- 30 Mart 2015
- 100
- 159
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.801
Hoşbuldum Allahim razı olsun Demetciğim icimi cok ferahlattın ne sıkıntın varsa tez zamanda Rabbim feraha kavuştursun seni insaALLAHsiyahzambak35 merhaba canım. burada hoş sohbetlerimize katılabilirsin canım. herkese kaımız açık..
Arkadaşlar Nermin hanım aramıza yeni katılıyor. dr down sendromu riski var diyerek biraz üzmüş arkadaşımızı. bir oğlu bir kızı var Allah bağışlasın. İnşAllah 3. bebeğine de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim.
aramıza hoşgeldin.
cumlemizi canım ne demek. kız bebek için araştırma yaparken tesadüfen gördüm topiğini. Demek ki Rabbim içini ferahlatmak sana doğruyu göstermek için beni görevlendirmiş. Belki bende senden aldığım dua ile kızıma yaklaşacağım canım. herşeyin bir sebebi vardır. bunun da sebebi inşAllah senin sağlıkla evladına kavuşman benimde hayalini kurduğum kızıma kavuşmamdır.Hoşbuldum Allahim razı olsun Demetciğim icimi cok ferahlattın ne sıkıntın varsa tez zamanda Rabbim feraha kavuştursun seni insaALLAH
Masallah cnm gocmenlerde oluyor..bizde maciriz dedemgil 7 yasindayken goc etmisler ama bulgaristandan..muslumanlar barinamamislar odonem oarada.
Ooo...ikiz mi cnm benim tek olsun :))yemekte oldu tatlı da oldu on dk sonra benim buyuk gelir.
dün kafam üşüdü bugün başım ağrıyor yaa...
bugün yasin de okuyamadım dua da edemedim. oğlan gelsin yemek faslı bitsin de bi dua edeyim. Rabbim hepimize tatlı bir kız nasip etsin. ay aklıma bazen şey geliyor. hep dua ediyoruz ediyoruz anam hepimizin de ikiz kızları oluveriyormuş abboooowwww
ay niye özlemim ya ikiz de olsa bakılır yani. hele kız olsa bakılmaz mı.. ayyy yerim onları yerimmmmOoo...ikiz mi cnm benim tek olsun :))
Sali son iliski iyi bence cnm..bugu sen yazinca sabah hesap yaptiydim pazartesi sali son iliski diye dusundum ama yazdimmi bilmiyorum o sira yogundumBenim testim pic yapti galiba erken mi oldu salı akşamı son ilişki zamanlama nasil sizce sanki erken çatladı gibi bugün üç gün ama kafam karisti Eki Görüntüle 1972882
canım ben hamile kalmaya çalışırken ve kaldıktan sonra her şeyi yedimnisankralicesi merhaba canım. Rabbim sağlşıkla bebeğine kavuştursun inşAllah. Biz hasretle kız anası olmayı arzulayan bir grubuz. kimimiz kavuşacak hayırlısı ile kımımız yumurta takibinde. şimdiki bebeğin de kız sanırım. kız için bir formul denedin mi ne zaman ilişki oldu? beslenme şeklin nasıl mesela süt ve türevi çok tüketir misin et çok yer misin?
Ay ne güzel maşallah Rabbim bizede nasip etsin inşAllah.canım ben hamile kalmaya çalışırken ve kaldıktan sonra her şeyi yedimilişkide adetten sonra gün aşırı olmuştu.
Gercekten Rabbim seni karsima çıkardi Elhamdulillah..cumlemizi canım ne demek. kız bebek için araştırma yaparken tesadüfen gördüm topiğini. Demek ki Rabbim içini ferahlatmak sana doğruyu göstermek için beni görevlendirmiş. Belki bende senden aldığım dua ile kızıma yaklaşacağım canım. herşeyin bir sebebi vardır. bunun da sebebi inşAllah senin sağlıkla evladına kavuşman benimde hayalini kurduğum kızıma kavuşmamdır.
ben 32 yaşındayım cnm 7 ye 2.5 yaşında iki oğlum var. eşim ben ve oğlum kız bebeğimiz olsun çok istiyoruz Rabbimin izniyle. bu ay yumurtlama takibi yapıyorum. nisanda deneme yapacağız bakalım. İnşAllah çok bekletmez prensesim.
sende kendini tanıtır mısın?
amin canım :) :) siz erkek için özel bir çalışma yaptınız mı?Ay ne güzel maşallah Rabbim bizede nasip etsin inşAllah.
Allah razı olsun cnm ne güzel dualar ettin öyle gözlerim yaşardı inan ki. bazen oluyor ki çok samimi arkadaşı bile anlamıyor insanı ve böyle güzel dualar duymuyorsun ağzından. sen benim vesilemsin ona inandım şu anda.Gercekten Rabbim seni karsima çıkardi Elhamdulillah..
Alla evlatlarini hayirli mubarek etsin hep hayirlarini goresin insalALLAH.
Insallah gönlunden gecen kiz evlat senin icin hayırlı ise Rabbim nasip etsin tez zamanda .
Benim 17 yasinda üniversiteye hazırlanan 1 bir oğlum 13 yasinda hafizlık okuyan bir kizim var anlıyacağin cok ara verdim :) gecen sene umre de yaptiktan sonra eşimin cok istedigi bir cocuk daha olsun dedik Elhamdulillah şu an 15 haftalik kiz bebek bekliyoruz darisi senin başina olsun insaALLAH :)
çalışma yaptık canım ama özel değil tabi bilmeden. ben yumurtlama zamanım iki günde bir ilişki oldu. derin ilişki oldu ve ayaklarımı kaldırıp bekledim. birde et türevi çok tüketirim muz çok yerim. tabi iblmiyorduk o zaman işin rengi başkaymış. yumurtlama öncesi ilişki için kız sonrası erkek oluyor. birde eşin üstte olursa derin ilişki sen üstte olursan yüzeysel ilişki oluyor kı bu da kıza uygun pozisyondur.amin canım :) :) siz erkek için özel bir çalışma yaptınız mı?benim koca erkek diye tutturdu da
Rabbim ümreni de kabul etsin canım.Gercekten Rabbim seni karsima çıkardi Elhamdulillah..
Allah evlatlarini hayirli mubarek etsin hep hayirlarini goresin insalALLAH.
Insallah gönlunden gecen kiz evlat senin icin hayırlı ise Rabbim nasip etsin tez zamanda .
Benim 17 yasinda üniversiteye hazırlanan 1 bir oğlum 13 yasinda hafizlık okuyan bir kizim var anlıyacağin cok ara verdim :) gecen sene umre de yaptiktan sonra eşimin cok istedigi bir cocuk daha olsun dedik Elhamdulillah şu an 15 haftalik kiz bebek bekliyoruz darisi senin başina olsun insaALLAH :)
Allah razı olsun cnm ne güzel dualar ettin öyle gözlerim yaşardı inan ki. bazen oluyor ki çok samimi arkadaşı bile anlamıyor insanı ve böyle güzel dualar duymuyorsun ağzından. sen benim vesilemsin ona inandım şu anda.
genelde eşim üstte olmuştu amaçalışma yaptık canım ama özel değil tabi bilmeden. ben yumurtlama zamanım iki günde bir ilişki oldu. derin ilişki oldu ve ayaklarımı kaldırıp bekledim. birde et türevi çok tüketirim muz çok yerim. tabi iblmiyorduk o zaman işin rengi başkaymış. yumurtlama öncesi ilişki için kız sonrası erkek oluyor. birde eşin üstte olursa derin ilişki sen üstte olursan yüzeysel ilişki oluyor kı bu da kıza uygun pozisyondur.
Amin insaALLAH Allah razi olsun sanada ailece gitmeni nasip etsinRabbim ümreni de kabul etsin canım.
Yok canım yazmadı n inşallah iyi olmuştur zamanlamam ben elimden geleni yaptım bun dan sonrası allaha kalmış canimSali son iliski iyi bence cnm..bugu sen yazinca sabah hesap yaptiydim pazartesi sali son iliski diye dusundum ama yazdimmi bilmiyorum o sira yogundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?