- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.861
Hepimizin muradını versn Rabbim canım İnşAllah. Çok mutluoldum seni tanıdığıma inan ki.Allah razi olsun
valla yaklasik iki saat öncesine kadar haftaların sıkıntısini Demetcim aldı atti ustumden Allahim ne muradiniz varsa versin insaALLAH
Ne guzel dua ettin arkadasim duygulandim..sefa ve gonul rahatligi getirdin..
ilk kızın kaç yaşında cnmben demek ki yumurta çatladıktan sonra hamile kalmışım:) neyse zaten uzun bir zaman var önümde 3. için :)
3bitti canım :)ilk kızın kaç yaşında cnm
Hepimizin muradını versn Rabbim canım İnşAllah. Çok mutluoldum seni tanıdığıma inan ki.
O bizim topik in boncugu enerjisi zaten cnmAllah razi olsun
valla yaklasik iki saat öncesine kadar haftaların sıkıntısini Demetcim aldı atti ustumden Allahim ne muradiniz varsa versin insaALLAH
hmm o daha ufakmış biraz buyuk olsaydı okul cağında falan 3. yu erken yap ikisi buyusun diyecektim.3bitti canım :)
ay buda zaten korunma yöntemi ararken eşim hiç korunmayalım dedi öyle bir karar verdikhmm o daha ufakmış biraz buyuk olsaydı okul cağında falan 3. yu erken yap ikisi buyusun diyecektim.
Ay canimsin saol bitanem ben enerjimi sizlwrden gonlunuzun guzelliginden aliyorum canimmO bizim topik in boncugu enerjisi zaten cnm
Olsu o da ablasina sirdas olur. İyi olmus canim. Uzun omurlu saglikli olsun insAllahay buda zaten korunma yöntemi ararken eşim hiç korunmayalım dedi öyle bir karar verdik
Canim iki tane okudumhayatsn 1
zuleyha83 2
@sessizcekimsesizce 3
Bursalim 123 1
@Pamuk13 3
Whiteandblue 1
kızlar dualarımıza biraz daha hız kazandıralım olur mu? kendim için de söylüyorum. akşama Rabbim nasip ederse iki tane okuyacağım.
Canim hosgeldin aramiza. Rabbim saglikla yavruna kucsgina almayi nasib etsin .. down sendromi riski var deselerde her zaman cikmiyo ben cok denk geldim en yakinimda bile , yengem hamileyken bebeginiz 80% down sendromlu dogar dediler , ama onlar aldirmak istemedi Rabbimizin hediyesidir ne olursa olsun istiyoruz dediler ve yegenim dogdugunda masaAllah saglikli bibsekilde dogdu hic biseyi yoktu . Allah kimseyi korktuguna ugratmasin , ins saglikli dihhatli bi bebegin olur icini ferah tut ve Bol bol dua et canimHoşbuldum Allahim razı olsun Demetciğim icimi cok ferahlattın ne sıkıntın varsa tez zamanda Rabbim feraha kavuştursun seni insaALLAH
Canim cok gecmis olsun kuzucuga usuttumu acaba ? Dikkat et kuzulara ve kendini .. sen burda bizim nesemiz enerjimizsin o yuzden kendine iyi bak .. bizi sensizlikle mahrum etme ... masaAllah sana yoldasimmmmBenim ufak oksuruyor kustu her yer fena onu yikadim simdi uyutayim odasini temizliycem. Yarin dr yollari gorundu bize. Rabbim tum hastalara sifa versin. Basta da cocuklara. Amin.
Canim Allah ins size saglikli salih bi erkek evladi nasib etsin yumurtlama gununden birgun once ve sonra iliskiden genelde erkek oluyoamin canım :) :) siz erkek için özel bir çalışma yaptınız mı?benim koca erkek diye tutturdu da
Gunaydin cnm nasil oldu oglun.ateşi oldunmu?Benim ufak oksuruyor kustu her yer fena onu yikadim simdi uyutayim odasini temizliycem. Yarin dr yollari gorundu bize. Rabbim tum hastalara sifa versin. Basta da cocuklara. Amin.
Yogun zamanlarda benimde aklim kaliyor.okucaz yorum yazmicaz artik boyle zamanlarda artik napalim cnm.Kizlar bugun benim gunum cok yogun gecti . Gunumuz vardi ordan gec geldim aklim burdaydi yani , girmeyince bi eksiklik hissediyorum her zaman yazamazsamda mutlaka okuyorum mesajlariinizi . Seviyorum sizi kimsecikler kalmamis bende yatiyorum opuyorum hepinizi
Bu arada yeni gelen arkadaslarimiz hepiniz tek tek hosgeldiniz sefa getirdiniz
Hayirli geceler zulooo kacar
Geçmiş olsun canim inşallah çabuk toparlarBenim ufak oksuruyor kustu her yer fena onu yikadim simdi uyutayim odasini temizliycem. Yarin dr yollari gorundu bize. Rabbim tum hastalara sifa versin. Basta da cocuklara. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?