Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
genelde eşim üstte olmuştu ama bide ben de öyle uyuyordum yani :/
adet sonu sık ilişki ile içerde x spermi birikmiş canım. erkekte adetten yumurtlamaya kadar ilişki olmayacak yada korunmalı olacak. sadece yumurtlama gunu tek ilişki ile bişe erkeği tutturan çok. mantıken erkeği tutturmak daha kolay aslında.

desene biz zor olanı başarmışız

İnan bana içimden geldigi gibi içten dua edesim var sana ... Sen benden kac haftalik sıtresi aldin bana cok buyuk moral oldun bilemezsin ..
Allah hayirli kisileri çıkarsin karşına her daim
cümlemizin karşısına hayırlı insanlar çıksın canım. evlatlarımız hayırlı insanlarla karşılaşsın bahtları da güzel olsun. Rabbim seninde evladına zihin açıklığı versin hayırlı kapılar açsın 3 ünede. bahtları da güzel yolları da açık olsun her daim.

desene biz zor olanı başarmışız

gerçekten öyle olmuş. forumlarda da uzun zamandır araştırma yapıyorum erkeği isteyen araştırıyor tutturuyor. kızı tutturmak için pozisyon yemek yumurta takibi ile 3 gün öncesi ilişkiyi kes. o ay olmadı mı birdahaki ay yine yumurta takibi 2 gün kala kes...bol süt iç yoğurt ye sebze ye et yeme. sirke ile vajinal duş yap. bak erkekte de karbonatlı su ile vajınal dus yapıyorlar.

Aminnnn insaALLAH cumle ummeti muhammedin evlatlariyla beraber insallah

canım baya ilginç yani pozisyonun felan cidden ilgisi var mı ya ?

canım baya ilginç yani pozisyonun felan cidden ilgisi var mı ya ?
en baş sayfada deneyip tutturan arkadaşların yöntemleri dahi yazıyor. bizden sonraki meraklı kız annesi olmak isteyen arkadaşlara zemin hazırlıyoruz aslında birazdaa. çünkü gerçekten bu iş çok zor. bol bol dua. yöntemler takvimler hepsinin karması yapıyoruz birşeyler işte. gerçekten zor canım dediğin gibi aslında zoru başarmışsın.

aslından içimi fersah tutuyorum ama erkek istiyorum 1 erkek 1 kız :) ama 2 kız nasipmiş ama dediğim gibi ben ne pozisyon ne ilişki günü neden yıkama felan yapmadım yani

aslından içimi fersah tutuyorum ama erkek istiyorum 1 erkek 1 kız :) ama 2 kız nasipmiş ama dediğim gibi ben ne pozisyon ne ilişki günü neden yıkama felan yapmadım yani
işte tesadüf olmuş tabi ki sık ilişkiyle. şimdi topikte bir sürü arkadaş kız bebek istiyor. sadece sık ilişki denesek desem mesela adetten hemizlendiğin gün erkek olma olasılığı yüksek. yani olasılıklar çok değişken. kimse o riske girmez mesela.

peki eşleriniz bir şey demiyor mu? benimki ne bi yumurtlama günü aşkım dedim ya bana söyleme diye kızdı

şimdi iyi ki doğrumuşum diyordur eminim. Senin gibi güzel yürekli bir ablanın da ne güzel kardeşi olmuştur maşAllah. Evlat kardeş çok başka güzel oluyor.

Canim ya cok tesekkur ederim o senin yureginin guzelligi
Gercekten de kardesim beni bi baska sever konusunca abla sen olmazsan ben ne yapardim diyo :)
O da evli iki cocugu var
Biz biraz kalabalik bir aileyiz 5 kız 2 erkek kardesiz ..

peki eşleriniz bir şey demiyor mu? benimki ne bi yumurtlama günü aşkım dedim ya bana söyleme diye kızdı
valla benimkine amuda kalkıp sevişelim kız olacak desem yapar o kadar çok istiyor kız aslındaç. beslenmesine dikkat etmeye başladı et tüketimini azalttı elinden geldiğince işte. süt içiyor normalde ağzına almaz. bende sütlü tatlılar yapıyorum bol bol. yapıyor yani benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…