Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Hoşbuldum Allahim razı olsun Demetciğim icimi cok ferahlattın ne sıkıntın varsa tez zamanda Rabbim feraha kavuştursun seni insaALLAH
Canim hosgeldin aramiza. Rabbim saglikla yavruna kucsgina almayi nasib etsin .. down sendromi riski var deselerde her zaman cikmiyo ben cok denk geldim en yakinimda bile , yengem hamileyken bebeginiz 80% down sendromlu dogar dediler , ama onlar aldirmak istemedi Rabbimizin hediyesidir ne olursa olsun istiyoruz dediler ve yegenim dogdugunda masaAllah saglikli bibsekilde dogdu hic biseyi yoktu . Allah kimseyi korktuguna ugratmasin , ins saglikli dihhatli bi bebegin olur icini ferah tut ve Bol bol dua et canim

Benim ufak oksuruyor kustu her yer fena onu yikadim simdi uyutayim odasini temizliycem. Yarin dr yollari gorundu bize. Rabbim tum hastalara sifa versin. Basta da cocuklara. Amin.
Canim cok gecmis olsun kuzucuga usuttumu acaba ? Dikkat et kuzulara ve kendini .. sen burda bizim nesemiz enerjimizsin o yuzden kendine iyi bak .. bizi sensizlikle mahrum etme ... masaAllah sana yoldasimmmm

Kizlar bugun benim gunum cok yogun gecti . Gunumuz vardi ordan gec geldim aklim burdaydi yani , girmeyince bi eksiklik hissediyorum her zaman yazamazsamda mutlaka okuyorum mesajlariinizi . Seviyorum sizi kimsecikler kalmamis bende yatiyorum opuyorum hepinizi

Bu arada yeni gelen arkadaslarimiz hepiniz tek tek hosgeldiniz sefa getirdiniz

Hayirli geceler zulooo kacar

Yogun zamanlarda benimde aklim kaliyor.okucaz yorum yazmicaz artik boyle zamanlarda artik napalim cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…