- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.881
canım zaten eğer düşünürsem bi 4 yıl sonra felan düşünürüm. tabi bu arada sürpriz olmazsaCanim Allah ins size saglikli salih bi erkek evladi nasib etsin yumurtlama gununden birgun once ve sonra iliskiden genelde erkek oluyo
geçmiş olsun canım. inşallah iyleşir bebişin . kaç yaşındaydı bebiş?Benim ufak oksuruyor kustu her yer fena onu yikadim simdi uyutayim odasini temizliycem. Yarin dr yollari gorundu bize. Rabbim tum hastalara sifa versin. Basta da cocuklara. Amin.
Daha vakit var ozaman gunu gelince uygularsin ins . Dedigin gibi ozamana kadar kendiliginden bi minnak supriz yapmazsa , nasib kismet Allahin takdiri .canım zaten eğer düşünürsem bi 4 yıl sonra felan düşünürüm. tabi bu arada sürpriz olmazsa
Gunaydin canim , aynen canim bazen bi bakiyorum 100'u gecgin mesaj hepsini tek tek okuyorum , bi kac gun girmesem icinden cikamam heralde artik 200 mesajmi olur 300'mu olurYogun zamanlarda benimde aklim kaliyor.okucaz yorum yazmicaz artik boyle zamanlarda artik napalim cnm.
Çok gecmiş olsun insaALLAH hemencecik toparlanır iyilesir bebegin cok üzüldum kiyamam yaaBenim ufak oksuruyor kustu her yer fena onu yikadim simdi uyutayim odasini temizliycem. Yarin dr yollari gorundu bize. Rabbim tum hastalara sifa versin. Basta da cocuklara. Amin.
Allah razi olsun hoş buldumCanim hosgeldin aramiza. Rabbim saglikla yavruna kucsgina almayi nasib etsin .. down sendromi riski var deselerde her zaman cikmiyo ben cok denk geldim en yakinimda bile , yengem hamileyken bebeginiz 80% down sendromlu dogar dediler , ama onlar aldirmak istemedi Rabbimizin hediyesidir ne olursa olsun istiyoruz dediler ve yegenim dogdugunda masaAllah saglikli bibsekilde dogdu hic biseyi yoktu . Allah kimseyi korktuguna ugratmasin , ins saglikli dihhatli bi bebegin olur icini ferah tut ve Bol bol dua et canim
MERHABA ONCELIKLE :)fly0513 gel canım bu topik herkesin.sevincini yaşa.ister pipili de ister kutulu..Yanlış anlaşılacak bir durum yok..Bizim de kızları olanlar seviniyor ne yani sevinemeyecekler mı? Herkese açık bir yer kk..Hamile kalamayanlar var diye demi yasayayacagiz sevincimizi..Allah'ım tez vakit onlara da yaşatsın elbette..Ki onlarda sizlere yada başka mutluluklarda seciniyorlardir.kisitlama yok burda..Derdimiz de sevincimizde ortak..
Seni tanıyorum ben, çünkü bende haksızlığa uğrayanlardanim..
Bu durumda hiç canını sıkma bebeğini etkiler..İnsanlar halbuki aynı durumdalar halden anlamalilar..Ne diyebilirsin işte insanoğlu..Hoşgeldin bu arada
Oglusuna sağlıkla kavuş inşallah
saol cnm daha iyi bugun birazdan dr goturecegimmGeçmiş olsun canim inşallah çabuk toparlar
26 aylik canim. cok sukur bugun daha iyi. birazdan dr una goturecegim bakalim.geçmiş olsun canım. inşallah iyleşir bebişin . kaç yaşındaydı bebiş?
hmm. inşallah iyleşir en kısa sürede canım :)26 aylik canim. cok sukur bugun daha iyi. birazdan dr una goturecegim bakalim.
Amin insaALLAH Rabbimiz kulum senden Razıyım diyen kullardan etsin bizleri ınşaALLAHherkese gunaydin. guzel bir gun olsun insAllah. Rabbim dualarimizi kabul etsinevimize huzur mutluluk versin insAllah.
hosgeldin canim. burda cogu anne erkek annesi kiz ariyoruz. pipili de kutulu de ne istersen takil kafana gore. bizde sikinti yok. guzel paylasimlar dostluklar var burda dertlere ortak olmak var. mutlulugu sevinci paylasmak var.MERHABA ONCELIKLE :)
ne oldu ne bıttı hıc anlamadım valla ama cokta problem degıl tanımadıgım etmedıgım ınsan istediğini soyleyebılır anca boyle netten konusur o ayrı tabı :) benım hamılelıgımın basları sorunlu oldugu ıcın acıp bı bılene sorayım dıye gırdıgım bı yer bı anda bu kıyas nerden cıktı garıp dogrusu :) neyse herkesın bebeklerı hayırlı olsun olmayanlarada gonlundekını saglıklı sekılde versın ınşallah ..
Aminn insAllah canim. nasilsin bugun?Amin insaALLAH Rabbimiz kulum senden Razıyım diyen kullardan etsin bizleri ınşaALLAH
erken gebelik testi yapsaydin cnm keske. daha var dur bakalim.Bata 6 gün var idrar testi yaptım negatif çıktı
Canim önce Allah sonra senin sayende bugun iyiyimAminn insAllah canim. nasilsin bugun?
saol canim. Hamd olsun Rabbim dermansiz dert vermesin canim. Gelip gecici seyler bunlar. Bu da gecer Rabbimin sifasiyla.Çok gecmiş olsun insaALLAH hemencecik toparlanır iyilesir bebegin cok üzüldum kiyamam yaa
Rabbim ŞAFİİ cc ismini hurmetine şifa versin cumle hastayla beraber senin evladınada insaALLAHsaol canim. Hamd olsun Rabbim dermansiz dert vermesin canim. Gelip gecici seyler bunlar. Bu da gecer Rabbimin sifasiyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?