- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.781
Masallah günlükleri ve oglaninkileri zor utuluyorum.esim klasik giyinir onunkiler dogruuu utucuye,yetişemiyorum yani..Tebrik ederim iki çocukla üstelik :))bir ütü yaptım ki 12 gömlek 6 pantalon... arada çocukların kıyafetleri... ay deliricim
Allah kabul etsin cnm
Benimki de klasik giyinir hatta kot ustune de gomlek giyinir. Yetisiyorum canim cok sukur. Rabbim saglik versin.Ma
Masallah günlükleri ve oglaninkileri zor utuluyorum.esim klasik giyinir onunkiler dogruuu utucuye,yetişemiyorum yani..Tebrik ederim iki çocukla üstelik :))
Kız vallaha bir kız bir erkeksaol cnm tesekurederim.Aslinda 2.gebeligim sayillir ama ilkini 11 haftalikken kalbi durmusstu kan pihtilasmasindan sonra ikizlere hamile kaldim dogal yolla cnm
Ayy agzin bal yesin nekadar emin soyledin oyle:)Kız vallaha bir kız bir erkek
bak gör kesinlikle öyle inşşalhhhh yani gaibi bilemeyiz ama biri sağa biri sola yatmış biri net diğeri henüz gelişmemiş ama ben niye bukadar sevdim bunları çok tatlılarrr çooookkk herşeyden önce sağlıkla olsunAyy agzin bal yesin nekadar emin soyledin oyle:)
Ayy hadi insaAllah oyledirrr cnm sana haber vericemm muhakak:)bak gör kesinlikle öyle inşşalhhhh yani gaibi bilemeyiz ama biri sağa biri sola yatmış biri net diğeri hünüz gelişmemiş
Hosgeldin cnm. Biz iyiyiz. Sessizcekimsesizce erken gebelik testinde silik cikti bati 31 mart. Baskada yok cnm.Merhabbaaaa kız annesi olmak için cabalayan yol arkadaşlarım ben giremiyorum kk ya sayfalar 2 saatte yükleniyor dayanamayıp test yaptım negatif çıktı şimdi ovi testi siparişi verip yumurtaları takıbe alıcam siz napıyonuz sayfaları okumadım yüklenmiyo çünki nasılsınsız varmı hamıle kalan cinsiyet öğrenen
Rabim sanada nasip etsin insaAllah sende ikiz annesi ol hemde iki kiz anasi:)bak gör kesinlikle öyle inşşalhhhh yani gaibi bilemeyiz ama biri sağa biri sola yatmış biri net diğeri henüz gelişmemiş ama ben niye bukadar sevdim bunları çok tatlılarrr çooookkk herşeyden önce sağlıkla olsun
Canim senin bir oglun mu vardi? Kac yasindabak gör kesinlikle öyle inşşalhhhh yani gaibi bilemeyiz ama biri sağa biri sola yatmış biri net diğeri henüz gelişmemiş ama ben niye bukadar sevdim bunları çok tatlılarrr çooookkk herşeyden önce sağlıkla olsun
Bence 2/3 gun daha yap canim.Benim artik test yapmama gerek yok herhalde bana pic olmuş gibi geldi napayim sizce
Masallah cnm gocmenlerde oluyor..bizde maciriz dedemgil 7 yasindayken goc etmisler ama bulgaristandan..muslumanlar barinamamislar odonem oarada.şimdi şöyle ki babamın babası dedem arnavutluktan göçmüş gelmiş. yani arnavut. babannem macaristan göçmeni yani macir. babam eskişehir doğumlu. annem tekirdağlı. yani bir karmayım ki sorma gitsin... ama beni gören avrupai bir havan var diyor arnavutlara benziyorum sarışınım ama gözlerim bal köpüğü rengi.
Masallah cnm gocmenlerde oluyor..bizde maciriz dedemgil 7 yasindayken goc etmisler ama bulgaristandan..muslumanlar barinamamislar odonem oarada.şimdi şöyle ki babamın babası dedem arnavutluktan göçmüş gelmiş. yani arnavut. babannem macaristan göçmeni yani macir. babam eskişehir doğumlu. annem tekirdağlı. yani bir karmayım ki sorma gitsin... ama beni gören avrupai bir havan var diyor arnavutlara benziyorum sarışınım ama gözlerim bal köpüğü rengi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?