- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.821
adet sonu sık ilişki ile içerde x spermi birikmiş canım. erkekte adetten yumurtlamaya kadar ilişki olmayacak yada korunmalı olacak. sadece yumurtlama gunu tek ilişki ile bişe erkeği tutturan çok. mantıken erkeği tutturmak daha kolay aslında.genelde eşim üstte olmuştu amabide ben de öyle uyuyordum yani :/
amin canım inşAllah. Allah razı olsun. kaç yaşındasın cnm?Amin insaALLAH Allah razi olsun sanada ailece gitmeni nasip etsin
desene biz zor olanı başarmışızadet sonu sık ilişki ile içerde x spermi birikmiş canım. erkekte adetten yumurtlamaya kadar ilişki olmayacak yada korunmalı olacak. sadece yumurtlama gunu tek ilişki ile bişe erkeği tutturan çok. mantıken erkeği tutturmak daha kolay aslında.
cümlemizin karşısına hayırlı insanlar çıksın canım. evlatlarımız hayırlı insanlarla karşılaşsın bahtları da güzel olsun. Rabbim seninde evladına zihin açıklığı versin hayırlı kapılar açsın 3 ünede. bahtları da güzel yolları da açık olsun her daim.İnan bana içimden geldigi gibi içten dua edesim var sana ... Sen benden kac haftalik sıtresi aldin bana cok buyuk moral oldun bilemezsin ..
Allah hayirli kisileri çıkarsin karşına her daim
39 yasindayim canimamin canım inşAllah. Allah razı olsun. kaç yaşındasın cnm?
desene biz zor olanı başarmışız
cümlemizin karşısına hayırlı insanlar çıksın canım. evlatlarımız hayırlı insanlarla karşılaşsın bahtları da güzel olsun. Rabbim seninde evladına zihin açıklığı versin hayırlı kapılar açsın 3 ünede. bahtları da güzel yolları da açık olsun her daim.
maşallah daha gençsin cnm. Rabbim uzun ömür versin. Annem 43 yaşında doğurdu erkek kardeşimi benim. Sağlıklı hayırlı ömrün olsun inşAllah.39 yasindayim canim
canım baya ilginç yanigerçekten öyle olmuş. forumlarda da uzun zamandır araştırma yapıyorum erkeği isteyen araştırıyor tutturuyor. kızı tutturmak için pozisyon yemek yumurta takibi ile 3 gün öncesi ilişkiyi kes. o ay olmadı mı birdahaki ay yine yumurta takibi 2 gün kala kes...bol süt iç yoğurt ye sebze ye et yeme. sirke ile vajinal duş yap. bak erkekte de karbonatlı su ile vajınal dus yapıyorlar.
maşallah daha gençsin cnm. Rabbim uzun ömür versin. Annem 43 yaşında doğurdu erkek kardeşimi benim. Sağlıklı hayırlı ömrün olsun inşAllah.
isteyerek mi oldu acaba merak ettim :)Amin Allah razi olsun oooo masallah
benim annem de 48 yasinda dogurdu kiz kardesimi:)
en baş sayfada deneyip tutturan arkadaşların yöntemleri dahi yazıyor. bizden sonraki meraklı kız annesi olmak isteyen arkadaşlara zemin hazırlıyoruz aslında birazdaa. çünkü gerçekten bu iş çok zor. bol bol dua. yöntemler takvimler hepsinin karması yapıyoruz birşeyler işte. gerçekten zor canım dediğin gibi aslında zoru başarmışsın.canım baya ilginç yanipozisyonun felan cidden ilgisi var mı ya ?
aslından içimi fersah tutuyorum ama erkek istiyorum 1 erkek 1 kız :) ama 2 kız nasipmiş ama dediğim gibi ben ne pozisyon ne ilişki günü neden yıkama felan yapmadım yanien baş sayfada deneyip tutturan arkadaşların yöntemleri dahi yazıyor. bizden sonraki meraklı kız annesi olmak isteyen arkadaşlara zemin hazırlıyoruz aslında birazdaa. çünkü gerçekten bu iş çok zor. bol bol dua. yöntemler takvimler hepsinin karması yapıyoruz birşeyler işte. gerçekten zor canım dediğin gibi aslında zoru başarmışsın.
şimdi iyi ki doğrumuşum diyordur eminim. Senin gibi güzel yürekli bir ablanın da ne güzel kardeşi olmuştur maşAllah. Evlat kardeş çok başka güzel oluyor.Amin Allah razi olsun oooo masallah
benim annem de 48 yasinda dogurdu kiz kardesimi:)
işte tesadüf olmuş tabi ki sık ilişkiyle. şimdi topikte bir sürü arkadaş kız bebek istiyor. sadece sık ilişki denesek desem mesela adetten hemizlendiğin gün erkek olma olasılığı yüksek. yani olasılıklar çok değişken. kimse o riske girmez mesela.aslından içimi fersah tutuyorum ama erkek istiyorum 1 erkek 1 kız :) ama 2 kız nasipmiş ama dediğim gibi ben ne pozisyon ne ilişki günü neden yıkama felan yapmadım yani
Tabi kiza birde kiz kardes sırdaş lazim degil mi peki olsun bakalim cnm benim..ay niye özlemim ya ikiz de olsa bakılır yani. hele kız olsa bakılmaz mı.. ayyy yerim onları yerimmmm
peki eşleriniz bir şey demiyor mu?işte tesadüf olmuş tabi ki sık ilişkiyle. şimdi topikte bir sürü arkadaş kız bebek istiyor. sadece sık ilişki denesek desem mesela adetten hemizlendiğin gün erkek olma olasılığı yüksek. yani olasılıklar çok değişken. kimse o riske girmez mesela.
Ne guzel cnm hadi gozun aydin..canım buralardayım arada girip okuyorum dün bebeğin kesesini gördüm iki hafta sonra kalp atışını dinlicem
şimdi iyi ki doğrumuşum diyordur eminim. Senin gibi güzel yürekli bir ablanın da ne güzel kardeşi olmuştur maşAllah. Evlat kardeş çok başka güzel oluyor.
valla benimkine amuda kalkıp sevişelim kız olacak desem yapar o kadar çok istiyor kız aslındaç. beslenmesine dikkat etmeye başladı et tüketimini azalttı elinden geldiğince işte. süt içiyor normalde ağzına almaz. bende sütlü tatlılar yapıyorum bol bol. yapıyor yani benimki.peki eşleriniz bir şey demiyor mu?benimki ne bi yumurtlama günü aşkım dedim ya bana söyleme diye kızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?