yola çıkmıştırBenim testim pic yapti galiba erken mi oldu salı akşamı son ilişki zamanlama nasil sizce sanki erken çatladı gibi bugün üç gün ama kafam karisti Eki Görüntüle 1972882
İnsAllah cnm. Biz kadinlarin rolu buyuk. Cok sukur Rabnim saglik versin inan bos gerisi.Evet canm anlamyrlar nasl krlcgmzı bilmyrlwr sonra iki kelimeyle barslm dyorlar cnm artk senn dedgn gbi yapcm ins basrz birdahada kavga etmeyz ins
Bursaliimmm super oldu hiic erken degil bence super bir zaman. İnsAllah bu ay kizimiz gelecek hadi hayirlisi. Cok iyi bir zmn bence.Benim testim pic yapti galiba erken mi oldu salı akşamı son ilişki zamanlama nasil sizce sanki erken çatladı gibi bugün üç gün ama kafam karisti Eki Görüntüle 1972882
Ayy gozunaydin canim cok sevindim. Rabbim gonlune gore versin insAllahhcanım buralardayım arada girip okuyorum dün bebeğin kesesini gördüm iki hafta sonra kalp atışını dinlicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?