Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canım ya ben adetten temizlenince ilişkiye girdim şimdi benim oglu mu olcak

ahahah iyiymiş. inşallah olur canım ne diyim :) :)

Canim ya cok tesekkur ederim o senin yureginin guzelligi
Gercekten de kardesim beni bi baska sever konusunca abla sen olmazsan ben ne yapardim diyo :)
O da evli iki cocugu var
Biz biraz kalabalik bir aileyiz 5 kız 2 erkek kardesiz ..
ay maşallah ne güzel bayılırım kalaba kardeşler akrabalar. akraba yine bir yere kadar da kardeş bambaşka yaa. benim bir kız kardeşim var down sendromlu bir de erkek kardeşim. keşke 4-5 kardeş olsaydık. eşiminde bi ablası var. kayınvalidem eşim 16 yaşındayken aldırdı bi tane. şimdi çok pişman. kardeş candır diyorum her zaman. Rabbim acılarını yaşatmasın.

Cnm hosgeldin..simdiki dr lar her 5 kisiden 3 une bunu soyluyor..kesinlesmeden inanma cnm sakin uzme kendini.

canım bende temizlendikten sonra gün aşırı ilişki olmuştu ama sadece temizlendikten sonra olan ilişki demi? ay kafam karıştı valla
temizlendiğin gün olan ilişkiç onun mantığı bazen kadınlar adet görürken yumurtluyor ve atılmayan yumurta oluyor içerde aslında yumurtlarken hamile kalıyorsun ama bu her ay olmuyor o aya denk gelirse. kafa yormaya başladın mı varya ohoooo neler çıkıyor neler. biz kaç aydır artık incik ccincik dular teoriler yöntemler neler neler yaa şaşarsın..

Ay canim benim
Aminnn insaALLAH ...

hmm anladım baya değişikmiş ya ben böyle şeyler bilmiyorum. 3. yü erkek istiyorum bende böyle şeylere başlıyım o zaman

Ne guzel dua ettin arkadasim duygulandim..sefa ve gonul rahatligi getirdin..

hmm anladım baya değişikmiş ya ben böyle şeyler bilmiyorum. 3. yü erkek istiyorum bende böyle şeylere başlıyım o zaman
sen bizim buralardan ayrılma canım. biz kız isteyen haifeyiz ama erkek anneleri olarak bu konuda da tecrübemiz var yani yardımcı oluruz her daim. Sana garanti diyemem onu Rabbim bilir ama en azından elimizden geleni yaparız kalanı dua ile Rabbimin taktiridir.

canım bende temizlendikten sonra gün aşırı ilişki olmuştu ama sadece temizlendikten sonra olan ilişki demi? ay kafam karıştı valla
Yok canim benim oğlum olmucak zaten benim iki oğlum var ben bu ay kiz içi n deneme yaptım adet bitimi erkek dediler ya ondan dedim inşallah benimdw kızı m olur

tamam sizin yaptığınızın tam tersini yapacam herhalde

tamam sizin yaptığınızın tam tersini yapacam herhalde
öncelikle 1-2 ay yumurtlama takibi yapacaksın canım. ne zaman yumurtladığını tespit edecekin. sonra yumurtlama zamanına kadar korunacaksın. yumurtlama zamanını yakalayınca pic dediğimiz olay var çatlama olayı o zaman ilişki olacak. onu yakaladın mı işlem tamam sonra bekleme ve bol bol dua. İnşallah Rabbim sana da sağlıklı hayırlı bir erkek evlat nasip etsin cnm

ben demek ki yumurta çatladıktan sonra hamile kalmışım:) neyse zaten uzun bir zaman var önümde 3. için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…