Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Vuu bizde de bi o kadar utulenmemis esya var ve ben beklettikce bekletiyoorum
çok bekletince baş edemiyorum canım ya. bir haftalık kıyafetleri ki cuma hariç. eşim markete bile gömlekle gider.. bekarken annem utu yapmıyorum diye hep derdi sana bi gömlek delisi adam denk gelir görürsün sen utuyu diye. ayyy anamın bedduası tuttu vallaha..

yemekte oldu tatlı da oldu on dk sonra benim buyuk gelir.

dün kafam üşüdü bugün başım ağrıyor yaa...

bugün yasin de okuyamadım dua da edemedim. oğlan gelsin yemek faslı bitsin de bi dua edeyim. Rabbim hepimize tatlı bir kız nasip etsin. ay aklıma bazen şey geliyor. hep dua ediyoruz ediyoruz anam hepimizin de ikiz kızları oluveriyormuş abboooowwww

canım 3 günlük dünyada kırmayın birbirinizi. Rabbim evinize huzur versin inşallah.
Olede iste esim inatci bosyere trip atyr konsmyr ama sonra ozr diledgbde ben sorcm ona gercektn artk hersy zoruma gdyr neyse daha fazla kafanizi sisitmym ben sgl cnm yazdgn icin

Olede iste esim inatci bosyere trip atyr konsmyr ama sonra ozr diledgbde ben sorcm ona gercektn artk hersy zoruma gdyr neyse daha fazla kafanizi sisitmym ben sgl cnm yazdgn icin
inan daha yeni evli sayılırsın erkeklerin hepsi aynı canım. birbirinden farklı çook nadirdir. bir kadın gibi ince düşünemez oonlarda düz mantık vardır. böyle düşün tartışırken düz mantık konuş onunla. bir de bağırmaya mı başladı o bağırsın sen zihninden güzel şeyler düşün inan bu yöntem çok işe yarıyor. bana da psikoloğum demişti. biri sana hakaret mi eiyor veya saçma konuşuyor veya o konuşma canını acıtacaksa hemen aklından güzel şeyler düşünüyorsun ohhh.. o konuştuğu ile sinir olduğu ile kalıyor.

Evet canm anlamyrlar nasl krlcgmzı bilmyrlwr sonra iki kelimeyle barslm dyorlar cnm artk senn dedgn gbi yapcm ins basrz birdahada kavga etmeyz ins

Evet canm anlamyrlar nasl krlcgmzı bilmyrlwr sonra iki kelimeyle barslm dyorlar cnm artk senn dedgn gbi yapcm ins basrz birdahada kavga etmeyz ins
İnsAllah cnm. Biz kadinlarin rolu buyuk. Cok sukur Rabnim saglik versin inan bos gerisi.
Benim testim pic yapti galiba erken mi oldu salı akşamı son ilişki zamanlama nasil sizce sanki erken çatladı gibi bugün üç gün ama kafam karisti Eki Görüntüle 1972882
Bursaliimmm super oldu hiic erken degil bence super bir zaman. İnsAllah bu ay kizimiz gelecek hadi hayirlisi. Cok iyi bir zmn bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…