Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Merhabbaaaa kız annesi olmak için cabalayan yol arkadaşlarım ben giremiyorum kk ya sayfalar 2 saatte yükleniyor dayanamayıp test yaptım negatif çıktı şimdi ovi testi siparişi verip yumurtaları takıbe alıcam siz napıyonuz sayfaları okumadım yüklenmiyo çünki nasılsınsız varmı hamıle kalan cinsiyet öğrenen

Ayy agzin bal yesin nekadar emin soyledin oyle:)
bak gör kesinlikle öyle inşşalhhhh yani gaibi bilemeyiz ama biri sağa biri sola yatmış biri net diğeri henüz gelişmemiş ama ben niye bukadar sevdim bunları çok tatlılarrr çooookkk herşeyden önce sağlıkla olsun

Hosgeldin cnm. Biz iyiyiz. Sessizcekimsesizce erken gebelik testinde silik cikti bati 31 mart. Baskada yok cnm.

Rabim sanada nasip etsin insaAllah sende ikiz annesi ol hemde iki kiz anasi:)

Masallah cnm gocmenlerde oluyor..bizde maciriz dedemgil 7 yasindayken goc etmisler ama bulgaristandan..muslumanlar barinamamislar odonem oarada.

Masallah cnm gocmenlerde oluyor..bizde maciriz dedemgil 7 yasindayken goc etmisler ama bulgaristandan..muslumanlar barinamamislar odonem oarada.

siyahzambak35 merhaba canım. burada hoş sohbetlerimize katılabilirsin canım. herkese kaımız açık..

Arkadaşlar Nermin hanım aramıza yeni katılıyor. dr down sendromu riski var diyerek biraz üzmüş arkadaşımızı. bir oğlu bir kızı var Allah bağışlasın. İnşAllah 3. bebeğine de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim.
aramıza hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…