- 2 Mart 2017
- 508
- 903
- 18
- 39
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.841
Canım ya ben adetten temizlenince ilişkiye girdim şimdi benim oglu mu olcakişte tesadüf olmuş tabi ki sık ilişkiyle. şimdi topikte bir sürü arkadaş kız bebek istiyor. sadece sık ilişki denesek desem mesela adetten hemizlendiğin gün erkek olma olasılığı yüksek. yani olasılıklar çok değişken. kimse o riske girmez mesela.
ahahah iyiymiş. inşallah olur canım ne diyim :) :)valla benimkine amuda kalkıp sevişelim kız olacak desem yapar o kadar çok istiyor kız aslındaç. beslenmesine dikkat etmeye başladı et tüketimini azalttı elinden geldiğince işte. süt içiyor normalde ağzına almaz. bende sütlü tatlılar yapıyorum bol bol. yapıyor yani benimki.
canım bende temizlendikten sonra gün aşırı ilişki olmuştu ama sadece temizlendikten sonra olan ilişki demi? ay kafam karıştı vallaCanım ya ben adetten temizlenince ilişkiye girdim şimdi benim oglu mu olcak
ay maşallah ne güzel bayılırım kalaba kardeşler akrabalar. akraba yine bir yere kadar da kardeş bambaşka yaa. benim bir kız kardeşim var down sendromlu bir de erkek kardeşim. keşke 4-5 kardeş olsaydık. eşiminde bi ablası var. kayınvalidem eşim 16 yaşındayken aldırdı bi tane. şimdi çok pişman. kardeş candır diyorum her zaman. Rabbim acılarını yaşatmasın.Canim ya cok tesekkur ederim o senin yureginin guzelligi
Gercekten de kardesim beni bi baska sever konusunca abla sen olmazsan ben ne yapardim diyo :)
O da evli iki cocugu var
Biz biraz kalabalik bir aileyiz 5 kız 2 erkek kardesiz ..
Cnm hosgeldin..simdiki dr lar her 5 kisiden 3 une bunu soyluyor..kesinlesmeden inanma cnm sakin uzme kendini.siyahzambak35 merhaba canım. burada hoş sohbetlerimize katılabilirsin canım. herkese kaımız açık..
Arkadaşlar Nermin hanım aramıza yeni katılıyor. dr down sendromu riski var diyerek biraz üzmüş arkadaşımızı. bir oğlu bir kızı var Allah bağışlasın. İnşAllah 3. bebeğine de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim.
aramıza hoşgeldin.
Hosgeldinnn cnm.Hoşbuldum Allahim razı olsun Demetciğim icimi cok ferahlattın ne sıkıntın varsa tez zamanda Rabbim feraha kavuştursun seni insaALLAH
temizlendiğin gün olan ilişkiç onun mantığı bazen kadınlar adet görürken yumurtluyor ve atılmayan yumurta oluyor içerde aslında yumurtlarken hamile kalıyorsun ama bu her ay olmuyor o aya denk gelirse. kafa yormaya başladın mı varya ohoooo neler çıkıyor neler. biz kaç aydır artık incik ccincik dular teoriler yöntemler neler neler yaa şaşarsın..canım bende temizlendikten sonra gün aşırı ilişki olmuştu ama sadece temizlendikten sonra olan ilişki demi? ay kafam karıştı valla
Aynen cnm..kucuk oglunda macir i andiriyor buarada..bigun biyerde karsilasiriz ins.her yerden kan çekiyor desene canım :) macirlik konusu şaibeli belki bizimkilerde buşgar olabilir ordan çok emin değiller.
Ay canim benimay maşallah ne güzel bayılırım kalaba kardeşler akrabalar. akraba yine bir yere kadar da kardeş bambaşka yaa. benim bir kız kardeşim var down sendromlu bir de erkek kardeşim. keşke 4-5 kardeş olsaydık. eşiminde bi ablası var. kayınvalidem eşim 16 yaşındayken aldırdı bi tane. şimdi çok pişman. kardeş candır diyorum her zaman. Rabbim acılarını yaşatmasın.
hmm anladımtemizlendiğin gün olan ilişkiç onun mantığı bazen kadınlar adet görürken yumurtluyor ve atılmayan yumurta oluyor içerde aslında yumurtlarken hamile kalıyorsun ama bu her ay olmuyor o aya denk gelirse. kafa yormaya başladın mı varya ohoooo neler çıkıyor neler. biz kaç aydır artık incik ccincik dular teoriler yöntemler neler neler yaa şaşarsın..
İnşallah canım evet ona macır arnavut kırması diyor babam. babama benziyor daha çok ve benim bebekliğime.Aynen cnm..kucuk oglunda macir i andiriyor buarada..bigun biyerde karsilasiriz ins.
Ne guzel dua ettin arkadasim duygulandim..sefa ve gonul rahatligi getirdin..Gercekten Rabbim seni karsima çıkardi Elhamdulillah..
Allah evlatlarini hayirli mubarek etsin hep hayirlarini goresin insalALLAH.
Insallah gönlunden gecen kiz evlat senin icin hayırlı ise Rabbim nasip etsin tez zamanda .
Benim 17 yasinda üniversiteye hazırlanan 1 bir oğlum 13 yasinda hafizlık okuyan bir kizim var anlıyacağin cok ara verdim :) gecen sene umre de yaptiktan sonra eşimin cok istedigi bir cocuk daha olsun dedik Elhamdulillah şu an 15 haftalik kiz bebek bekliyoruz darisi senin başina olsun insaALLAH :)
sen bizim buralardan ayrılma canım. biz kız isteyen haifeyiz ama erkek anneleri olarak bu konuda da tecrübemiz var yani yardımcı oluruz her daim. Sana garanti diyemem onu Rabbim bilir ama en azından elimizden geleni yaparız kalanı dua ile Rabbimin taktiridir.hmm anladımbaya değişikmiş ya ben böyle şeyler bilmiyorum. 3. yü erkek istiyorum bende böyle şeylere başlıyım o zaman
Allah razi olsunCnm hosgeldin..simdiki dr lar her 5 kisiden 3 une bunu soyluyor..kesinlesmeden inanma cnm sakin uzme kendini.
Yok canim benim oğlum olmucak zaten benim iki oğlum var ben bu ay kiz içi n deneme yaptım adet bitimi erkek dediler ya ondan dedim inşallah benimdw kızı m olurcanım bende temizlendikten sonra gün aşırı ilişki olmuştu ama sadece temizlendikten sonra olan ilişki demi? ay kafam karıştı valla
tamam sizin yaptığınızın tam tersini yapacam herhaldesen bizim buralardan ayrılma canım. biz kız isteyen haifeyiz ama erkek anneleri olarak bu konuda da tecrübemiz var yani yardımcı oluruz her daim. Sana garanti diyemem onu Rabbim bilir ama en azından elimizden geleni yaparız kalanı dua ile Rabbimin taktiridir.
anladım canım inşallah o zamanki ilişki olmamıştır :)Yok canim benim oğlum olmucak zaten benim iki oğlum var ben bu ay kiz içi n deneme yaptım adet bitimi erkek dediler ya ondan dedim inşallah benimdw kızı m olur
öncelikle 1-2 ay yumurtlama takibi yapacaksın canım. ne zaman yumurtladığını tespit edecekin. sonra yumurtlama zamanına kadar korunacaksın. yumurtlama zamanını yakalayınca pic dediğimiz olay var çatlama olayı o zaman ilişki olacak. onu yakaladın mı işlem tamam sonra bekleme ve bol bol dua. İnşallah Rabbim sana da sağlıklı hayırlı bir erkek evlat nasip etsin cnmtamam sizin yaptığınızın tam tersini yapacam herhalde
Ovulasyon testi alir ona göre degerlendirirsintamam sizin yaptığınızın tam tersini yapacam herhalde
ben demek ki yumurta çatladıktan sonra hamile kalmışım:) neyse zaten uzun bir zaman var önümde 3. için :)öncelikle 1-2 ay yumurtlama takibi yapacaksın canım. ne zaman yumurtladığını tespit edecekin. sonra yumurtlama zamanına kadar korunacaksın. yumurtlama zamanını yakalayınca pic dediğimiz olay var çatlama olayı o zaman ilişki olacak. onu yakaladın mı işlem tamam sonra bekleme ve bol bol dua. İnşallah Rabbim sana da sağlıklı hayırlı bir erkek evlat nasip etsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?